Prof. Josep María Fernández Novell

Universitat de Barcelona (UB)
21
documentos asociados
icon
5.8 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Josep María Fernández Novell

Tu que tens calculadora, calcula'm mentalment això...
Os gusta los profes duros? K os pregunta cada dia en clase? K estan pendiente de ti? Y no sabes a kien va a preguntar nunca? Pues este es vuestro profe. Es de los duros, k da muxa teoría pero claro. Le gusta k sus alumnos trabajen en casa, asin k los comprueba sacandolos a la pizarra. Y el te resolverá toda las dudas después de clase, con trankilidad.
És això, no? Tots esteu d'acord, no? Doncs sento tenir que dir-vos que no (.......)
Pregunta massa als alumnes. De vegades es pot estar minuts, callat, mirant-nos, esperant que algu contesti la pregunta que ha fet. Això, almenys a mi, em posava molt nerviosa i acabava per no entendre res del que avia explicat. Massa exigent pel meu gust.
(ensenyant-nos una molècula d'età feta amb boles i pals...) JM: a veure, a què s'assembla aquesta molècula? Classe: ... JM: però va! quina forma té? a què s'assembla? Classe: ... JM: algú té nebots petits aquí? Classe: ... JM: algú n'ha de tenir!!!!! Alumna: si, jo... JM: bé, si el teu nebot veiés aquesta molècula.. què diria que és???? Alumna: no diria res perquè té un any i encara no sap parlar. Classe: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Explicant la posició dels broms en un molecula...(isomeria)" JM: ¿Qui soc jo? dons en Josep Maria!!! JM:si em posu cap per avall sobre la taula no seré el mateix??
- En què s'assemblen aquests dos isomers? - ...... - S'assemblen com un ou a una castanya!!!
[Parlant de isomeria a clase; hem d'imaginar una mol·lècula de no se qué] Josep Maria: "(al cap d'una estona de que ningu digui res) Teniu menys imaginació que un criu!!!" XD
[Parlant de la forma eclipsada i alternada en Newman] Josep Maria: "Tu mateixa noia, que vol dir eclipsada?" Alumne: "No sé..." Josep Maria: "Com que no ho saps? Qué és un eclipse?" Alumne: (Nerviosa contestant lo primer que li ve al cap sense pensar-s'ho molt) Quan el Sol es superposa a la lluna... Josep Maria: "Déu meu! Imagina si el Sol es superposes a la lluna! Aniriem bé, oi? XDD
[en Josep Maria dibuixa una mol·lècula a la pissarra] Josep Maria: "Qué es això?" Classe: "..." Josep Maria: "No ho sabeu?" Algún alumne: "Amida? Josep Maria: "No sé, que és això? (es gira a la pissarra i comença a dibuixar)" Alumne: (mentres en Josep Maria dibuixa) "Podria ser que no fos una amida? Josep Maria: (girant-se de cop i cridant) QUI HA DIT AQUESTA HERETGIA????!!!!
(En Josep Maria sempre fa preguntes trampa o respostes equivocades aposta per a que els alumnes li diguin, un dia passa això): Dibuixa una molècula de Cloroetanol. I pregunta si està bé. Classe: Això no és un Cloroetanol!!! Josep Maria: Si que ho és. Classe: (insistint) Que nooo! Està malament! Josep Maria: "EEh!, que jo m'equivoqui a vegades no vol dir que estigui malament... de tant en tant també tinc raó!"
[Parlant del Pk] Josep Maria: "Qué és el Pk?" Alumne insensat: "És un nombre que pot fer que..." Josep Maria: (Tallant-lo) "T'han presentat alguna vegada un nombre que faci coses?"
[Dictant una fòrmula a classe] Josep Maria: (molt ràpid) "Àcid 10-cloro-5(n,etilcarbamoil)-8-etoxi-5-hidroxi-3-metoxicarbonil-4-oxo-9-propil-9-undequen-6-oic" Classe: "Eeeeh?" :S Josep Maria: "Es que parlo en japonès jo?" XDD
"Tururut Viola" XDDD
"Ja veig que això de la química és extraterrestre per vosaltres..."
(Parlant de sistemes termodinàmics algú diu una persona pot ser un sistema tancat, si no menja clar): Josep Maria: "Ja sé que com vosaltres sou joves no podrieu passar avui sense sopar..."
Es una mica exigent, i a les seves classe no vas trankil ( vas pendent de no cridar l'atenció i de seure en algun lloc on no caigui la pregunta) però quan começas a entrede'l a ell començes a entendre la assignatura.
T'has de buscar llocs estratègics perquè no et pregunti, m'agradaria haver tingut un altre profe, però és lo q hi ha...
Un protó no existeix a la naturalesa! Tu t'imagines un protó? Un protó reacciona nomes mirant-te’l!
Bah...!
Horribol
Professor: Com es diu aquest compost?Alumne: És el Z-dicloro...Professor: No, no, no... la única Z que jo conec és la de El Zorro!
Arriba a classe, deixa els llibres sobre a taula i desenfunda:- Veiem... a qui em carregaré avui...?
Josep Mª: Per què ens dóna aquest resultat?Alumne: perquè si suposem una situació ideal...Josep Mª: sí,sí... una situació ideal al teu món dels Pitufos..!
(parlant d'una mena d'avaluació inicial que ens va passar el primer dia de classe)JM: ...bé, i la pregunta de qui era "Maria la Jueva", no la sabia ningú. Però tot i això hi ha 4 persones que, copiant-se les unes de les altres, la han respost. -Silenci general-JM: I em sembla bastant preocupant que en aquesta classe hi hagi 4 persones que pensin que Maria la Jueva es la mare de Jesús...-Riure general-JM: Doncs a mi més que riure em fa pena... demostra que no només no teniu punyetera idea de química, sinó que també sou uns incultes pel que fa a la religió!
Sagristà: llegeix els seus apunts (els quals són complicats d'entendre i no et serviran per aprovar), o llegeix PowerPoints que no ha fet ella. Les classes són bastant aburrides.Novell: les classes són molt ràpides, si et costa pillar química, no entendràs res. Pregunta molt i personalment, senyala l'alumnes que vol que lo contesti i és bastant antipàtic, acostuma a deixar en ridícul. Explica bé, però has d'estudiar pel teu compte, les parts "fàcils" se les salta directament.Domingo: el millor professor de química. Classes molt dinàmiques, molt entenedores, pots preguntar en qualsevol moments, és un professor molt proper a l'alumnat, fàcil de fer-li consultes i no pregunta personalment a un alumnes, sinó a la classe en general. Els powerpoints de l'assignatura, que estan penjats, els ha fet ell.
Eviteu-lo! Pregunta molt a classe i agobia molt.
Profe: com es diu aquest procés???alumne: cicle de krebs?profe: a sí????alumne insegur: si, no?profe: no ho se, tu diras!
Calculo més ràpid que vosaltres i les vostres calculadores.

Profesores de la misma universidad

Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. Elena Rodríguez1 documentos asociados
Prof. Soler Albert1 documentos asociados
Prof. anónimo 125211 documentos asociados
Prof. Judith Badia1 documentos asociados
Prof. Enrique Camargo1 documentos asociados
Prof. gloria bernabe1 documentos asociados
Prof. anónimo 130671 documentos asociados
Prof. anónimo 127761 documentos asociados
Prof. anónimo 131911 documentos asociados
Prof. anónimo 125221 documentos asociados
Prof. anónimo 125741 documentos asociados
Prof. Antoni Palomo1 documentos asociados
Prof. Pedro López Cuesta1 documentos asociados
Prof. Óscar Marchisio1 documentos asociados
Prof. yo yo1 documentos asociados
Prof. anónimo 112321 documentos asociados
Prof. Albert Lisbona1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.