Prof. Francesc Garreta

Universitat Ramon Llull (URL)
3
documentos asociados
icon
7.9 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Francesc Garreta

En ple debat sobre un llibre... (a una alumna...) F: Veiam, i tu que n'has pogut extreure del llibre? que en pots extreure? A: M'ha enganxat molt! F: Si vaig pel carrer i trepitjo un xiclet també m'enganxa, i per això no em cal llegir un llibre!
(Mentres explica com s'ha de fer un treball) Qui no s'enteri, li comunico que serà atravessat amb un ferro i rostit lentament com un pollastre a l'ast. Mireu quins papers em feu fer...
Fent classe l'altre dia, de cop i volta, sento gent fent palmes, tota una percussió corporal... [tot indignat] Això és una universitat, no un mercat!! Semblava una classe de flamenc!! Aneu-vos a queixar, protesteu, NO PAGUEU si cal!! A veure si ens canvien la classe
[Tot ensumant extranyament] Francesc: Quina olor més extranya... Alumne: Sí, a kikos... Francesc: Ah que bé!! L'altre dia flamencos i avui kikos!!
- només cal que us fixeu en escoles on tot està molt marcat i on fan coses que a mi personalment no m'agraden.. no dire quina escola és (senyalant amb la mà el Canigó) - és com una col·lecció de contes que van fer en un diari del qual no dire el nom però que el podeu agafar cada dia a la porta d'aquesta casa jajajaj (era El Pais)
[La gent no calla...] - Algun dia llençaré a algú fora de classe!!
A vegades sembla mentida que sigueu éssers amb un cervell com tothom...!
[A classe de literatura, després d'haver fet dues hores de psicologia. Tenim la ment espessa i la calefacció a tope] Com entre la psicologia i la calor estem com bunyols de quaresma ho deixarem aquí... [S'acaba la classe 3/4 d'hora abans]
Però a veure... com ens pots aconsellar un llibre adreçat a nens de 1r d'eso?? És com si anem al bar i us aconsello que proveu el nou potito!

Profesores de la misma universidad

Prof. Daniel Pujal Ruiz1 documentos asociados
Prof. anónimo 138751 documentos asociados
Prof. Xènia Riba1 documentos asociados
Prof. Miguel Franquet1 documentos asociados
Prof. Eva Arnal1 documentos asociados
Prof. Encarnación Ruiz1 documentos asociados
Prof. anónimo 138501 documentos asociados
Prof. Ruth de Leonardo1 documentos asociados
Prof. Ita Alabat1 documentos asociados
Prof. Joana María Mas1 documentos asociados
Prof. anónimo 118821 documentos asociados
Prof. Francesc Burguet1 documentos asociados
Prof. Josep María Fulquet1 documentos asociados
Prof. Luis Pastor1 documentos asociados
Prof. Josep Rom1 documentos asociados
Prof. Àlex Delgado1 documentos asociados
Prof. Antonio Solanas1 documentos asociados
Prof. Xavier Osarte1 documentos asociados
Prof. Eva Comas1 documentos asociados
Prof. anónimo 138811 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.