5
documentos asociados
icon
6.4 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Oriol Junqueres

Un dia vaig dir que els vaixells van pel mar i vaig sortir a patatabrava.com xD
"un dia va venir el planeta i va dir: HOLA!! SÓC LA TERRA!! "
"Sou la classe més avorrida que he tingut a la vida." Això cada dia, mil vegades xD
"Sóc jo, un psicòpata, sóc en Junqueras... Què pot ser?" Alumne: Algo relacionado con sangre, fijo!
"Dins del meu cap tinc un senyor que és alemany i es diu Alzeimer.."
Perquè vosaltres, humans...
I si el profe fa una broma i els alumnes no riuen... pensa...bueno, 5% menys d'aprovats
Les vostres iaies són encantadores i delicades... no sé si vosaltres també, però...
En el cas dels catalans, molt abans, matar francesos era un esport nacional
El meu objectiu és maximitzar el caos
"...i firmaven un contracte d'amistançament, un contracte que diu: "
(Parlant del feudalisme) "Va vindre un mafiós i va dir: - Hola, no has notat que necessites protecció? - No,no... PAAAAAAAAAAMM! - I ara, que ho has notat que necessites protecció?"
Mai he dit cap veritat en aquesta classe, i mira que ho he intentat, eh!
Un dinosauri també és una formació històrica
"Ferran la Catòlica es casa amb Isabel la Catòlica..."
(la frase anterior, corregida): "...i firmaven un contracte d'amistançament, un contracte que diu: Hola! Som amics!
"...perquè esclafar estudiants universitaris amb tancs, no està bé!"
(després d'un gran parèntesi): "tot això venia per culpa d'uns cavallers francesos, com sempre!"
"imagina't que un dia, tot el professorat estigués empresonat dins un castell... Què farieu? (silenci) Organitzar-vos!!! (més silenci) Bueno, i venir-nos a rescatar..."
"...És com si tu em dius (veu de prole internacional papanata): "Junqueraaaasss, estic en contra dels exàmens". I jo et diré: I?"
"És fotut, eh, tenir el vostre pare a l'infern!"
"Tot és molt complicat, eh!" (Això cada dia, 300 vegades)
"Clar que va acabar boig, Carles II l'Embruixat! Si li tiraven sang de gallina per sobre el cap!"
(Explicant que Pere el Catòlic havia passat la nit anterior de la creuada contra els càtars amb femelles i embriagat): Clar, llavors l'endemà, va arribar i va dir: "No és veritat!!!! Estic aquí!!!!" i paff! El van matar.
Pel que es veu, a l'estat li sortia més a compte pagarme un sou com a profesor universitari que pagarme el tractament psiquiátric
¡¿Que no heu vist l'episodi d'avui del son goku?! ¡Hostia pero si és el millor episodi de la historia! ¡¡Es quan visita la vila del pingüí i es troba amb l'arale!!
Avanç s'estimaven més la mula que la dona. Clar! La mula et dona de menjar! Hòstia, emporta't la dona a llaurar, a veure si llaura...!
"Si us hi fixeu, Nova York, Barcelona, Roma i Beijin es troben exactament a la mateixa latitud; i son les capitals més importants de la història... (alguns alumnes riuen)... ¡hostia, heu rigut molts pocs!¡Hauríeu de riure tots! ¡Això es un drama...!
Mejor imposible.
"La cultura no es una vacuna. Només ens fa bèsties més sofisticades"
(de la classe explosiva amb l'Oriol del dia que s'havia de parlar del bandolerisme català del XVI-XVII) -Quan l'Estat es reserva el dret del monopoli de la violència passa a actuar com una màfia. Les monarquies modernes i medievals actuaven segons els seus interessos, fossin els comtes de Barcelona, els reis de Castella, de França, d'Anglaterra... m'és igual. -(l'alumna veterana planta cara al Junqueras): ¡Pero este tío está loco... vamos... ¡por favor! -Diguws, digues? (l'Oriol ho ha sentit) -Sí, oiga (enfadada), que usted no me puede decir eso. Vamos...¡¡¡comparar el Estado con una mafia!!! Esto no es, oiga, comparable. ¿¿Cómo puede usted decir eso?? -Vejam (l'Oriol intenta sortir-se'n) no estic assimilant, bé, dins les democràcies i les dictadures hi hauria el respecte o no per l'Estat del benestar... penseu en les capacitats de reprimir o no allò que va contra aquest monopoli de la violència... Per exemple al Vietnam... (i s'enrotlla com pot intentant trobar una excusa). -Pero, me parece correcto lo que usted ha explicado. Y no me ha contestado a la pregunta. ¡No me puede decir que el Estado es una mafia! -És que... bé... les paraules ténen matisos, potser estem parlant del mateix i no ens entenem. Cap definició és perfecte i les meves encara menys, per tant no espereu gran cosa. Jo us ensabono i cadascú és lliure de dir el que pensa, per això estem... (rumors i males cares a la classe) -MIRE, VAMOS, ¡¡USTED Y YO NO NOS PONDREMOS DE ACUERDO!! ¡usted tiene una manera de pensar y yo otra! ¡¡PUES MÁS VALE DEJARLO ASÍ...!!! (rumors d'al·lucinament pel clímax que pren la classe)
-I si no què eren els carlins?? Penseu, a veure: Catalunya va viure 4 guerres civils al segle XIX. 4!! I és típic dels països mediterranis... al mezzogiorno italià han d'enviar 150000 soldats regulars per combatre els bandolers!!! A veure... i això diguis Serrallonga o Rocaguinarda... contrapoders de la legalitat... la màfia és la cosa nostra! jo no tinc cap culpa que es digui així!! Vejam, a la meva classe sempre faig servir el mateix exemple: un noi i una noia es miren, i ell li diu a ella "m'agrades" i ella li diu a ell "...m'agrades...". Noteu que els dos diuen el mateix??? El bandolerisme aspira a exercir d'Estat... aquí, a Gangs of New York...
-Perquè jo puc venir aquí amenaçant-vos i fer-vos algu, trencar-vos la cara... però, clar, aquí veurem si us la deixareu trencar o demanareu ajut als nòvios, als pares... enteneu? Això és el monopoli de la violència i l'Estat aquí fa de màfia, ja us dic jo que els marges de violència varien (i dibuixa unes línies a la pissarra) perquè per exemple us puc amenaçar: "us suspendré". I si la cosa no rutlla doncs podria apujar una mica el grau de l'amenaça, oi? Bé, en aquest aspecte, la màfia italiana de la nit de Sant Valentí (per cert, que la van fer dos catalans psicòpates, mireu, som així) representa el mateix que les bandes de Sicília, Còrsega o Irlanda, m'és igual... Els Borbó, els Habsburg, són, perdoneu! són ... la famiglia!!!! els Gangs of New York!!!! I això és igual a tot arreu, al nord d'Alemanya o a l'horta del tio Pepet, eh? mireu...
(de la memorable classe supertensa am l'Oriol Junqueres): - I no és el mateix un soldat d'infanteria que es posa al nord d'Alemanya a cridar "eeooooo sóc aquíííííííí!!!" que un bandoler que fa el pam i pipa des de Sant Llorenç de Morunys! Clar! A un li envies un batalló i en menys de 24 hores ja el téns liquidat; a l'altre has d'enviar-li soldats des de Lleida, a veure (uf! uf!) va triguen dos dies... però és que aleshores el tio ja s'ha fugat i ara està a la serra del Verd (uf! uf!). Doncs au, a perseguir-lo... i sí arribes,... però ara ja se t'ha anat fins al Pedraforca!! M'enteneu? És una vida molt dura!!! (home Oriol, fas exercici, si ho mires pel cantó positiu).
(de la memorable classe supertensa): -Teniu sort d'haver escapat de les meves mans -de moment-, però alguns ja m'heu tingut i d'altres em tindreu, així que aneu amb compte...
-Els guerrillers feien una vida molt dura...! A veure, proveu de venir a dormir a la UAB, aquí baix, a la gespa, una nit... no, millor, imagineu-vos-ho... era una vida duríssima...! (també és cert que mirarien els estels la mar de bé, no Oriol?).
Al principi sembla que hagi de ser el típic profe enamorat dels seus acudits que dedicarà la classe a sí mateix, però NI MOLT MENYS... són classes molt dinàmiques, INTERESSANTS, i que abarquen molts aspectes diferents de la història. Permet, a més, fer uns raonaments bastant sorprenents que conviden a la reflexió i no van gens errats. Molt i molt recomanable.
Un encanto cómo persona y dando las clases es fabulosamente divertido , pero es muy exigente y suele putuar bajo
-Vosaltres sabeu quina és la fruita més dolça que hi ha... per als homes? -El coco? (alguns) La pruna? (altres) -No! (somriu, sorneguer) La figa!!! je, je, je, je, je (sense comentaris).
El "groc" era una variant de l'aigua ardent feta a partir de [...] i sabeu com es quedaven qui ho bevia? Grogi! jeje
La història és passió
(El primer dia d'universitat. L'Oriol Junqueres ja ens fa una xerrada sobre l'història) Vosaltres sereu els futurs intel·lectuals de Catalunya. Vosaltres podeu canviar el món!!!
Nosaltres reciclem des de que no tenim porcs a casa. (que es menguin la merda)
L'estat és una mafia que ha triunfat
Aquesta classe és una tirania il·lustrada... i la il·lustro jo! hehe
El professor demana una definició del concepte Estat i una alumna li respon amb dos o tres característiques... i ell respon: - Qualsevol professor et contestaria sí, correcte... però jo NO!...perquè soc un profe conflictiu!
No tinc ganes de cebarme amb els vostres avanpassats, les vostres iaies són estupendes i fantàstiques i no tenen la culpa de tenir uns nets com vosaltres...
Les classes són extraordinàries i molt dinàmiques. No és gaire organitzat a l'hora d'explicar, i això permet abraçar molts temes en una mateixa classe, però això duu la feina a casa de revisar els apunts i organitzar-los. És un professor molt recomenable i les classes, increïbles!
Problemàtic si estas a les antípodes ideològiques del seu pensament, que és molt sui generis. Pots rabtre'l però val la pena que t'ho pensis dos cops perquè el tio està a l'alçada i et pot deixar en ridícul, Atents: ara esta ficat a tota la màfia de la UE i Brussel·les. Aprt d'això, fa bromes de caràcter eròtic i històric bastant originals, és nota que és de la ideologia que és i ... buenu, si t'agrada sempre pots apuntar-te al seu grup per fugir de l'onerós Antón Pelayo, temible profesor de Moderna...
buen profesor y gran orador.
buen profe, buena asignatura. aprvar estudiando poco

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Prof. margarita Leon1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.