1
documentos asociados
icon
3.7 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Carles Figuerola

Encara escriviu a mà algun cop? Perquè ara amb els ordinadors... (30 segons després...) I la taula del 9, us la sabeu? Perquè amb les calculadores...
suda... vull dir,... passa de tu... ja pots posar-te a mirar fotologs, diaris esportius, fer sudokus o el que vulguis que allò no et fa cas... això sí, després t'exigirà que fagis unes redaccions perfectes... i et quedes....: pero si en tota la hora has passat de mi!
li importa una merda el que hagis vist escrit a tots els diaris i revistes hagudes i per haver. Ell té el seu porpi llibre d'estil i te l'imposa fins a extrems insospitables. Això si aconsegueixes que et faci cas durant 5 minuts per llegir-se el que has escrit. Tens sort si no s'ho llegeix en diagonal. Té coses bones també, al principi li sap greu suspendre a la gent i això t'apuja la mitjana al final.
es un borde de mer**
...es calvo...
es un imbècil i un estúpid. no en té ni idea de la matèria que imparteix i això suposa que sovint no tinguis ni idea del que has de fer. ah, i si vols treure bona nota, ja pots començar a xupar-li la p****
Puntua com li rota i mai no t'aclarirà el perquè de la teva nota.
és fastigosament borde!! és horrible!
No és mal professor. El problema es que no sap despertar respecte en els alumnes i els seus intents de fer-ho a vegades són un tant còmics. De tota manera es tira el rotllo: posa pel·lícules, no treballes gaire i s'aprova fàcil.
És un professor molt ídol, curiós i simpàtic. S'aprova fàcilment, ara, heu d fer les activitats que posa i estar minimament callats a classe.
Sí, la pel·lícula aquesta, la de "los girasoles sordos"... xD Claro claro, a palaras necias oidos ciegos, no???
(tothom està copiant a consciència el contingut del power point i en Carles diu) - Vosaltres a d'edat mitjana haguessiu mantingut de veritat el monopoli de la cultura
"el cinema americà és una indústria, l'europeu és artesanal i només funciona amb subvencions"
-Sí, com a la pel·lícula "Los girasoles sordos"... (Alumnes)- Ciegos -Doncs ciegos... (pausa) això ho podeu posar a mítiques
(explicant la teoria liberal) bé, abans un periodista era... (buscant la paraula) un periodista. Clar que és redundant... bé, espero que no poseu això a patatabrava
(parlant sobre com la publicitat condiciona els mitjans en català - de menor difusió territorial-, i com els mitjans condicionen la publicitat, etcètera...) "És com l'ou que mossega la gallina" Alumnes: º_º ! jajaja
(tothom xerrant mentre una noia fa una pregunta) - si us plau un moment de silenci pels morts de la familia
(els de la primera fila estan xerrant i el Figuerola diu) - Va, va que no estem al pati
(parlant sobre les llicències del CAC i les que li han donar a radio Estel) (Figuerola) però es que ningú coneix a algú que escolti radio Estel, no l'escolten ni els que hi treballen. (alumna)- jo conec una dona (Figuerola) Ah si? es sorda?
(un grup està fent una exposició d'un treball sobre el Punt i han fet referència a un apartat del diari que es diu països catalans) - Sabeu crec que més que esperar al 2014 el camí més ràpid per la independència seria declarar la guerra a andorra, rendir-nos l'endemà i que ens envaeixin. (s'ho portava pensant estona no?)
La millor manera d'independitzar-nos seria declarar la guerra a Andorra, que ens ocupin, i rendir-nos l'endemà!
si et toca el figuerola tindràs 2 hores de temps lliure extra al dia. Quatre línies i a tocar-te els ****
Un espectacle. Tots recordarem per sempre la seva performance quan ens va posar "Buenas noches y buena suerte" en blanc i negre, i el seu intent desesperat d'enfosquir la classe tapant curosament les finestres amb paper de diari i cinta aislant. Jo vaig treure un 7 i encara no sé com.
No aspireu a aprendre res a l'assignatura. Ara bé, l'avantatge que té és que pots treure força bona nota de l'assignatura sense haver après res i anant a estructura II pensant podré fer una segona part sense tenir ni idea què hi havia de teoria dins la primera? doncs sí, no patiu, es pot.
és un cabron
Com a profesor no s'enduria cap premi, però per aquell als que ens agrada estar al bar en èpoques hivernals o al césped quan s'apropa l'estiu, aquest home es l'amo. Te menys ganes de fer classe que nosaltres, quan no esta indisposats per malaltia, ens separa per grups i ens deixa sols fent debats que acaven en una fugada massiva al bar. Les 5 classes que ens va donar va passar exactisimament el mateix power point, explicant les mateixes coses. Aprobar és més fàcil que suspendre, tres treballets de 2 cares cadascun sobre tres llibres (li agrada molt fer debats sobre ells, pero al final el tema es completament diferent... jo ni mels vaig comprar ni llegir i vaig treure un 7, i eren molt wikipedianos). Al final crec q ens va aprobar a tots per marxar abans de vacances...
Imagineu-vos que sóc un irresponsable...
Per treure el cotxe del pàrquing és fundamental que estigui al pàrquing!"(Ben vist!)
- Algú coneix el Setmanari de l'Alt Empordà?- Jo sí- Sabies que pertany al grup Editorial Prensa Ibérica?- No- Doncs ja ho saps
El PP i el PSOE hi han posat aquest home com hi haurien pogut posar l'Epi
amenaça sovint però queda en un res per que s'oblida enseguida, fes el que diu, entregali alguna noticia retallada (encara que sigui del 20 minutos) fes un treballet (la informació la vaig treure de la wikipedia) i ja ho tens!
amenaça sovint però queda en un res per que s'oblida enseguida, fes el que diu, entregali alguna noticia retallada (encara que sigui del 20 minutos) fes una merda de treball (la informació la vaig treure de la wikipedia) i ja ho tens!

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.