Frases miticas y consejos sobre Josep Maria Domènech

?I com que sou una clase tan lletja... Ai! Les conexions neuronals!?
...... (deprés de totes i cada una de les classes).... AlgnDubte?!,CapDubte?!,MésDubtes?!No?!,Bé!! fins demà i recordeu....Suos meravellosos!
Us faria unes clases que s?hi cagaria la mosca!?
Parlant del cor embrionari... "vaig inventar-me una pnemotécnica per anomenar les venes del cor embrionari: CUVI - Cardenal, Umbilical, Vitelina Interna - ... de fet, l'any 92 vaig trucar als organitzadors dels jocs olímpics proposant un canvi de nom... COBI pel CUVI, us imagineu, en comptes d'aquell bitxo tan lleig... un cor embrionari gegant al cel de barcelona... amb uns xorros de sang que caient per montjuich omplirien de joia la nit barcelonina..."
Ja sabeu que el vostre amic Josep Maria no te res de traidor, aviso i que quedi ben clar!!
MENTIDA!!!!!!!!!!! Farem una medicina de la MERDA!!!!!
Perquè ara els metges, quan no saben què té un pacient, comencen a demanar Radios, Scànners, TACS i fins i tot PETS!!!
"Estic formant metges i metgesses. Vull que sortiu de classe amb tot sapigut, amb matrícula d'honor!!. Penseu que després vindran i us diran "qui ha fet aquest diagnòstic tant brillant?" I us trucaran per felicitar-vos..."
Tot i q us espantareu al mirar els apunts resactats per ell, no problem, és el més just, allò q us ha explicat es el q va a examen
si, es el mes macu de tots...
Si, pero prenent apunts jo simplifico al maxim o despres et mors intentant llegirlos. Eso si, lo que diu que va a examen, hi va...
només que us llegiu es apunts dembriologia ja tindreu mig examen aprovat...ses preguntes daquest tema estan tirades!...que majo en domenech...mos ho posa fàcil
Bé(palmadita),començem!
si diu que una cosa cau a examen, segur que caurà!!!!! apunteu-ho be, i sobretot estudieu embriologia i tot el que hos digui d'historia, pk tb ho pregunta.
L'any passat a anatomia de l'aparell locomotor, diu: els músculs de l'orella no tenen funció motora, excepte en alguns individus que sí que apareix, però és molt molt rar. Com un dia que jo mirava la tele i donaven un d'aquests programes de gent rara, en el que sortia un home que podia moure les orelles, pel que vaig intentar comunicar-me amb aquest senyor a partir de la televisió, però no em van voler donar el telèfon... i això que un alumne (Angel) diu: vostè volia disseccionar-lo... es queda quiet el Dr. Domènech, mira l'Angel, i emet un soroll ensordecedor: uuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tu ets molt doleeeeeeeeeeeeeeeent!!!!!
Estic viu gràcies als meus alumnes, això ho dic a tothom!. I mai podré estar-vos prou agraït!! Sou els millors!!!. i ara "Bé!" (palmadeta), comencem...
Per aixo, us agraeixo des del meu cor, des del ventricle dret a la seva part mes trabeculada...
Oh!excelsa carrera.Oh!magnifica.oooooooh!!meravellosa!
El mesoderm..,el mesoderme..,la mesoderma¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?
Entès? entès a la perfecció??
Això ho vull maravellosament o perfectament entès
Com és això...? El botellón! Sisi... imagineu-vos que ens pillen a tots allà disseccionant...
Pregunteu-me, pregunteu-me, que soc un sac de saber.
Embriologia sobretot! q son facilisimes! Estimo al domenech i les seves pregutnes de si la medicina es una ciencia, un art, etc...
Amb aquest muscul es pot mantenir una erecció APOTEOOOSICAAAAaaa
" Un amic meu em vaig trucar una vegada i em vaig dir: Amic Josep Maria .... jo y la meva dona tenim un problema ..es que estem engantxats..." esto.. (clase d'anatomia, parlant dels musculs de la vagina, el constrictor de la vagina)_ ;-D
El Domènech serà molt bona persona i el que més sabrà d'anatomia, però no reconeix els seus errors alhora de donar apunts. Aii Domènech que crec que ens fem vellets
Pobre domenech! es la ostia i qui es fiqui am ell no sap de que parla!
El domènech és el millor professor a pesar del que alguns alumnes puguin dir (no haver fet tantes campanes). És l'únic professor d'anatomia legal i que no es passa els examens, i ell que ell diu que surt a l'examen, surt fijo! no us fieu d l'accent argentí i seductor d'en Baeza que al final no es tan maco com sembla. Ah.. i el Reina.. el peor d todos.. sns kap dubte! com es pasa...
Parlant d'uns feixos del cor: "Aquest feix és de gran importància a la condució internodal al cor del conill" U.u'... sort que és anatomia humana..
És el que millor es porta. això si no us extranyeu si teniu frases sense sentit o sense acabar...és l'edat.
Explicant el primer que va fer nosequè diu: "es que la dona de (fulanito) era dolça i preciosa...." (i fa com 300 anys que es va morir...)
Es graciosissim i molt bon home. potser explica una mica a la seva manera (pro es l'edat) si s'enten el que explica ni que sigui una mica s¡apren una barbaritat.
"(parlant de la síndrome alcholico-fetal) sí, perquè jo quan vaig a un restaurant i veig a una dona gestant (dic jo que no s'han donat casos d'homes gestant, però cal sempre assenyalar que qui gesta és una dona) bebent-se un rioja com si fos aigua beneïda, i em donen unes ganes de fer-li una cosa (amb la seva emoció característica) que no diré perquè això és una classe.... ¡OOOOH! ens ha deixat amb les ganes!"
La vitamina A en dosis normals és meravellosa, però a grans dosis és TERRIBLE, NEFASTA
"os posare a tots matricula d'honor, aixi l'any que ve estareu tots a segon amb mi i podrem fer una gran festa anatomica"
Perquè tota aquella dona que pren alcohol durant l'embaràs és una suïcida i una homicida! Després el nen surt amb malformacions i problemes teratogènics, per culpa del tralarà de la seva mamà!
L'esternoclidomastoïdal és un extensor del cap. Subratlleu això. Ho dic perquè en algun lloc el trobareu com a flexor del cap. Sapigueu que escriure això és una imbecilitat, i qui ho fa és perquè és subnormal!
Mira que jo mai miro la caixa tonta, xo em vax enganxara un programa dakets k fan coses amb el cos, i hi havia un que movia les orelles d'una forma culusal!!!!era una cosa meravellosa, aixi que vaig trucar a la producció preguntant si podia contactar amb ell i convence'l perque en morir donés el seu cos a disseccionar, pero no me'l van voler donar... pero jo cada cop que anava per l'autobús o el metro mirava i el buscava...
Perque vaig anar a una conferència de la mona lisa a Roma i deia que si era un home el que havien pintat, i em vaig aixecar i li vaig dir: voste es un carallot!!!on em va a dir un homeeee!!!!!vosté no sap re d'anatomia!!!! aixo son bajanades!!!!! si fos inteligent sabria que això era un dona amb el risori de Santorini desenvolpuat!!!!
Llavors s'estropella i...
Bé, avui nosaltres preparats contra els piquets (els qui fan la vaga)!JA JA JA JA No podran amb nosaltres!Com vinguin preparats per dona'ls-hi ben fort!! (tot arremangant-se) JA JA JA JA!!
És tot un espectacle! les seves classes són un tant extranyes però a l'exàmen es porta molt bé!! el que diu que entra, entra!!
Ejem... aquest últim any s'ha passat bastant amb les preguntes... Ni comparació amb els dels altres anys...
(prlant d linfart d miocardi) "anava jo a cmprar al corte ingles d plaça catalunya, i no es k vlgui fer publicitat daket corte ingles ehh, i de repent vaig veure un home k alentia el pas i sagafava el pit, i es parava a mirar un aparador, i el vaig agafar de lespatlla i em va dir - que fa voste?- i jo li vaig dir -no, k fa vostè?? esta fent un infart de miocardi!!- i des de llavors som molt amics, efectivament tenia un infart d miocardi..." xDxD
En classe d'embriologia: Els somites son unes estructures amb morfologia cúbica que recorda a la d'un totxo, en castellà "ladrillo". Ahhh són meravellosos els somites, per això quan veig un obra amb totes eixes parets plenes de totxos m'emociono. Així que ja ho sabeu si algun dia us diuen que al vostre amic Josep Maria Domènech se l'han emportat al manicomi ja sabeu perquè és. Haurè vist una paret plena de totxos i m'hauran vist tot emocionat cridant SOMITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Copieu el que diu i desprès resumiu per poder estudiar, les seves classes son divertides encara que moltes vegades es fa pesat. Als examens si li preguntes algun dubte i veu que tens idea et diu la resposta!! Es sol repetir bastant en les preguntes d'examen al llarg del anys, mireu examens de la biblio!! Sort!!
Jo de jove tenia una pròstata gegant..
EL septe intermembranós té forma triangular-ovalada-quadrilatèra-rectangular.

Profesores de la misma universidad

Prof. LluísBadia1 documentos asociados
Prof. ArmandBalsebre1 documentos asociados
Prof. DavidMiserachs1 documentos asociados
Prof. RamonCladellas1 documentos asociados
Prof. PacoElvira1 documentos asociados
Prof. Ana IsabelEntenza1 documentos asociados
Prof. AndreuFarràs1 documentos asociados
Prof. AnaMaria Enrique1 documentos asociados
Prof. EduardoFeldman1 documentos asociados
Prof. anónimo119561 documentos asociados
Prof. ramonantoine1 documentos asociados
Prof. JordiFreixes1 documentos asociados
Prof. Maria EulàliaFuentes1 documentos asociados
Prof. JoanaGallego1 documentos asociados
Prof. HelenaRoig1 documentos asociados
Prof. Maria JosepaGallofré1 documentos asociados
Prof. MariaDolores Montero1 documentos asociados
Prof. DaríoGiménez1 documentos asociados
Prof. XavierGiró1 documentos asociados
Prof. XavierGispert1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.