HPE2-E67 Exam Practice Material, Exams for Computer Vision. ESCP London
jastinn
jastinn6 July 2017

HPE2-E67 Exam Practice Material, Exams for Computer Vision. ESCP London

PDF (385 KB)
9 pages
4Number of download
84Number of visits
Description
CertsGrade offers HPE2-E67 Certification real exam questions answers with money back pass guarantee. Our professionals are certified in subjects certification exam material. http://www.certsgrade.com/pdf/HPE2-E67/
20points
Download points needed to download
this document
Download the document
Preview3 pages / 9
This is only a preview
3 shown on 9 pages
Download the document
This is only a preview
3 shown on 9 pages
Download the document
This is only a preview
3 shown on 9 pages
Download the document
This is only a preview
3 shown on 9 pages
Download the document

For More Information – Visit link below:http://www.certsgrade.com/

Version = Product

CERTSGRADE

High Grade and Valuable Preparation Stuff

hp HPE2-E67

HPE IT Business Conversations

Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/hpe2-e67/

Question: 1 As a sales person, what should you focus on first when engaging with any customer? A. business needs B. infrastructure needs C. service needs D. hardware needs

Answer: A

Question: 2 Which new IT consumption model allows customers to reduce the risk of over-provisioning with a penalty-tree, built-in scale down option and allows them to create additional capacity by aligning usage to cost? A. HPE Flexible Capacity B. HPE Subscription for Servers C. HPE Pre-Provisioning D. HPE Flexible Asset Return for Servers E. HPE Accelerated Migration

Answer: D Reference: http://www8.hp.com/us/en/hp-financial-services/solutions/it_consumption_models.html

Question: 3 What are devices such as WiFi-enabled thermostats, light switches, and garage door openers categorized as? A. the Internet of Things B. digital disruptors C. cloud D. BYOD

Answer: D

Question: 4

Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/hpe2-e67/

How does an Aruba solution help customers attract and retain the most qualified employees? A. It provides automation tools that enable a DevOps approach to software development. B. It allows employees to work on devices of their choice wherever they roam. C. It provides a single self-service portal for cloud services, which employees can easily access on their mobile devices D. It provides resiliency for wired connections to ensure that employees never have to use distracting mobile devices.

Answer: C

Question: 5 The growth rate for cloud computing is on the rise. Your client suggests to you that they intend to spend 75% of their budget on building a private cloud infrastructure. How does this compare to the industry average? A. 75% is considerably higher than the industry average of 30% spent on private cloud infrastructure. B. 75% is typically the number allocated to all cloud infrastructure, not just private. C. 75% is lower than the trend because most companies are buying private cloud infrastructure rather than traditional systems as they refresh their data center. D. 75% is the trending allocation because most companies are buying private cloud infrastructure rather than traditional systems as they refresh their data center.

Answer: B

Question: 6 What do customers get when they purchase HPE Foundation Care? A. help with keeping hybrid infrastructure running B. help to better operate their current infrastructure and evolve to hybrid IT C. assistance from the best experts if an issue arises D. assigned resources to help maximize performance

Answer: D

Question: 7 What aspect of TCO is related to one-time acquisition costs related to a solution?

Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/hpe2-e67/

A. management costs B. training C. OPEX D. CAPEX

Answer: D

Question: 8 When talking with customers, what is the most important byproduct of discovery Question? A. uncovering who the competition is B. uncovering the customer's issues and desired business outcomes C. uncovering the customer's organizational structure and decision makers D. uncovering industry trends

Answer: B

Question: 9 According to the Deloitte University Press, what separates digital leaders from other companies? A. upper management buy-in for implementing the latest technology B. a clear demarcation between development and operations teams C. the patience to wait for IT to take the time to roll out applications in a timely manner D. a clear digital strategy

Answer: D

Question: 10 What is most important to validate throughout the sales cycle? A. that the solution continues to be tied to the customer's strategic initiatives B. that the salesperson is continuing to beat the competition C. that the customer continues to understand the products' technical specifications D. that the solution continues to be within budget constraints

Answer: B

Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/hpe2-e67/

Question: 11 What is one benefit to you for using HPE Financial Services? A. You can help customer close the gaps in their IT capabilities. B. You can give customers a choice of buy, lease, or outsource payment models. C. You can increase the size of your customer orders. D. You can encourage customers to shift from an OPEX to a CAPEX consumption model.

Answer: A

Question: 12 Given the trend in IT spending, which is the most productive conversation that you can have with c-level executives? A. a conversation about the dangers of mobility and BYOD B. a conversation about business and financial concerns and goals C. a conversation about the terminology related to hybrid infrastructure D. a conversation about the importance of DevOps

Answer: D

Question: 13 What was the state of the hyper converged market in 2016? A. Adoption of hyper converged infrastructure steadily increased. About a third of companies had such solutions, and another third planned to deploy them within two years. B. Interest in adoption slowed with fewer customers deploying or planning to deploy hyper converged solutions in 2016 than did 50 in 2015. C. Interest increased but remained relatively low, growing from 5 percent to 20 percent of enterprises planning to deploy hyper converged solutions within two years. D. The market reached near saturation, Over 90 percent of companies had already implemented hyper converged solutions.

Answer: A

Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/hpe2-e67/

Question: 14 A customer is focused on reducing operating costs. What benefit of adopting an HPE hybrid infrastructure should you emphasize? A. the nature of public cloud as a CAPEX-based resource B. the automation of many maintenance and provisioning tasks C. the shift to a CAPEX-based funding model with HPE Flexible Capacity D. the ability to leverage existing infrastructure

Answer: B

Question: 15 What are advantages of clients using private cloud solutions? (Select three.) A. reduced staffing needs B. ability to maintain control of the infrastructure C. reduced security concerns D. reduced complexity E. ability to maintain data sovereignty

Answer: B,C,D

Question: 16 What is one of the keys to figuring out whether a customer is truly worth investing in, or is just curious to get more Information? A. Network with the company staff. B. Direct the customer towards a solution early. C. Ask well-thought-out discovery Question:s. D. Understand the customer's budget.

Answer: C

Question: 17

Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/hpe2-e67/

HPE One View saves the customer time and money in which area? A. application licensing costs B. support costs C. OPEX D. CAPEX

Answer: C

Question: 18 You have a potential customer who is contemplating the TCO of a hybrid Infrastructure solution. Which hybrid infrastructure benefit can you explain to help drive the conversation? A. A hybrid infrastructure solution ensures that you can refresh your hardware at a slower rate. B. A hybrid infrastructure solution does not require any initial capital outlay because it replaces all on- premises resources with off-premises services. C. A hybrid infrastructure solution helps you to predefine hardware resources for workloads so that you can easily expand in the future. D. A hybrid infrastructure solution can dramatically reduce existing operational costs.

Answer: D

Question: 19 What is a managed cloud solution? A. a private cloud solution on customer resources and managed by the customer B. a cloud dedicated to the customer but operated by a third party C. a private cloud solution on resources owned by a third party but operated by the customer D. a cloud, owned and operated by a third-party, that offers shared services to a customer

Answer: B

Question: 20 If you go into the first meeting with a customer and immediately start talking about products and solutions, how have you positioned yourself in the eyes of the customer?

Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/hpe2-e67/

A. as a prepared sales consultant, ready to meet the challenges of the business B. as a commodity sales person, selling on price rather than value C. as a business partner with the customer's needs as the first priority D. as a knowledgeable sales consultant

Answer: B

Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/hpe2-e67/

For More Information – Visit link below: http://www.certsgrade.com/

PRODUCT FEATURES

100% Money Back Guarantee 90 Days Free updates Special Discounts on Bulk Orders Guaranteed Success 50,000 Satisfied Customers 100% Secure Shopping Privacy Policy Refund Policy

WE ACCEPT

Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)

Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/hpe2-e67/

comments (0)
no comments were posted
be the one to write the first!
This is only a preview
3 shown on 9 pages
Download the document