icon
4.3 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Carles Broto

(intenta-ho!! a veure si repassem els fonaments...)
Les funcions lineals compleixen una regla de tres, allò que havíeu fet i que jo ja no recordo gaire. Per exemple, en la funció y=2x+3, 2 és a 7 com 3 és a 9. (intenta-ho!! a veure si repassem els fonaments...)
(per explicar funcions exponencials) -"a" elevat a "n" és igual a: "a" per "a" per "a" per "a" per "a" per "a" punts punts punts "a", n vegades. (, no caldria narrar la successió, o si més no digues punts suspensius, home...)
Fem a per a per a, punts, punts, punts, n vegades
Vuit tombat no és un nombre real
(en el tema de funcions, parlant dels mínims locals) Alumna: Mínim local és el mateix que mínim relatiu? Carles: No sé què vol dir mínim relatiu, però sospito que sí. (la resposta no podia ser més aclaridora)
La paraula per definir-li es passiu, quan fa preguntes a la classe i ningu respon no es dona conta que ningu vol fer-ho i pot arribar a esperar 10 min en silenci. La meva pregunta es com a arribat a profe de universitat algu que no sap que es un mínim relatiu.
Que això sigui igual a això vol dir alguna cosa...(una pausa)...vol dir que m'he equivocat.
és una mica tranquil i lentet, va al seu ritme, xo no és mal profe. És pot entendre tot bé.
A mi em fa molta gràcia la seva forma d'expressar-se, però s'ha d'anar amb compte perquè s'equivoca sovint i acostuma a escriure coses "patilleres"
Home, si no t'importa tirar-te 4 ó 5 classes explicant una anècdota de quan Gauss era petit i després que no t'expligui gairebé el que de veritat entra a l'examen, bé... sí que és bon porfessor, no?
Si has encertat et diu que has encertat..
Les funcions polinòmiques s'expressen mitjançant un polinomi.
(al final de clase despres d'1 hora explikan el calcul darea dintegrals) Carles:I be, així es com NO ho heu de fer Classe: aplaudiment general
Explica bé, almenys jo l'entenc força, i aquesta assignatura no és el meu fort; si les matemàtiques no t'acaben de convèncer i no estas atent, et pots acabar perdent molt, perquè no és dels professors que va repetint constantment "va nois, estigueu atents!!", i potser de vegades es un pelet despistat... però apart d'aìxò, no en tinc cap queixa.
Comentan els resultats d'una part d'una eskesta ke ens va pasar on ens demanava LES HORES D'ESTUDI: He obsrevat que en una casella de resposta algu va escriure un "xD", nose si vosaltres ho enteneu,jo no, pero la meva filla es va posar a riure quan ho va veure.
Fent un problema d'estadística a la pissarra... Alumna: I aquest cinc d'on l'has tret?? Carles: Quin cinc??? Alumne: D'aquí sota (assenyala la màniga).
Arriba a classe i diu que ens ha de dir una cosa: Carles: La professora d'estadística, que diria que es diu... ai...no ho sé, ara no me'n recordo...es diu... Alumnes: Isabel Serra Carles: Sí, això mateix, la Isabel m'ha dit que us digui una cosa, m'ha dit que us digui que... ai!... ostres! Ara no me'n recordo! :D (I es queda tan ample xD) Alumnes: --*_*--

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.