icon
8.0 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Llorenç Rosselló

"Això és natural, es com fer caca...surt sol"
Sumatori, Sumatori, Sumatori, sembla que parles en japonès si ho dius moltes vegades seguides.
(després d'enxampar un alumne llegint el 20 minutos a classe de mates) Rodriguez, quan vostè vingui a consultes jo estaré mirant tiasguarras.com
És trist, només podré estar borratxo tres dies, perquè com que no hi ha pont...
Profe: Tu, has estat fent aquest sudoku a la meva classe? Alumne: Noooo!! Aquest le fet al metro... (uns segons en silenci...) Alumne: A la teva classe he fet aquest altre.
(alumne amb una cocalola a la taula) -Vostè, el de la cocacola! -Si? -És vostè comunista? - :S
-Els jipis (escrit així fora de la pissarra) són aquella clase de persones que resideixen a la facultat de biologia, van amb bicicleta i fan servir el S.O. Linux. (arriba un alumne tard a classe) - El que arriba tard, vostè ve amb bicicleta? - jo... No -Fa servir el SO Linux? -No... -Molt bé, segui
El batxiller es un complot contra els treballadors!
Un noi surt de classe 5 minuts abans de fer el descans i en Rosselló surt corrents fins a la porta i va a buscar al noi, però no el troba. Torna a entrar a classe i diu "a lo millor tindria ganes d'anar a fer caca, després, si torna, li preguntem". Després del descans es queda mirant tota la classe i li pregunta a un noi "es vostè el cagón?" [des de aquest dia en Rosselló anomena a aquest noi "el cagón"]
Desprès d'haver posat unes quantes sumes diabòliques veiem que hi ha una abella volant per la classe. Quant l'abella va cap a la pissarra en Rosselló se'n dona compte de que està aquest insecte a la classe i diu "hòstias" i se'n va corrents cap a la seva taula, obre les finestres i tanca la llum. Finalment l'abella se'n va i en Rosselló diu: - Veieu, això era el diable que s'ha encarnat en aquest bitxo. Per evitar que tornés omple la pissarra de creus.
En Rosselló està fent una operació a la pissarra i posa el signe de la suma, signe que li queda amb la ratlla horitzontal una mica desplaçat cap avall, i de sobte dona un crit com d'espant i diu: - Hòstia, l'anticrist. Avui estic maleït pel dimoni, m'ha sortit una suma diabòlica, vaig a intentar contrarestar el poder del diable.. En aquest punt es posa a dibuixar creus (religioses) a l'altra part de la pissarra, sempre que tenia que esborrar una pintava una altra en un altre lloc.
En Rosselló està explicant alguna cossa important d'àlgebra i, per dir la seva importància ens diu: - Això, terrícoles sublunars, ho teniu que ficar al vostre ADN i que els vostres fills ja ho sàpiguen quan neixin, així que quan esteu allí amb la noia fent al nen teniu que estar amb els apunts d'àlgebra davant i anar estudiant tot això.
- Aquesta fórmula us la teniu que tatuar al cos, jo ja me la vaig tatuar quan estudiava, però no em pregunteu on pervertits.
Entra un noi a classe amb una gorra i un altre noi de l’aula es comença a riure. En Roselló es queda mirant-lo i li pregunta si el posa catxondo (dit així literalment). Partint d’aquest comentari comença a narrar: “Aquest matí anava pel carrer i he vist un gat que de sobte es para i dic: - Ondia ara caga I que ha fet el gat? S’ha xupat la polla, si hagués estat catxón es masturba allí mateix”
per una algebra menys aburrida, mes entenedora, i molt divertida EL SHOW DE LLO xD d la ma d LL.Rosello
Les rectes de coordenades tenen nom "r", xo aquí, tenen noms mes eròtics, es diuen "x"
Això és diferent a quan eren petits, quan anaven a P17.. aquella cosa que anomenen batxillerat...
En Rosselló acaba una demostració i diu: No se os endureixen els mogrons amb aquestes demostracions tan boniques? Perquè a mi sí.
En Rosselló, el qual porta la setmana queixant-se de que la pissarra està gastada, sense voler fa un soroll estrident amb el guix, i, adonant-se de la molèstia envers el soroll, s'envà fins l'extrem de la pissarra per repetir-ho al llarg d'aquesta. Tots els estudiants comencen a queixar-se del soroll, i, en acabat, diu: Com més secs i més freds, millor.
Sens dubte les classes amb ell es fan divertides i poc asfixiants, cosa que t'ajuda molt a entendre la matèria. I si vas a consultes amb ell fa la seva feina de maravella, t'ajuda com cap altre!
La distància entre dos punts definits és infinita, i les divisions que es poden fer són finites... Ai no, que era al revès.
busqueu-lo i aneu a les seves clases!! estimareu algebra xdddddd i voldreu repetirla nomes per ell
Anem a fer uns quants vectors d'akests......bla bla bla bla be, aixo es per naru fent al vater mentre fes caca pim pam x alegrar la cosa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD EL PUTO AMO NENG!!!!
Despres de fer una demostracio... "brindo!perquè brindo? brindo perque vull brindar brindo per la suma que ja se sumar!!" xDD
Kiero un hijo tuyo maromo jah!
joer q tio mas drastico no hay q repetirla xa ir a ver al rosselló simplemente te plantas en su clase, se la lias y esperas a ke te exe. pq si LLORENÇ ROSSELLO es un tio "wai" y x esta razon se permite el lujo de exarte de su clase y si no te mola puerta
EL ROSELLO ME TOCO EL CULO CON SU MIERDA DE CULO
muahahahahahahaha da = pq el tio es el amo yo entendi aritmetica un dia en clase se puso a dibujar al harry potter xq salia en el que! xq se ve q tenia muxa pasta y dijo: "vosaltres ho veieu normal?? aki tio tan feo amb 17 anys i multimillonari i nosaltres aki foten detrminants i mes pelats q una rata" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Un dia en clase se puso a dibujar al harry potter xq salia en el que! xq se ve q tenia muxa pasta y dijo: "vosaltres ho veieu normal?? aki tio tan feo amb 17 anys i multimillonari i nosaltres aki foten detrminants i mes pelats q una rata" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Entra un noi a classe amb els cascos posats de la música un dia que fa fred: LLorenç: "- Què escolta?" alumne: "-Re" LL: "Doncs si porta això pel fred no crec que li serveixi de molt"
"Això es com fer caca, al principi costa una mica però després surt sol"
"Tinc una amiga que estava al llit amb el novio i ell va començar a acariciarla... bueno, buscava nyacanyaca, i ella li va dir: NO, que tinc la regla! i ell va girarse i es va posar a dormir, i ella va enfadarse! Perque? Perque ella volia que insistís més! Així doncs, quan una dona diu que no és que sí, i quan diu sí,per exemple, sí, estic bé, volen dir que no! Proposo que el símbol de la dona canvii pel símbol de la negació (aplaudiments)"
"Si no feu el problemes, desprès a mi no se m'aixeca!"
"Vinga, carinyitus. Al pati."
Oi que despres de fer aquests problemes d'algebra se'ls possen els mugrons durs??
-LL: Hi ha algú que treballi amb linux a clase? (Gairebe tota la clase aixeca la mà) -LL: Son uns hipies vostes! xD
Vostes, deixebles meus, venen del Matrix (Batxillerat) on no han après res! Jo soc com en Neo que us portaré a la realitat y us faré aprendre!
Imagineu que aixó es la Terra on vivim (dibuixa un cercle a la pizarra) jo la he dibuixat rodona pero no us equivoqueu! És plana!! Si la Terra fos d'acer inoxidable i una mosca cada 100anys fes desprendre una molècula de la Terra quan la Terra s'extinguís encara no hauria començat l'eternitat! (Això es a clase d'Algebra encara que no ho sembli xDD)
Entra un alumne tard: LL: Que no diu re de bon matí? (l'alumne saluda aixecant la mà) LL: pero home això es de hippies, que es diu de bon mati? alumne1: Bon dia LL: això mh'o dessitja o es una formalitat? alumne1: mm...una formalitat LL: aquest l'ha cagada!! xD Entra un segon alumne tard: LL: Que no diu re de bon matí? alumne1: Bon dia LL: això mh'o dessitja o es una formalitat? alumne1: li dessitjo LL: un que sap quedar be..xD
Qui no recorda coses de quan era petit? Jo recordo quan era petit, que anava per casa d'uns parents meus en boles...Sí sí, en boles!! [Això també és a classe d'Àlgebra...xDD]
És hippie vostè?
"Vostès no paren de xerrar cada dia. Bé, ja ens veurem el quatrimestre que ve"
"Notaran que són les 9 i mitja perquè sempre apareixen les cotorres de la neteja cridant per aquí a la plaça de la FIB"
En Llorenç agafa la "lona" del projector i l'empeny cap a un extrem. Aquesta llisca però no arriba fins al final. LLavors lagafa i l'empeny cap a l'altra banda, i fa un recorregut més curt que abans. "Ho veuen? Cap aquesta banda llisca menys, que enigmàtic". Des de llavors cada dia es posa a jugar xD Però sembla ser que ha optat per escriure per sota prquè no ho tapi xD
Estem fent mates, els números no importen gaire!
(Parlant dels nombres combinatoris) "Nosaltres ho farem amb la manera moderna. Bé, moderna del S. XVIII"
(preguntant sense venir al cas paraules que acabin en 'x') alume a qui ell anomena hippi perquè porta els cabells llargs: Matrix! (que és el que en Rosselló diu per referir-se a l'ESO i BAT) LR: Ostres! Molt bona! M'ha guanyat (apunta a la pissarra Hippi 1 - Jo 0) No ho esborrin eh això! I a partir d'ara ja no li diré hippi, li diré superhippi!
El triangle de Tartàglia...el va inventar un italià que no se com es deia, pero el nom de Tartàglia ve de que el tio no parlava massa be (tartamud? xD). Be! doncs el tiu aquest es torturava ell mateix tot el dia xk deia que el plaer existia en el no dolor...aixi cuan parava deia "uiii quin plaer!" xD
"Merda, no hi ha guixos de colors. Si no tinc vermell i groc no se'ls quedarà gravat, això. En vaig a buscar." (Se'n va a consergeria i torna al cap d 5 minuts amb els guixos). "Això ja és una altra cosa. Els amagaré perquè no me'ls robin." (A l'acabar la classe puja sobre una cadira i deixa els guixos a sobre dels fluorescents). "Apa, qui es xivi suspèn."
Això és taka taka, com el cagar.
Llorenç li pregunta a una noia... "Vosté d'on és?" La noia respón "De l'eixample" LL: "Però de quina part?" Noia. "De l'eixample esquerre" ... Després, en mig de la classe LL: "mirin aquests hippies, ara volen fer la Diagonal peatonal." *fa el dibuix a la pissarra d'un mapa amb la Diagonal* "I per on passarà tot el tràfic? *dirigint-se a la noia d'abans* "Doncs, miri vosté, volen desviar el tràfic a l'eixample esquerre.. S'imaginen els milers de cotxes diaris per l'eixample esquerre?"
Algun dia aquests hippes em trencarán les cames...
Llegint l'enunciat d'un problema... LL: L'alfabet té 5vocals i 21 consonants...ostia! vaig a comprovar si es el alfabet català o el yanki! (i comença a escriure) A, B, C,...K, (la K la fem servir? ai si! pel Taka-Taka), ... W (la del bater), X, Z mm..falta alguna no? ostia! la Y! Això de esnifar guix tants anys... [ho possa be]. Vale! ara vaig a comptar les lletres, vijilin no m'equivoqui!! 1,2,...15,18... [total la clase descollonint-se] Ostia! ja m'he descomptat! 1,2...28 bah! es el yanki que no te ni Ç ni L·L... que demanava el problema?
Descans entre clases...en LLorenç llegint el diari... S'axeca i diu: vaig a llegir-vos un article per que veieu com esta això de la universitat, "Una Conejita en el campus és una pelicula d'una conejita de la mansio playboy que l'han fet fora i decideix anar a la universitat i troba un grup d'amigues a qui dona leccions..." cony si fins i tot una conejita pot donar leccions... 10min més tard. LL: Vostès que pensen? Qui son els maxims defensors del masclisme? Alumne: Les dones! LL: Siesque mira que dir-se "conejita" a ella mateixa...
Després de que el profe parlès de la crisi, ens posem a fer classificació de funcions, i surt la funció x^2 Jo li dic, "no, home, posi -x^2, que així és la crisi" Llorenç *dibuia la funció -x^2* "doncs sí, la caiguda en picat de la economia, és pervers vosté"
Li ensenyo al Llorença la meva samarreta/polo del Port d'Aiguadolç, dient-li "vosté li diu pijo al de Sitges, però fixi's en la meva samarreta". Ell llegerix només la paraula "Aiguadolç" i diu, "vaja, llavors vosté és hippie"... jo "no, no, miri lo que posa abaix, "Port de Sitges"" Llorenç contesta "Vaja, llavors vosté és un hippiepijo"
Hippie - 1 Profe - 0
Explicant classificació de funcions, en concret composició de funcions... "Bé, em sembla que això ja ho vau veure al màtrix... bé, ara un exemple... un moment, *preguntant a la classe* com es deia aquell del matrix? no, no el Neo, l'altre..." *algu respon* "Morfeo" Ell, "sí, aixó mateix, llavors això és un exemple del matrix, no, millor encara un "morfeoemple" *i ho escriu a la pissarra* bé, ara jo seré Morfeo, el proxim dia vindré amb gavardina i ulleres negres."
16/10/08. Un numero de 200 o 300 xifres, l'ordinador se'l treballa amb la punta de la cigala.
Els nombres primers... són el que més ens interessen a nosaltres nosaltres, els matemàtics... els físics tenen els quarks, els químics tenen els gens i nosaltres, els primers. I vostés, els informàtics, què és el que volen aconsseguir més? què és el que us interessa més? *ho pregunta a la classe, i en quedar-se sense resposta, li pregunta a un alumne a l'atzar* A veure, vosté, que és el que més li interessa? - Els virus *respon l'alumne* Vaja, o sigui que els virus, eh? Són molt perversos vostès, els informàtics.
Vaja... ja sento veus... digueu-me, vostés no les senten? *alguns no per resposta majoritària* Vaja, doncs jo estic sentint veus. *una alumna diu: "serà psicològic"* Vaja, doncs sí, tant d'esnifar guix afecta molt... *una mica més fluix, com mig per ell mateix* Al final m'ho acabaré creient, que és psicològic... *dirigint-se a la alumna* vosté d'on era? ah, sí, Eixample esquerre, vale, va doncs a aquesta funció E és la funció Eixample esquerre.
Suposo que ningú s'haurà enterat, però us vaig donar la possibilitat de donar-me avui algun exercici resolt perquè jo us el corregís. *veient les cares de sorpresos dels alumnes* Doncs sí, ho vaig posar al meu blog, a la web de la assignatura. Què, ningú se'l mira? Vaja, sí que anem malament, sou uns insociables vostés. En anys anteriors anàvem al bar a prendre unes birres i ara vostès ni tan sols es miren el meu blog... *al cap d'una estona de classe* Doncs, sí, això ja ho va fer Euclides fa 2000 anys, si estiguessim en el bar, ara estaríem brindant per Euclides.
LL: ostia! que no calla eh vosté! d'on es? Alumne: de Puig-reig LL: ahh ja m'els conec als d'alla!! son mala gent vostes! ens fan creure que son de purreig pero no!! son de puigreig!! Alumne: es amb guió! LL: veuen si son mala gent...a sobre amb guió...
Alleshores...
LL: Ondia! vosté noia, s'ha tornat a anar enrere! Alumna1: Es que vaig provant els llocs a veure quin m'agrada mes! LL: d'on es vosté? Alumna1: Mollet del Vallés LL: Doncs sàpiga que s'ha sentat amb el que no para de xerrar...estaba millor aqui sentada amb els de muntanya! Ho hi que son de montanya? (senyalant a la primera fila) Vosté es de montanya? (senyalant a una noia) Alumna2: Jo? no... LL: Però digui que si!!!
LL: té sort que la seva fotu encara no esta al raco...sino... Alumne: si, si que esta! LL: ahh doncs es repetidor?? Alumne: no, soc nou... LL: i com s'ho ha fet? te enchuff ehh!! xD
3 dividit entre 1 = 2 + residu 1 ... --- valla empanada portava avui... --- by: xvifr_5
En Llorenç segueix capficat amb la desaparició misteriosa dels guixos grocs. "No sé perquè però sempre desapareix el guix groc! mirin, mirin, tenim el carbassa, el rosa, el blanc..però el groc no!" de cop agafa el carbassa i el rosa i diu: "agafo el carbassa que és la barreja entre el vermel i el groc i el rosa que és la barreja entre el vermell i el blanc. I Aquest vector el pinto de color blau cel perquè està al cel"
En Llorenç es dirigeix a un alumne que està lelgint el diari: "Vostè, que fot llegint el diari?" "informant-me", respon l'alumne. "Ostia, pot llegir el diari i estar atent a la vegada? vosté és un crac! No sap que és una manca de respecte? Aviam carinyu, si vol pot anar-se'n al bar a llegir però no ho faci aquí. Oi que no passo llista? Doncs vagi al bar a llegir el diari. Hi ha professors que ho deixen fer, i fins i tot en sé d'un que deixa que els alumnes es masturbin davant seu. Però jo sóc més fatxa i no ho deixo fer". Desenllaç, 5 minuts rient tots xd
No! no! no!! AxB no es igual a BxA....aixo...aixo forma part del dimoni 666 (diubuixant penacles i cares a la pissarra) aixo...es mes facil no compliqin les coses...qedar clar qe aixo es mes fàcil qe fer caca
Si jo soc pintor i soc pobre, doncs no em compraré tots els colors...amb 3 en tincdre suficient per fer la resta, i això es una combinació linial!
Si vas pel camp i et trobes un bitxo....un ós que esta de moda, i no saps que és doncs dius: ostia! te pel! - el toques i dius- i la sang calenta! doncs es un mamifer! i amb això saps que enn ell es compleixen tots el axiomes dels mamifers (inventats per ell: 40cromosomes, viuen 15anys...) xk clar, a un ós no lo preguntaras quants cromosomes te!! que es perillos, que el bitxo mossega! doncs direm que tots el mamifers pertanyen al mateix espai vectorial!
Que a ningú de vostes se li passi pel cap posar a l'examen que aquesta igualtat es certa! perque es un suspes automatic! Vam fer un conveni fa uns anys per cremar alla a la plaça de la FIB a tots els que o possaven als examens... Pero al final tot ha quedat en res, amb aquests jippies que no deixen fer res mai....
"Si sols preneu apunts acabareu treballant de Matavirus al PC City" -tota la raó-
...Aixó és el maligne!..
*operant conjunts*"I ara ens enrecordem del de Morgan, que té nom de pirata però era matemàtic eh"
L'infinit és petit per a mi, doneu-me alguna cosa més gran!
Algu de vostés s'enracorda de la seva primera profesora?(Una noia a primera fila): Jo si!R: No, les noies no compten....Noia: Perque!?R: Perque ho deia per lo de la primera experiencia erotica...
(això no es frase però si acte mític): fem un problema de conjunts sobre una nau de la Federació que ens pregunta quants tripulants parlen vulcanià, klingon, i rumolà. I com el problema no es prou freack decideix fer-lo en números romans X D (10 500)
Com us trobi de comercial us fotré una escopinada

Profesores de la misma universidad

Prof. Gisela Pujol1 documentos asociados
Prof. Juan Martínez1 documentos asociados
Prof. sara garcia1 documentos asociados
Prof. blanca figueras1 documentos asociados
Prof. jorge macanas1 documentos asociados
Prof. Josep Mª Salvany1 documentos asociados
Prof. anónimo 118001 documentos asociados
Prof. Jordi Jorba1 documentos asociados
Prof. Rodolfo Oseira1 documentos asociados
Prof. jordi pages1 documentos asociados
Prof. Lydia Serrano1 documentos asociados
Prof. Juan Mon1 documentos asociados
Prof. Carles Padró1 documentos asociados
Prof. Carles Aleman1 documentos asociados
Prof. Bernat Plats1 documentos asociados
Prof. Agustí Roig1 documentos asociados
Prof. Jose Encinas1 documentos asociados
Prof. Victor Manñosa1 documentos asociados
Prof. anónimo 113121 documentos asociados
Prof. anónimo 136781 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.