icon
6.0 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Ramon Barnadas

Us dono 10 segons perquè em digueu tot el que us acabo de explicar en aquesta hora de clase (com es flipa aquest profe amb els segons!! sembla un anglès)
"És com un pare/mare, tiet/tieta, siguem correctes, empenyent a un nen/nena en un gronxador/gronxadora"
Si barregem verd i groc, tindrem blau.
Kuan akells descerebrats porten la musica alta al cotxe, què sentiu més: el xumba, xumba, xumba, o el tarari, tarari, tarari?
Es com hiperactiu, epileptic o algo, no pot estarse quiet ni un puto segon de la seva vida, una cosa es anar mvent-se per fer la classe dinamica i l'altre es dir "us dono mitja mil·lionessima part de segon per respondre al problema (i llegir-lo)" i quan acaba de dir-ho ja esta dient "be corretgim..."
(pujant cada cop més de volum ja que es sentia el Domènech parlant a la classe del costat) el nostre cos...EMET, eh, EMET INFRARROIGS!!!!
Sí sí... però explica super bé, de tots els profes de física, dels millors ee??? A més, corregeix tots els problemes i al final no queda cap dubte! Es curra moltíssim les classes i sempre porta coses per fer experiments, genial!
Està explicant una diapositiva amb molt de text que copiar amb el seu frenesí habitual. Encara no havien passat 10 segons des que acaba de explicar-la diu: -La canvio -30 veus al uníson de alumnes preocupats que copien a tot hòstia: nooooooo! Ell: Jeje (riure maliciós) A tots els grups feu igual!
Aiii jo estic enamorada d'aquest homeee!!!! Tot i que la física se'm dóna fatal!!! Però el veuré al setembre...iujuuuuuuu!!!!

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Prof. margarita Leon1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.