icon
8.4 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Jordi Petit

La memòria (RAM) actualment és molt barata per això hi ha gent que la malgasta. Mireu el Windows Vista: apa!, com que la memòria és barata, que se la comprin!
Els informàtics, quan obrim una cosa, la tanquem i després ja farem el què hi hem de fer. Quan obrim un parèntesi el tanquem i després ja escriurem dins, el mateix amb els claudàtors. Però compte!, ara no feu això amb les portes, si primer les obrim, després les tanquem i finalment les intentem passar no podrem!
(Explicant com optimitzar un programa perquè vagi més ràpid) Durant el descans hi ha qui m'ha dit: "jo sé fer que vagi 2 vegades més ràpid" o "jo sé fer que vagi 4 vegades més ràpid"... Bah! Això no és res! Jo ho faig anar infinitament més ràpid!
Si voleu veure el vostre professor de programació (referint-se a ell mateix) fent el friqui per la Xina només cal que aneu a la web de l'assignatura i...
Això pot comportar perill perque es com si t' estiguessin obrint les "TRIPES" i dient TOCAMELES!! jajajaja (riure textual)
Jo no sé qui va parir el C++, però segur que anava fumat
Si intentes fer una taula amb un nombre negatiu d'elements, el q pasa... es q l'ordinador s'enfada molt.
I Déu va dir... despres de "mai dividiras per 0", "no indexaràs vectors amb nombres negatius"; i despres tot allo de "no mataràs..."
Un programa retorna un error anomenat "segmentation fault" "si teniu el sistema operatiu en castella us dira violación de segmento i dius: ah! donde esta el segmento, que me lo han violao!"
"Mai us heu d'apendre el codi ASCII de memòria!!!!!Abans us apreneu l'èlfic!
Escull un alumne a dit i li demana el nom...busca els programes que ha fet al jutge i veu que el fofo no el té fet i diu: com és que no el tens fet si aquest fins i tot ho sap fer la peixetera de la plaça sense saber informàtica!!!!xD
Clase de teoria de Programació - 1Aquest algorisme [el de cerca] es com mengar iogurts en el que sortegen algo: Siga probando...
Agafarem una coloraina per a fer bolonya.
— Quants vindreu a la finale d'ADA Royale? (Conta 20 alumnes)— I quants si us dic que hi ha pica pica?(Torna a contar 20 alumnes)— Doncs no hi ha picapica.
Hi ha qui corregeix en verd, o en lila... poc professionals, cal corregir en el color de la sang.
10

Profesores de la misma universidad

Prof. Gisela Pujol1 documentos asociados
Prof. Juan Martínez1 documentos asociados
Prof. sara garcia1 documentos asociados
Prof. blanca figueras1 documentos asociados
Prof. jorge macanas1 documentos asociados
Prof. Josep Mª Salvany1 documentos asociados
Prof. anónimo 118001 documentos asociados
Prof. Jordi Jorba1 documentos asociados
Prof. Rodolfo Oseira1 documentos asociados
Prof. jordi pages1 documentos asociados
Prof. Lydia Serrano1 documentos asociados
Prof. Juan Mon1 documentos asociados
Prof. Carles Padró1 documentos asociados
Prof. Carles Aleman1 documentos asociados
Prof. Bernat Plats1 documentos asociados
Prof. Agustí Roig1 documentos asociados
Prof. Jose Encinas1 documentos asociados
Prof. Victor Manñosa1 documentos asociados
Prof. anónimo 113121 documentos asociados
Prof. anónimo 136781 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.