apuntes basica 1, Apuntes de Psicología. Universitat Ramon Llull (URL)
wablo78
wablo78

apuntes basica 1, Apuntes de Psicología. Universitat Ramon Llull (URL)

1 página
1Número de descargas
4Número de visitas
Descripción
Asignatura: Adicciones, Profesor: Ana andres, Carrera: Psicologia, Universidad: URL
20 Puntos
Puntos necesarios para descargar
este documento
Descarga el documento
Vista previa1 página / 1
Descarga el documento

Tipus: Imatge realista

Cronologia: Situem aquesta imatge després de la fi de la guerra civil a Rússia, entre el 1922 es crea la Unió Soviètica i al 1923 les eleccions convocades pel partit bolxevic liderat per lenin. La majoria de la población demana república parlamentària.

Descricpció/Simbologia: A la imatge es troba la figura de lenin que porta un cotxtet que representa el naixement de la URSS. A més, amb la mà apunta al llector demanant el seu suport a les properes eleccions. La imatge divideix dos bàndols, els comusnistes (color vermell i menys nombrosos), que suporten a Lenin i la resta de la població, molt més majoritària, demana dret a vot i demana constituir una república parlamentària. Per últim podem llegir el pensament de Lenin que diu: Passi el que passi hi haurà comunisme.

Interpretació/Intencionalitat: El missatge que volem transmetre amn aquesta imatge és que les eleccions de 1923 en realitat van ser una farsa ja que Lenin i el PCUS, encara de perdre va imposar el comunisme com a regime polític oblidant el desig del poble.

No hay comentarios
Descarga el documento