icon
6.6 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Marta Bosch

No he sentit mai la pel.licula???
Us imagineu a les acàcies tirant encims només perquè les acàcies del costat es putegin??
"Us explicaré el sistema de comunicació de les avelles i si em doneu un duro faré el ball a clase i tot, però això va a part del sou, heu de fer una col·lecta"
"No ho havia explicat això?" alumnes: "NO" 5 min més tard: "No vam parlar d'això??? es que tinc una sensació.... crec que he somiat amb la classe"
[parlant sobre Alexander Graham Bell] "sabíeu que la seva dona era sorda?" els alumnes es fan els despistats, "doncs, sí... [fa cara de sorpresa] i quin cabró!, mira que tenir una dona sorda i inventar el telèfon..."
(El primer dia de classe) Bé, com podeu veure jo no sóc el Joan, no m'he fet cap operació de canvi de sexe ni res... Va, repetiu tots: "tu ets la Marta, no ets el Joan" (alguns van repetir, però la resta ens vam quedar amb cara de ¬.¬)
La mida importa
Si no ho veieu clar sempre us podeu tocar... va, toqueu-vos!
Vull que m'entregueu els treballs en paper... No és que tingui res en contra dels boscos, sinó que de moment no tinc internet!
Feu cara de pausa!!
Ja tinc internet. Bé, la veritat és que ja puc mangar l'internet del veí. Ei, però que ell te contrassenya, no us penseu! No es que tingui un veí generós, no. És que tinc un nòvio que es hacker. =) No esteu tan tranquils posant contrassenya als vostres routers, que ells tenen programes que us les peten! =)
És una tia de puta mare, no hi ha més. Deu ser molt joveneta i és super enrollada. Encara que el temari sigui un tostón ella el fa divertit. Les explicacions són genials, i sempre van acompanyades d'exemples i comèdies variades. Un fort aplaudiment, sí senyor!
Però vosaltres veu nar a l'escola??
MB: Mengeu xinès? Alumnes: Siii MB: Esteu tan escurats com jo, eh!
(estava refredada i la pobra no hi sentia gaire bé) Els mocs també els tinc a les orelles -_-
(una alumna diu que "La Marta salta" en polonès es diu "Marta escaca" -o com s'escrigui-) Ostres, mai no m'havia dit això a la cara un alumne eh!
És curiós, perquè el retolador no escriu i l'esborrador no esborra... Ells també necessiten vacances.
Surto de la tarima i ara em torno humana, humana normal
No em fa res fer una rotllana, perquè una mica hippie sí que sóc
Vosaltres no podeu aixecar la mà i dir-me "escolta merda". Jo sí que puc dir paraulotes
La Sandra (alumna) ha fet un viatge díctic
Sona un mòvil a classe... És la melodia de l'Arale... És el mòvil de la profe... "Ostres quina vergonya!! Però no per la cançó, eh!! que n'estic ben orgullosa!! Sinò pel fet que em soni el mòvil a classe" (riures) (riures) xD
És molt bona noia. Encara que no té despatx a la FTI, si necessites que et resolgui qualsevol dubte i aconsegueixes trobar-la, ho farà sense cap problema, i t'ho explicarà les vegades que faci falta. Aconsegueix que les classes siguin divertides.
Molt millor que en Llisterri. mil exemples i, a més a més, és de Badalona!
Les coses que diu a classe després no coincideixen amb els apunts que té el Llisterri per internet, i això fa que us confongueu. A més, no us cregueu que és tan graciosa com us volen vendre, les seves bromes ràncies no fan cap mena de gràcia, i encara menys a les 8 del matí i amb un temari com és el de lingüística... No fa servir powerpoints per explicar, i això fa la classe més inaguantable encara. El Llisterri SÍ és millor.
"quan dic homes també em refereixo als que no teniu penis"
Marta: El llenguatge és la facultat comunicativa pròpia dels humans. Ara us faré una pregunta i la respondreu quan compti fins a tres: els dofins tenen llenguatge? 1, 2 i 3! Classe: Sí. Marta: Doncs no, el llenguatge es la facultat comunicativa pròpia dels humans. Ara tornaré a comptar fins a tres: els dofins són humans? 1, 2 i 3! Classe: No ¬¬'
Els préstecs lingüístics no són préstecs perquè no es tornen, són robatoris lingüístics.
Col·lecciono embarbussaments del món, si en teniu algun de xulo regaleu-me'l per Nadal
Quan veig que no m'escolteu dic una paraulota a l'escenari per reactivar el canal
Jo estic tàctilment per damunt vostre perquè tonc cadira acolxada i no em sua el cul. Quan m'hi assec dic: "Marta, manes"
Jo aixpo de parlar sola ho faig molt sovint, i de vegades em parlo en tercera persona, ai! en segona persona... us imagineu? "digali a la marta que s'estigui quieta" tot pensat per mi mateixa
Els divendres més o menys a aquesta hora farem una pausa perquè jo necessito FUMAR, els que no fumeu siusplau no començeu a fumar perquè em sentiria culpable...
Quan dic homes no parlo dels que tenen penis i prou em refereixo a les persones que tenen penis i vegina m'enteneu no?
Aquest llibre amb una anada al lavabo ja el teniu llegit però aquest altre necessitareu més que un parell de cagades per acabar-lo de llegir
A final de curs qui tingui un 4,7 serà desgraciadet, qui tingui un 4,8 força desgraciadet però amb un 4,9 sereu extremadament, molt extremadament desgraciats...però es clar jo no puc fer-hi res...(cara de venjança)
És super maja, explica molt bé, fa que l'assignatura sigui prou interessant i sempre està de bon humor. L'únic perillós és que els exàmens no els fa ella, i potser hi ha coses que ella no li ha donat importància i després surten, però sempre pots complementar les seves classes amb els powerpoints i mostres d'examen que el Llisterri té a la seva web. Això de que no posi powerpoints a classe... molt millor, la veritat, perquè amb els pps acabes copiant i no escoltant, val més escoltar i entendre l'explicació.
Agafem paraules que designin membres de la família, per exemple mare, madre mère.. com es diu mare en italià? Ah, sí, mamma!
És una bona professora, et rius bastant i fa que una classe tan aviat al matí passi de ser una caca -lingüística no és gaire xaxi que diguem- a ser força interessant.
El meu ordinador no te penis i la pantalla no té vagina
Cap queixa...una profe com cal...

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Prof. margarita Leon1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.