1
documentos asociados
icon
5.7 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Joan Manyosa

(se sent un estornut a classe) a algú li ha passat algo especial? (la classe riu) Qui ha estat? ("jo", se sent) Què t'ha passat?(-He estornudat) Això és un estornut normal? (-sss..si) I tens mai estornuts anormals? (-mm..no) Bueno jo t'aviso perq aquest edifici no està fet a prova de terratrèmols... que una mica més i ens provoques un tsunami!
Escolti'm senyoreta! De que riu? Jo puc riure però voste no!
"Seria fantàstica una gota cúbica, o icosaèdrica, encara m'agradaria més"
"Yo ya tengo una cierta práctica con las portuguesas..."
"¿Se ha perdido señorita?, ¿Se ha caido dentro de la dispersión?"
Què passa amb aquestes fulles que es mouen? Que pensabes que ja marxava? Je je
[en adonar-se que fa una estona que està fent un canuto amb un full d'apunts d'una noia...] medita i diu : "el paper no és elàstic" tornant-li el full tot arrebregat
[després d'encarregar-li a una noia que busqués el diàmetre d'un eritròcit, al dia següent quan la noia que tota aplicada l'ha buscat es disposa a dir-li, ell diu :"pero dije un eritrócito de pollo verdad?"
Nois estic tan animat com si fos divendres...de veritat que no sé q passarà demà!
No pierdas el sentido del humor: es básico para aprobar la biofísica
Aquesta facultat està feta de bigues tercermundistes (van sobrar d'un edifici de kenya)...mireu mireu-les...la biga pesa tant q el problema està en aguantar-se a ella mateixa!
[Preguntant a classe]-Algú sap...[Mira el nostre pobre delegat]- Aún no he terminado contigo..., es una frase de película.[S'automarabella¬¬]
Esteu en un estat moribundu (Pos va a ser q si)
[El profe li fa una pregunta a un alumne y aquest comença..] -Podria ser q...[Mañosa el talla]- No me gusta q me contesten con preguntas [Alumne respon]- No estoy preguntando, estoy afirmando con duda.
Diguem la veritat, xq rius amb gran felicitat? [Q maco]
Es una definició... soft, es una definició... viscosa
Esta universidad es casi tercermundista, casi no hay yeso, ¿sabeis donde esconden el yeso para que no lo gasten los profesores?
Fa vint anys que estic respirant... wenu... més [ja deia jo...]
El amarillo es mi color [parlan de "yeso"]
Estoy en situación casi transparente, me lo dice mi mujer aveces...
Tu tens massa també? [no, soc semitransparent]
Ojo...pregunta de examen.....
Quan no sàpiga una cosa señUreta inventisela, jo ho faig contínuament a classe, sino quedaria malament!!!
(cal dir k la pregunta de l'alumne era molt estúpida, i potser això va fer perdre els papers al GRAN Manyosa) -...bé... si em dius això en qualsevol sistema et diré que no, perquè per exemple podem tenir un sistema amb 10 forces: 4 cap aquí i 3 cap allà... (manyosa... manyosa... as caigut del pedestal, i els ous em fan bossa...xD)
Amb l'extrem del braç, és a dir, la ma ens permet fer tot tipus de virgueries. Us o dic de debo!
Veieu? Les bigues d'aquest edifici són les típiques d'una casa del segle XIV. En un edifici sèrio, no de la UAB, sino sèrio, això està d'una altra manera.
Alumne de 1er li fa una pregunta.. El gran manyosa se li acosta... Li mira el cabell..: "escolti senyoret.. és sorprenent el seu acabat (referint-se a les metxes rosses del noi) ... però vosté sap el què s'ha fet? sap què s'ha oxidat el cabell? Sap que s'ha fet mal bé tots el ponts disulfur? sap que els seus cabells han perdut tota l'elastcicitat? sap que se li trencaran els cabells i es quedarà calb?? bueno, jo mai m'he fet metxes...i miri com estic xD"
Un pot d'hemoglobina, qué conté? hemoglobina no?
Senyoreta..... no parli sola!
(Agafa una ampolla d'aigua d'una alumne per a un experiment) -Senyoreta, això és aigua? -Sí (obre l'ampolla i la olora) -No és vodka? Vodka al 50%? No, al 70%? - ... No Necessita vodka per a aguantar la classe de biofísica, senyoreta?
- Senyoreta deixi de guardar les coses, COOOÑÑÑ!
Això no ho he dit jo, eh? Van a la superfície i treuen la cua cap a fora... Però això no ho he dit jo, eh? Jo no ho he dit...
-y tú de dónde eres que no me has entendido antes? -alumne : de Las Palmas - ah, y allí no se habla catalán?? xD
Un neonat... (=nounat)
Podeu boicotejar el so, però no la presència.......... m'ha quedat bé i tot això eh!!
(una alumna está tosiendo) - senyoretaaaaaaaaa....
(explicant la tensió superficial, agafa una ampolla d'aigua d'una alumna) M: ....doncs bé, com deia...escolti això és aigua no? ¬¬ A: Sí... M: Segur, oi?? No hi porta cap "reconstituent" per al refredat no??¬¬* A: No, no... M: Ho dic perquè abans m'he trobat una noia d'una altra clase que portava vodka al 70%, i m'ha dit q és lo necessari per aguantar una clase de biofísica... [jo la portava al 99% per aguantar aquest home xD]
............APM???!!!!! (el fujitsu) [i així fins a la sacietat.......]
Alumne: Podria... posar...? Manyosa: La diapositiva anterior? No aço només funciona un únic sentit, no es pot tornar enrere. De fet la diapositiva anterior ja no existeix, s'ha autodestruit automàticament.
Manyosa - lipo... lio...liofob... liofi... Alumnes - jajajajajaja Manyosa - Senyoreta, no se'n rigui d'un pobre professor... que no sap dir liofo... (tictactictac..) lifobes!
- Algú podria treure el llum del projector de la pissarra si us plau? Si algú ho sap fer, que s'aixequi i ho arregli vinga! (segueix escrivint) Alumne 1: s'aixeca i intenta ficar el "salvapantalles", intent frustrat. Alumne 2: amb cara de satisfacció i aires de "k burrus k sou", s'aixeca amb una jaqueta, camina fins al mitg de la classe, i a l'estil torero tapa la maquinària on hi ha el ratolí. Veient que no se'n va la llum, intenta moure la jaqueta una mica. Alumne : PRO Q FAS!! no veus k el projector sta a dalt?? jajajajajajajjajajajjajaja
Señorita pero como que no sabe usted nada de Física, mire yo tampoco se nada de Física pero soy profesor de Física ya lo ve......
Algu sabría dir-me que es un vector? Ningu sap que es un vector? No? Doncs que carai han estar fent al batxillerat..?..de vectors hi han molts a la vida en trovem molts...voste no ho sabrá senyoreta??
Aprofita i pasa-t'ho be a les seves clases que d'aquests queden pocs. Aprens i disfrutes, que mes vols...
Alumnne:Podria.. posar ?Manyosa :La diapositiva anterior ? No això només funciona un únic sentit, no es pot tornar enrere. De fet la diapositiva anterior ja no existeix ,s'ha autodestruït automàticament.

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.