Frases miticas y consejos sobre Enric Domingo Ribas

Dibuixa un cor i pinta la sang oxigenada vermella i la no oxigenada blava... se'l queda mirant i diu: "Aquí podeu veure perquè fins i tot en els llibres en castellà es demostra que el cor és BLAUGRANA".
Els de Madrid modificaran la constitució per una nena que acaba de neixer i no mouran un sol dit per 6 milions de persones...que trist!
Enric:"Aquesta substància, si es diu PROSTAGLANDINA, es sintetitza al cervell o a la pròstata??" Classe: "a la pròstataaa!!" Enric: "Molt bé, és clar, tot i que a vegades estan bastant a prop..."xDDDD
Per què se'ns posa la pell de gallina? Que es perquè ja tenim la gripe aviar?? (no, pero tot arribarà... o no)
(parlant d'hipertensio i menjar amb sal): Els japonesos són una gent molt salada, per això els agrada la guitarra flamenca (ens ha solucionat una de les preguntes mes transcendentals sobre els turistes japonesos)
Alumne: Cual es la traduccion de crossa? Domingo: Cayado, callado, o sea q no hables
Dibuixant el cor a la pissarra diu: el cor dret amb sang no oxigenada amb un color blau, i el cor esquerre amb sang oxigenada de color vermell. Mira la seva obra maestra i mira a la classe i diu: com veieu el cor és clarament blaugrana!!
es super caxondo i et diu el que surt a l'examen (bueno t'avisa que hi ha alguna pregunta d'allò i es veritat. es la monda i explica genial, això va per feina....
una cosa per la gent que esta a primer, al lloc dels apunts hi ha uns preciosos apunts de fisio que van de conya (esta tot clavat....) Sobretot van bé pel verdu que s'explica com el cul
és un crack!
Això de l'electrocardiograma no és problema al gener. Però si te'n fas un al juliol, i després vas a la platja amb totes les marques dels elèctrodes es pensaran que ets d'una secta o algo semblant, "La secta de los seis cráteres"!!
Millor no pot explicar! s'aprén molt amb ell i fa les classes divertides
Porque como todos ya sabreis... El corazón en su estado normal, es blaugrana!
Això és en el cor normal. Hi ha cors que estan més cap a la dreta, com el de l'Aznar...
Recordeu que a menys 10 ºC l'unic que es posa en erecció son els pels, vale???
Jo no vaig anar a l'exèrcit; de fet, l'exèrcit espanyol va ser el primer que es va adonar que no servia per res i em van deixar d'inútil total [...] L'altre va ser la meva dona després de casar-nos.
y los temas que faltan pues autoaprendizaje...ya sabéis, este es el plan de estudios de los espaguettis a la bolonyesa...Vosotros ponéis la salsa!
suposem que l'individu jesus és nomal i l'activitat s'origina aquí en el node sinusal
Sabeu quin és l'únic animal que no està a cap llista d'animals protegits? L'home

Profesores de la misma universidad

Prof. LluísBadia1 documentos asociados
Prof. ArmandBalsebre1 documentos asociados
Prof. DavidMiserachs1 documentos asociados
Prof. RamonCladellas1 documentos asociados
Prof. PacoElvira1 documentos asociados
Prof. Ana IsabelEntenza1 documentos asociados
Prof. AndreuFarràs1 documentos asociados
Prof. AnaMaria Enrique1 documentos asociados
Prof. EduardoFeldman1 documentos asociados
Prof. anónimo119561 documentos asociados
Prof. ramonantoine1 documentos asociados
Prof. JordiFreixes1 documentos asociados
Prof. Maria EulàliaFuentes1 documentos asociados
Prof. JoanaGallego1 documentos asociados
Prof. HelenaRoig1 documentos asociados
Prof. Maria JosepaGallofré1 documentos asociados
Prof. MariaDolores Montero1 documentos asociados
Prof. DaríoGiménez1 documentos asociados
Prof. XavierGiró1 documentos asociados
Prof. XavierGispert1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.