Prof. María RosaGutiérrez

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
10
documentos asociados
icon
8.8 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre María Rosa Gutiérrez

Genial. Tot i que les primeres classes poden semblar lentes, ho fa per a que tothom pugui entendre-la i pillar el ritme. És una tia que explica molt bé, que puntua molt bé, que et respondrà qualsevol dubte i que s'esforça molt en la seva feina. Classes que faria de nou encantat.
Espléndida. Recomendable 100%
Genial. Permet molt seguir per on vas, i a l'hora de puntuar no va amb mala llet. És molt agradable i també accessible.
Es una profesora increïble, las clases son muy dinámicas y entendedoras y facilita los apuntes. Recomedable 100%
Totalment recomanable assistir a cualsevol de les seves assignatures. És dinàmica, fa que tothom pugui seguir el ritme i anima a participar a les classes. No encarrega gaire feina (un treball) i divideix les puntuacions entre l' examen i el treball individual. No són assigantures gens dificils d'aprovar si vas a un minim de classes i segueixes el ritme, a més ella facilita moltíssima informació al campus virtual.
Molt recomanable, com tot el que fa aquesta gran docent que, per molt que sorprengui, és una associada laboral.Explica molt bé, vigilant que tothom ho entengui (de vegades, per això, amb una mica de lentitud) però és que sense estudiar hauràs après molt. En aquesta assignatura en concret l'estudi per a l'examen (a diferència d'altres assignatures seves) requereix de força temps d'estudi, tot i que és un temari molt agraït. D'igual manera, ella també és molt agraïda ja que puntura extremadament bé. No us la perdeu!

Profesores de la misma universidad

Prof. Pujolras,Esther1 documentos asociados
Prof. LluísBadia1 documentos asociados
Prof. ArmandBalsebre1 documentos asociados
Prof. DavidMiserachs1 documentos asociados
Prof. RamonCladellas1 documentos asociados
Prof. PacoElvira1 documentos asociados
Prof. Ana IsabelEntenza1 documentos asociados
Prof. AndreuFarràs1 documentos asociados
Prof. AnaMaria Enrique1 documentos asociados
Prof. EduardoFeldman1 documentos asociados
Prof. anónimo119561 documentos asociados
Prof. ramonantoine1 documentos asociados
Prof. JordiFreixes1 documentos asociados
Prof. Maria EulàliaFuentes1 documentos asociados
Prof. JoanaGallego1 documentos asociados
Prof. HelenaRoig1 documentos asociados
Prof. Maria JosepaGallofré1 documentos asociados
Prof. MariaDolores Montero1 documentos asociados
Prof. DaríoGiménez1 documentos asociados
Prof. XavierGiró1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.