22
documentos asociados
icon
7.4 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Miquel Molins

"....... La pintura de Manet........ eheheheh........és allò de.........és el no res........!!!"
"L'art(pronunciat com en anglès"eart") és allò de .............................................................. eheh.......... (es queda com en trance)........ART!!!!!"
Paro perque m'aburreixo a mi mateix
"as sabliiiiimmmmmm" (traducció: és sublimmmm)
Las obras clasicas estaban policromadas como un restaurante chino
Totes les pel·licules de Disney son cruels.... qui no recorda la mort de la mare de Bambi...
(explicant un acudit) Mama pq tenemos un jarron encima de la mesa?? // Para hacer bonito hijo...// Y pq no lo hace?? (Les cares de tots els la classe es podria resumir aixi ¬¬)
Que es una escultura? Allo k t'entrevanques abans de veure una pintura
Si de mi fessin 25 còpies.. ufff quin horror! Imagineu-vos 25 classes com aquesta, en 25 facultats diferents.. bffff noooo!!!
Mirar un quadre o una escultura ens fa pensar: "Què és aquesta obra d'art?" i encara més: "Què faig jo mirant això?"
"Quan entrem a un museu ens sentim insegurs" (o_o aixó els primers dies del curs 05-06 a Teoria de l'art)
"Els monuments són perillosos" (en relació a un Chillida que hi ha a un parc de Barcelona)
"L' art és fer present allò absent" (....)
Com no, aquest home sense necessitat d'anar a classe (cosa q pot o no tenir els seus avantatges-entre d'altres coses aburreixen molt si es q no t' apassiona l' home en si). Sense exàmen també per variar i un treball q si te'l curres bona noteta i sense esforç.
pues haber si nos dice ya las notas...k va mas lento el tio !!!
La Divina Comèdia de Dante és com Harry Potter però millor.
Vaig possar q possava notes altes...aquest any no, mira molt l'assistència a classe, i x més q facis un trabll d'un 10, si no vas a classe et baixa a un 5. INJUST I PEDANT!! PER SORT JA NO EL TINC MÉS JAJJA!
Cregut i fanfarró del seu ego...
Crec que tot i les queixes d'alguns que diuen que és massa poc teòric i que costa de prendre apunts a la seva assignatura, és un gran professor i et fa replantejar-te molts aspectes que creies segurs o inqüestionables. Tot i així haig de dir que fer aquesta assignatura a les 8:30 del matí costa una mica... El recomano per aquells que tingueu ganes de fer anar el coco.
Sincerament? Una estafa! Si coneixeu al Molins ja sabeu què us espera: classes inconexes, on no saps què està explicant ni perquè, no aprendre res de fonts... Bàsicament és com una extensió de teoria de l'art de primer (fins i tot repeteix diapositives!!!). L'avaluació es fa a partir d'un treball de tema lliure. De fet, és tan lliure que no et dona cap mena de premises per poder realitzar-lo o sigui que si quan el fas no has estat posseït per algun esperit afí al profe i miraculosament fas allò que ell vol ja et pots oblidar que et posi bona nota. Si podeu fer-la amb un altre professor no us ho penseu dues vegades!!!
Si voleu aprendre NO feu teoria amb el Molins. Si l'únic objectiu que teniu és aprovar... allà vosaltres!
és veritat, continuació de teoria i amb el duchamp i l' asseca ampolles de la merda aquest, la font també....és perdre el temps. I la mania de mirar qui són habituals a les seves classes, no és broma, ho té en compte a l'hora d' evaluar (si, ja pot ser una merda el treball, q si vas a classe i li rius les gràcies cutres el puja molt!). pd: eviteu aquest home!
Fer anar el coco? xo si no explica res..només diu allò que hi ha als llibres descatalogats per la manca de fonts veritables i parides mentals dl tio!! No aprens res, tan sols que l' asseca ampolles són genital masculins erectes (com sempre, pensant amb el q no deu) i amb la femme fatal..ja sabem q aquests temes l' apassionen, xo a mi m' apassiona apendre art i no perdre ni el temps ni els diners (que guanyo honradament cada día fent feina i no dient parides, x aixó a les rambles de BCN!!!!).
Un exemple per explicar el perquè els humans enterrem els cossos al terra; "tenim una llavor, l'enterrem al terra i neix; tenim un mort, l'enterrem al terra i reneix"
Es poden substituïr les Muses de la inspiració per hachís, whisky...però no ho feu, eh vosaltres?
És horroros! Si ja esta prou mal plantejat fer teoria de l'art a primer de carrera, a sobre amb el Miquel Molins... Segurament en sap molt, però pel que fa a la docència no en te ni idea. Podriem dir que les seves classes haurien de ser per licenciats. A demés no és just a l'hora de puntura, massa favoritismes. Això si, tot deu aprova. Però a aquells que vulguin tenir un bon expedient no els hi recomano per res del món!
Miquel Molins fa la classe d'allò que a ell li agrada, la matèria queda en un segons terme.
Era una mica viciosa........... Bé, en aquella època totes les senyoretes ho eren, però ella era massa jove per allò.... [tota la classe amb cara de pòquer O_O] Tenien el vici de ........ MENJAR FANG! [es referia a la margarita d'àustria xD]
"Busca a Willy" (això em penso que va ser barreja de liberad a willy i busca a wally xDDDD)
L'art sovint va en contra de la pròpia vida!!!!!
Es tan bo que ja no el trobo ni lleig!! La princesa pot fer un petó a la granota!
Un alumne diu de la olimpia de manet: -està bona! i el molins respon: -és perquè és real, que està bona!
Haurien d'estar prohibides fins als 40 i pico anys! (parlant de les pelis de disney xD)
Sou massa bona gent.
Si tu vas a un enterro i te'l mires desde lluny fins i tot pot ser còmic.
Te'n vas de viatge i igual que portes un cocodril portes un negre. ¿?¿?¿
La vergonya històrica....... I si dic algo ridícul i se'n recorden per sempre més?
No heu sentit mai l'acudit de posar-se una aspirina entre els genolls i fer força perquè la vida no s'escapi? Perquè és indecorós!!! (doncs no, no l'havia sentit mai :S)
Et pregunto sobre les formigues. M'has de parlar sobre el món? No, parla'm de les formigues.
Penseu abans de parlar
(la cosa era que el molins en comptes de fer-nos fer un examen ens va proposar d'entregar un treball a final de curs) però també podeu fer l'examen, perquè jo entenc que us agradi fer examens, l'excitació de l'examen,les vomitades hehe.
Jo no ho faré mai, us ho juro :S, però aquí hi ha Beuys rentant els peus als seus alumnes.
Això de l'experiència és com les opinions,no serveix de res.
El problema del Miquel és que divaga moltíiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisim. No segueix cap programa específic, explica sense cap ordre ni sentit, la qual cosa fa que pendre apunts de vegades resulti realment difícil. Però malgrat tot és un paio simpàtic, i l'assignatura en general està bé, pots treure-li bastant profit. Et fa replantejar-te coses
cert. El vaig tenir fa anys a Crítica d'art i NO EN FÈIEM. FÈIEM història de la monumentalitat en l'art. I una cosa que li agradava era que parlèssim d'ell...
"Que estàveu parlant de miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Això mentre l'estàvem criticant de l'avorriment de les seves classes, abans d'entrar a l'aula. Li agraden les noies...
"Una obra d'art és tope guai"
La majoria d'historiadors de l'art, no tenen bon gust...per això jo no ho sóc.
Una experiència molt dura, seria per exemple, quan el novio us deixa, però que tampoc ho és tant, perquè després en ve un altre, i ja està. Ai, llavors, aquesta, no em serveix d'exemple....
La presència del Glenglegle gleglenfggle (pam!donat-se un cop al cap a ell mateix)... Glenhe. Gugleenhe. (un altre cop) Guggenheim! Aaaraaa! ..és que em faig vell...
Cada peli disney té el seu moment tripi, de colocón, de dir: ai, ai, ai, que aquest se'n va o s'ha passat amb la ratlla.... i te l'immagines allà, fent coses rares amb els ulls i les mans...
(situació: una abella ronda per la classe i diespersa l'atenció)L'alumna a qui ronda l'abella: Ae! Es que me da mucha cosa!M.Molins: Mucha cosa! Mucho objeto!
(parlant del colom com a símbol de la pau)Els coloms de Barcelona.... bé, són horrorosos...
Als anys 30 el professor entrava a classe i deia: Bon dia! tots s'aixecaven i deien: Bon dia Professor!Als anys 60 entrava i deia: Bon dia! i els estudiants deien: Bueno això de bon dia... (per les revoltes estudiantils)Ara el professor entra i diu: Bon dia! i els alumnes apunten: Ha dit bon dia..
Deu saber molt, jo no he aconsseguit aprendre gaire (Art segle XX) ,parla molt però costa treure'n el gra de la palla.És simpàtic
Qualsevol cosa pot ser Art... qualsevol cosa considerada com a Art.
L'art no és qualsevol cosa, però qualsevol cosa es pot convertir en art
Jo no puc dir res encara d'aquest home, acabo de començar, però teniu tota la raó amb lo dels apunts, no sé com prendrel's!!! i jo ja sóc caòtica de per sí i em costa moltíssim seguir un ordre...Dono la assignatura per perduda o, al contrari, per més que guanyada? Què faig??? Com us ho heu fet per a aprovar? Gràcies!
Els museus estan plens d'obres religioses,obres profanes i també de japonesos
¿Que es un artista? Yo lo he vivido en primera persona, esa persona que va por las calles, te quitan la cartera, cogen todo el dinero y luego te la vuelven a poner en el bolsillo. ¡Lo hace con gracia! ¡¡¡Es un artista!!!
(Parlant del retrat de la mare d'Albrecht Dürer) Aquesta obra no és bella!! És vella però amb "v"!!!!(La frase agafa més sentit dita en veu alta xD)
Porque vuestra opinión no vale nada! A mi me da igual lo que penséis! Cuando acabéis la carrera puede que... no no, tampoco! Ahora, no vayáis a pensar que me caéis mal, que no me caéis TAN mal!
Perquè ho diu el museu que són obres d'art... sinó serien xemeneies o neveres
L'arquitectura de Le Corbusier és igual que el vàter de Duchamp.. fins i tot té en comú el blanc...
(referint-se al quadre de L'habitació Vermella de V. Gogh) Cuidado que els pares compren el quadro a IKEA... i després els nens no dormen... acaben amb problemes psicològics
A mí m'arriba el lampista a casa i em diu "quin quadre més bonic!" i jo li dic "arregli el llum"
Els qui viuen més enllà de Manresa... allò està fora de la polis, és on habiten les feres
Ojalá jo hagués sigut Duchamp
Això és molt complicat, ja us ho explicaré quan sigueu grans.
intenta no faltar a clase, participa en las clases y hazte los apuntes con libros o manuales, para completarlos
Es muy buen profesor y muy amable siempre intenta ayudarte
Molt bon profesor, i fácil aprovar si has anat a classe.
El Miquel desvaria molt, estás a classe i no saps realment que vol explicar. Això sí, l'home és interessant i si vols aprovar, tria'l!
dels millors professors
dels millors professors, no es preocupa tant dels examens sino de que la gent ho entengui
molt bon professor costa una mica d'entendre'l però explica molt bé
..preparat amb anterioritat... o te pillará el toro
Un crack, dóna gust fer classe amb ell de professor. S'enrotlla una mica i moltes vegades se'n va del tema, però les seves explicacions acaben sent entenedores.Pels examens no patiu, sol demanar apunts de classe per fer un seguiment, o inclús fer petites proves amb l'ajuda dels apunts propis o apunts d'ell en format dossier.Molt recomanable!!
"Con figuración, no hay diversión"
És un home que se'n va moltíssim del tema i a vegades costa seguir-lo. De totes maneres, recomano molt anar a les seves classes: pot ser molts apunts no agafes (perquè se'n va de tema i no t'enteres gaire de per què explica allò), però si com a mínim t'apuntes els noms de les obres que comenta, et servirà a l'hora de l'exàmen degut que sempre demana exemples o et fa comentar certes obres. Crec que el llibre estrella per seguir aquesta assignatura és "¿Qué estás mirando? 150 años de arte moderno en un abrir y cerrar de ojos" de Wiil Gompertz (ho podeu trobar a la biblio). És un llibre que ens va recomenar el propi Miquel, i ajuda moltíssim per comprendre el pensament i sorgiment de tots aquells arts que apareixen al segle XX. Gràcies al llibre entens moltes coses que s'havien dit a classe. Destacar que Molins acostuma a ser MOLT benevolent a l'hora de corregir els exàmens, però haureu de demostrar que al menys alguna cosa heu après.
És bon profe, alguns cops se'n va per les branques però és perquè li agrada el que explica i ho viu. Gràcies a ell vaig veure l'art contemporani d'una altra manera i ara m'apassiona. Bon profe i bona assignatura! :)

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.