3
documentos asociados
icon
4.6 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Mar Ariza

"porque el citosol, es como...(se rasca la cabeza), es como, una sopita"
Es simpatica i fins i tot et pot fer un representació teatral molt digne de que es un axo y una denditra, et diu tot el que surt a l'examen perque no suspengui tanta gent .. Pero si estudies i tal no es dificil aprovar!
Quan no afecten a parts del llenguatge, els neurocirurgians extirpen amb alegria
Ja parlarem de les àrees motores. Bé, de fet no
...I la psicofísica, que no té res a veure amb el tarot...
Si no voleu anar acumulant ganes d'assassinar, no l'agafeu
Un toston de profe. Al final del semestre nadie iba a clase. Ni siquiera acabo el temario y x supesto salia todo en el examen. Definitivamente no es recomendable.
Esta mujer no sabe ni cómo va un microscopio, verídico. Además, se pasa la clase pensando cómo explicar las cosas, y bebiendo agua, y desviando el tema... Sólo aprobé gracias a los 50 euros que me gasté en el libro de psicobio.
Nunca!
Arriba a classe molt afònica, encén el micròfon i diu: -Hola, com veieu aquest es el meu to màxim de veu que tinc perquè he estat malalta, de fet, aquest és el meu to màxim però vosaltres si que podeu parlar normal. (I si.. efectivament ningú mes de la classe estava afònic.. Ò.ó)
NOOOOOOOOOOOOOOOO... LE SVES CLASES SON TAN AVURRIDES I TAN POC PROFITOSES QUE FINS I TOT ELLA ET DIU QUE ET QUEDIS AC ASA I ESTUDIES DEL LLIBRE
A classe de biologia... -Doncs si pensem en els nens salvatges... (risses a classe) -de què rieu? a mi no em fa gràcia res, fa molta calor i no estic per tonteries... Alumne: esk a la classe davans em vist la peli del nen salvatge Mar: A! kina casualitat! kina gracia!! tots riuen... inclos la profe....
A veure qui té una erecció quan estan a punt de fotre-li una òstia xD
La ejaculació es simpàtica... i l'orgasme també
Hi ha gustos per tot... A mi m'ha agradat!
"podriem dir que la erecció de l'home es pridueix a la divisió parasimpàtica, a diferència de la ejaculació que es produeix simpaticament"
(presentan la diapositiva de bio) - Ho veieu bé??....ki no veu? (evidenment aixeca la mà tothom que és al fons de la classe) - Bueno, pos imagineu-vos-ho (XDXDXD)
(A classe. La profe ha explicat una cosa unes 5 vegades però ningú no ho ha acabat d'entendre) Profe: s'enten, no? (Silenci profund i general. Una noia valenta s'atreveix a dir que no ho enten) Profe: Qui ha dit que no?! com que no?! qui?! (s'apropa a nosaltres tota empipada. Agafa el micro i comença a xiular) Alumna valenta, (amb por): És que... vas massa ràpid... Profe: No vaig ràpid! no tenim temps! només anem pel tema 6! (en veritat la resta de grups van uns quants temes endarrerits) Profe: Ja ho torno a explicar...
(A classe. La profe s'equivoca amb un concepte que diu, la gent comença a riure i a comentar) Profe, tota empipada: Què passa?! m'he equivocat!! és que no us equivoqueu mai vosaltres?! La classe: (Ningú no diu res. Tothom té por.) xD
La pava ens ensenya una diapo on surt la foto d'un cervell mig destrossat i obert i diu: "Veieu aquí, això és la substància gris... Bé, aquí és que hi ha molta sang...
Alumna: i aixo es dona sempre?? Mar: si, bueno no... no t'ho puc assegurar... es que aqui mai res es dona sempre!
"...m'ho estic inventant eh.."
Respecto al comentario anterior...*se levanta y le da la mano*. Sinceramente, aguanté pocas clases de esta mujer, para ir al perder el tiempo ya me dirás tu. No explica absolutamente nada y lo poco que explica ni ella misma sabe si lo ha hecho bien.. Recomendación: si en este curso os piden de nuevo que hay que leerse el Rozensweig para el examen...LEEROSLO y no os molestéis en ir a escuchar a esta mujer.
No sap explicar, els apunts que agafes a les seves classes no serveixen per res... però si estudies d'apunts bons un llibre i tal... l'examen és molt aprovable
Muchas veces no sabe responder a las preguntas que los alumnos le formulan. Y no creáis que dice "bueno, me lo miro y te lo digo el próximo día"; no lo sé, y búscate la vida. No es mala tía, pero si tenéis la opción de escoger a otro profesor hacedlo.
Buff... yo la tuve la mitad de temario.... A ver, se nota que sabe de lo que habla, pero explica muy, muy rápido. Otra cosa que no me gusta es que parece que lo improvisa, como si no tuviera un guión preparado de lo que tiene que explicar, y así se le olvidan cosas que tiene que explicar y luego tiene que volver a atrás (vamos, un caos). Si que es cierto: si os hacen mirar el Rosenweig, empollaroslo directamente de allí porque es lo que sale.
NO la cojáis si queréis tener garantías de aprobar. No sabe explicar de forma completa y estructurada. Hay profes que imparten la clase mucho mejor, ya os digo que los apuntes que conseguiréis con ella, no os servirán de nada. Yo aprobé Fonaments con apuntes de otra profesora, porque veía que con los que había podido coger en clase de Mar Ariza, pfff... con eso os lo digo todo.
"Els mocs són molt nutritius"
No sap explicar-se gens beeee
No se li dóna bé explicar, es molt caòtica i no t'enteres de res. Jo vaig acabar fent les classes en un altre grup pq sino em desesperava... La part positiva es que es prou bona i dóna bastantes pistes sobre com serà l'exàmen. Però no compensa, si l'agafeu anireu perduts tot el semestre...
No os la cojáis, terrible..... no me gustó nada. Parece que no sepa de lo que habla y no tiene criterio para decidir las cosas o hablar con firmeza, xque eso es lo que buscas en una profesora. Que sea segura de lo que dice. En fin, que explica fatal!
A molta gent no li agrada aquesta profe, jo la vaig trobar molt amena. Explica d'una manera "diferent" més lúdica, pero no és dificil aprovar. Escolta opinions dels alumnes. A mi em va agradar

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESC REVERTER NOLLA8 documentos asociados
Prof. anónimo 240215 documentos asociados
Prof. anónimo 76548 documentos asociados
Prof. anónimo 1294545 documentos asociados
Prof. anónimo 1294614 documentos asociados
Prof. anónimo 39045 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell, Carme6 documentos asociados
Prof. anónimo 129827 documentos asociados
Prof. anónimo 131778 documentos asociados
Prof. anónimo 16629 documentos asociados
Prof. Josep Fernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Diana Benito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo 78112 documentos asociados
Prof. Joaquim Colominas9 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. laia royo4 documentos asociados
Prof. anónimo 53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.