3
documentos asociados
icon
9.1 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Enric Domingo Ribas

Dibuixa un cor i pinta la sang oxigenada vermella i la no oxigenada blava... se'l queda mirant i diu: "Aquí podeu veure perquè fins i tot en els llibres en castellà es demostra que el cor és BLAUGRANA".
Els de Madrid modificaran la constitució per una nena que acaba de neixer i no mouran un sol dit per 6 milions de persones...que trist!
Enric:"Aquesta substància, si es diu PROSTAGLANDINA, es sintetitza al cervell o a la pròstata??" Classe: "a la pròstataaa!!" Enric: "Molt bé, és clar, tot i que a vegades estan bastant a prop..."xDDDD
Per què se'ns posa la pell de gallina? Que es perquè ja tenim la gripe aviar?? (no, pero tot arribarà... o no)
(parlant d'hipertensio i menjar amb sal): Els japonesos són una gent molt salada, per això els agrada la guitarra flamenca (ens ha solucionat una de les preguntes mes transcendentals sobre els turistes japonesos)
Alumne: Cual es la traduccion de crossa? Domingo: Cayado, callado, o sea q no hables
Dibuixant el cor a la pissarra diu: el cor dret amb sang no oxigenada amb un color blau, i el cor esquerre amb sang oxigenada de color vermell. Mira la seva obra maestra i mira a la classe i diu: com veieu el cor és clarament blaugrana!!
es super caxondo i et diu el que surt a l'examen (bueno t'avisa que hi ha alguna pregunta d'allò i es veritat. es la monda i explica genial, això va per feina....
una cosa per la gent que esta a primer, al lloc dels apunts hi ha uns preciosos apunts de fisio que van de conya (esta tot clavat....) Sobretot van bé pel verdu que s'explica com el cul
és un crack!
Això de l'electrocardiograma no és problema al gener. Però si te'n fas un al juliol, i després vas a la platja amb totes les marques dels elèctrodes es pensaran que ets d'una secta o algo semblant, "La secta de los seis cráteres"!!
Millor no pot explicar! s'aprén molt amb ell i fa les classes divertides
Porque como todos ya sabreis... El corazón en su estado normal, es blaugrana!
Això és en el cor normal. Hi ha cors que estan més cap a la dreta, com el de l'Aznar...
Recordeu que a menys 10 ºC l'unic que es posa en erecció son els pels, vale???
Jo no vaig anar a l'exèrcit; de fet, l'exèrcit espanyol va ser el primer que es va adonar que no servia per res i em van deixar d'inútil total [...] L'altre va ser la meva dona després de casar-nos.
y los temas que faltan pues autoaprendizaje...ya sabéis, este es el plan de estudios de los espaguettis a la bolonyesa...Vosotros ponéis la salsa!
suposem que l'individu jesus és nomal i l'activitat s'origina aquí en el node sinusal
Sabeu quin és l'únic animal que no està a cap llista d'animals protegits? L'home

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Prof. margarita Leon1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.