32
documentos asociados
icon
8.2 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Rosa Lluch

Una de les millors profesores de 1r curs. Les classes no es fan aburrides i la relació amb els alumnes és molt bona. A l'examen et deixa molt marge per triar preguntes. L únic inconvenient, es que es va saltar alguns temes (Bizanci i els càtars).
Es la millor profe que hi pot haver, molt bona explicant, aclarant dubtes i corregint. Lo millor de lo millor, si no t'agrada la historia medieval, tal i com l'explica ella (k sembla k la visqui), acabaras adorant-la.
d'acord amb ambdos comentaris, nomes dir que a mi l'any passat si que em va donar Bizanci i els càtars ^_^
En sap, i ho sap explicar. Per tant, dos requisits, per mi, suficients per recomanar-la. A més de sempre estar disposada a respondre dubtes i promoure la participació a classe.
És la millor! Les classes són molt agradables, entenedores i didàctiques. I és molt, molt simpàctica!
Es una profesora molt bona i dintre del que es possible fa les clases entretingudes
Aquests pobles anaven "emputxant", jo de petita deia "emputxant"...
(Dos alumnes arriben tard a classe) -Alumne: Ei! -Rosa: Ei?? On s'ha vist que la forma de saludar sigui un "ei!"? Aquests nanos em fan gràcia, perquè desprès als exàmens són iguals de passotes
(parlant de la gana que patien els barbars) Enteneu ara perquè els romans deien que eren violents i agressius? Allò devia semblar les lluites aquestes de lluita lliure de la tele...sí, com se deien, el pressing catch aquell, jo és que va haver-hi una època que m'hi vaig enganchar...
(parlant de les invasions bàrbares) Rosa Lluch: "Els pobles bàrbars van penetrar l'Imperi (uixxxx) la nit del 31 de desembre per sobre del Rin, que estava glaçat" alumne: "Però tots alhora, com ho van fer?" iaio (cridant): "Perquè el Rin estava gelat!
(Parlant de les invasions dels bàrbars) Depèn del punt de vista des de com tu vegis que et venen uns tius i et penetren...
I per què no hi eren? Doncs perquè no hi eren!
Alumne: "Si et menges un cadàver amb la pesta, agafes la pesta?" Rosa: "Doncs... no ho sé..." Alumne: "No, si ho he dit per fer la conya, res més"
Ho explicaré en plan patatero, que després pengeu cada cosa a Internet...
(parlant dels bàrbars) Alumne: Però... la gent no va fer res? Rosa: Home... és que noia... T'ESTÁN PENETRANT EH!? (i la gent reprimint-se de riure pq aquell dia la Rosa stava molt borde xD)
Del pal mafiosa: "Tsss!! Eh!! A veure tu, noia, SILENCI vol dir SILENCI, no vol dir parlar fluix, ENTENS o...?"
Al tantu eh?? Que l'emperador és l'emperador! Vosaltres perque sou uns irrespectuosos, amb tot el carinyo del món, jo també, i aneu cremant fotos del rei, però aleshores no anava així la cosa...
Si es complissin les ordres de l'esglesia en quant al sexe no seriem els que som ara... que hi ha un grup d'americans avorrits que ho van calcular!
Deixa de fer classe durant els deu minuts finals perquè molts no callen degut a "que no escolten hi han de preguntar el que ha dit", així que diu més o menys això...: -Per cert, hi ha frases que poseu al patatabrava que no són com les he dit jo a classe eh, que veig alló escrit malament i penso, Mare meva com han de tenir els apunts! (Rosa, és que les frases les posem després d'unes quantes hores des de que les has dit i això fa que, com passa amb els historiadors grecollatins, la "història" es deformi, però bé, la idea principal segueix essent la mateixa ^^)
Primat, en castellà primado, no primate, que encara que sembli broma desprès m'ho trobo als exàmens
Parlem de tú a tú, mmmm aix... de jo a tu!
(Després de tenir una classe bastant entretinguda...) -Ara no posseu tot això al patatabrava.com eh! Que sinò no vinc més per aqui... [Perquè li respecto resistiré la temptació i no faré cap comentari sobre els fetus adormits que comencen a crèixer als cuatre anys d'haver estat "engendrats" ni sobre els "matrimonis temporals" (eufemisme de prostitució) en els quals el contracte és pagar (quant? 60 euros deies?) a canvi de "favors personals". Tampoc faré cap comentari sobre el coitus interruptus practicat pels musulmans que va fer que s'aprovessin els anticonceptius ni tampoc sobre la virginitat de la "Verge" Maria ni que "Jesús era un home, home, com vosaltres (alumnes) i com jo (és a dir, vostè)", ah no, com vostè no. Però si crec convenient donar-li les gràcies per les llàgrimes que m'ha fet vessar del riure d'aquest matí]
És una de les millors professores de primer en sap molt i les seues classes són molt interessants i no són gens aburrides, molt fàcil d'aprobar , una gran dona.
(Parlant de la moda que hi ha sobre fer "ciencia ficció", és a dir, qué hagués passat si...) -I si jo hagués estat rossa natural?
-Rosa: Això segurament us ho dirien a Medieval d'Espanya (Riallada general al recordad el poc que hem après amb l'Aventin) -Rosa: Un respecte amb els meus companys eh?! Bé, ja no torno a dir mai més que això us ho han hagut d'explicar en altres assignatures...
Comentant l'exàmen: -Alguna vegada he vist escrit "germans" en comptes de "germànics", que dius, germans de qui? Germans dels seus germans. Però eren germànics no germans, bé, alguns germans deuria haver...
Comentant les faltes d'ortografia a l'exàmen -Tant en català com a castellà els noms propis van en MAJÚSCULES, que molts cops he vist que un una vegada posava "Imperi romà" i a l'altra frase deia, doncs ara ho posaré així "imperi Romà" -Odoacre s'escriu així "ODOACRE", que molts cops he llegit "Uduacre", fins i tot com sona e neutra, doncs posen una a, "Uduacra", i algú que m'ho posa amb K, en plan moderno total (i escriu a la pissarra UDUAKRA xDD)
Lo bueno si breve dos veces breve
Parlant dels territoris bizantins a la Península Ibèrica en època musulmana, quan abans ja havia fet alusió a Albacete -També a la regió d'Albacete...no em feu dir la rima (riallada general) (Ja la faig jo per tu:"Una vieja y un viejo van p'Albacete, van p'Albacete, y por el camino va y se la... " xDDD)
Albacete...(la dita no era "caga y vete?")
Comentant un text sobre Carlemany -La figura que se'ns presenta és IMPOTENT...(riada general), ai, IMPONENT xDDD
Comte! amb els nous pecats del papa, ara si tirem la llauna al container i no al contenidor groc anirem a l'infern!
Aquesta definició és clarament molt clara
increíble: clases amenas, divertidas, buenos apuntes, buena relación con los alumnos...
A la teoria es pot, però a la pràctica és molt difícil fer la marxa enrrera
Parlant de la nobles ai els feus... - Estem parlant de la noblesa... Que aquí ningú treballa - Feu de camara és cutre, és baix baja
- Avui em d'acabar la societat feudal, agafaré una metralleta i... ta ta ta ta
Alumne: Però la sociedad feudal no la entiendo... Rosa: Si os callarais de una p... vez!
Alumne: Si el vassall ven el feu que passa? Rosa: Ostres! doncs ves a saber potser es vol fe cura! Quan vosaltres aneu pel carrer i veieu PISO EN VENTA també penseu que se'n farà d'aquella persona?
Els eclesiàstics eren els que pensàven. Bé, els altres també pensàven... teòricament, no ho podem demostrar. XD
(referint-se a l'aniversari de en Jaume I): aquest any quedaràs "enjaumada"
Enmig d'una explicació sobre el feudalisme, ensopega amb la taula del projector, molt sorollossament: - Què, us he despertat?? XDXD
Home de la boina: Perdó... Rosa: no cal que demanis perdó cada cop que vols dir alguna cosa... Home de la boina: es que sóc molt educat Rosa: i aquests (referint-se als alumnes de menys de 20 anys) haurien d'apendre!! Hombre de los cruasancitos: este debe estar excomulgado!! de ombligo para abajo este hombre está excomulgado!!
La meva vocació no és fer-vos callar!!
per si les coses no t'han quedat clares, repeteix molts cops el mateix amb diferents paraules. és estricta a l'hora de corregir exàmens, però tampoc és un fenomen exagerat
Parlant del dia de l'examen: - Ah, per cert! vindreu tots??
noomes cal que mireu les frases q pengem d'ella... a mes a mes, es bona professora... pro a mes a mes i prou xD
com a profe és bonissima! però per a mi anar a les seves classes era un veritable malson! és molt dificil no dormir-se!
Si obriu un llibre de Paleografia, al principi direu: mare meva què difícil! I després ja ho anireu entenent (o no)! Però el cas, que veureu allò i li direu al tio aquell... Euh...Gññ! El paleògraf!
Em fa molta ràbia quan hi han atemptats terroristes per part d'islamistes i la gent comença a dir: "Mira, segueixen igual que a l'Edat Mitjana". Doncs no, mirin senyors, que a l'Edat Mitjana no es tiraven bombes!!! Quina tela!!!
"...perque amb el descobriment d'Amèrica, ¿os enrecordeu?" ¿Quants anys es pensa que tenim?? :S Es la millor xDD
Rosa: I pagaven els impostos en espècies. (tret de 3 o 4, tothom posa aquesta cara O_O?) Rosa: Que no eh! Que en espècies no vol dir que paguessin amb pebre!!!
Rosa: I clar, penseu quin perill... Aquests tios (els de l'exèrcit) no cobraven quasi, i a més... portaven armes!!! Sense cobrar i armats!!!
De les millors professores de la facultat!!! ^^
"Tothom és propietari, tu també seràs propietari, però no és lo mateix tenir un cotxe que tenir un cotxe."
"Jo no sóc subjectiva, amb això no es pot ser subjectiva. Suposo que ja ho haureu vist."
"Anda que l'Estat ha d'estar pendent del monjo aquell que està en un monestir enmig del no-res."
"(Una noia s'aixeca i agafa les seves coses) Rosa: I bé... com anava dient... (La noia marxa de la classe enmig de l'explicació) Rosa: *amb una cara bestial* O____O? En fi, seguim... Tothom: JAJAJAJAJAAA!!! xD"
Alumna: I llavors Ulisses es va menjar als seus amics. Rosa: O_O? Què?! Álvaro (alumne): JAJAJA! Que això és una paròdia dels Simpson! (Tota la classe riu una bona estona i la Rosa segueix amb l'explicació) Rosa: En fi, Guillem, segueix amb el Simpson, dic, amb el text... (Riu ella i riu tothom un altre cop xDDDDD)
"Socialitzarem la vergonya!"
(Parlant dels bàrbars) Rosa: Què podem esperar d'uns tios que maten óssos?
És una gran professora, una de les poques que explica el temari de forma dinàmica. A més a més, és impossible no pixar-se de riure amb alguns dels comentaris que fa...
Sñi, yo también creo que están redactadas por la propia interesada. Utiliza las mismas construcciones gramaticales que en clase.
Comentant un text de Tàcit. Rosa: Tàcit no distingeix... (a meitat de la frase, una noia agafa les seves coses i marxa de la classe. Tots els alumnes comencen a riure i ella es queda amb cara de sorpresa O_O) Què passa els dilluns?
(parlant de les invasions que va patir l'Imperi Romà i dels moviments migratoris de l'Europa de l'època) Rosa: Imagineu-vos... hi havien tants pobles per allà... que allò semblava Passeig de Gràcia!!!
la millor professora d la facultat!!!!!
És molt fàcil tractar d'heretges a uns bàrbars que estan a l'altra banda de la frontera, i que a més són heretges. Una altra cosa és quan els heretges manen!
"Què us he estat dien aquests dies? (es queda pensativa...) No, es que encara no us ho he dit, us ho pensava dir després o demà."
(Parlant de que els romans volien fer fora als bàrbars d'Hispània) Rosa: I els romans van pensar: i si els fem fora per l'Estret, que és per on ve tothom?
Saps què era una cotilla? Com un corsé. Doncs s'ho apretaven i feien SLUUUUURP!!! (emfatitzar en l'onomatopeia, tot xuclant cap a dins xD)
Rosa: Que us heu perdut? Alumna: SIII! TOOOOOOOTS! (cridant exageradament) Ai... ::$ Classe: JAJAJAJAJA xDDDDD
és la millor, és la millor, és la millor, i és molt maca, molt molt, molt! i també és molt divertida, ens conta molts acudits i fa moltes bromes a classe! i diuen que aprova tothom...! què més volem?
(una alumna acaba de comentar un text i hi ha un home de la zona de davant que fa un gest de no entendre el que acaba de dir. Llavors, aquesta alumna comença a riure de manera incontrolada. Al sentir el dubte d'aquest home...) Rosa: podries repetir el que acabes d'explicar sobre l'arrianisme? (mentrestant, aquesta alumna té tal atac de riure que no pot ni parlar.) Rosa: O_O Ara riu...
(xivarri a la classe) Rosa: us en recordeu que estem a classe? Alumna: es que com que no et sentim parlar... Tota la classe: oooooh!
Supongo que lo habreis notado, un nuevo fenómeno ha llegado a la Facultad, en concreto, a las clases de Medieval Universal de Rosa Lluch: la "gente mayor". Empezamos con el señor de la boina y el chaleco, acompañado por algún que otro jubilado, más discreto en cuanto a olor (Efecto Brummel), vestimenta e intervenciones en voz alta, pero, pasado el primer cuatrimestre, la población "de edad" se duplicó, apareciendo el señor de los cruasancitos, identificable por sus comentarios extravagantes y su jersey amarillo, y su pandilla de amigos. El otro día conté 10, hoy 15... ¿pretenden echarnos?¿sustituirnos?¿qué es lo que les motiva a venir?...
(De sobte, una alumna marxa de la classe, i la Rosa es comença a partir la caixa ella sola...) Rosa: JAJAJAJA però què us passa els dilluns? Amb la Dolors també marxeu? AJAJAJAJJA però JAJAJAJAJAJA es que no sé perquè marxeu, tant insuportable sóc? JAJAJAJ JAJAJAJAJAJAJAA Classe: ??? Rosa: En fi, segueixo.
Rosa: Que en teniu tantes, de temptacions vosaltres? ALumna: Uffff... Rosa: Qui és la viciosa!?
És molt, molt, molt maca i explica molt, molt bé... ÉS LA MILLOR!
es la millor profesora que he tingut de moment. Comprensiva, motivada, li agrada debatre... calen profesors/es que motivin anar a clase i ella ho es!
"(parlant de l'Islam) I dic Muhammad amb un accent gironí... Que tela amb el meu accent. Mu-ha-mmad...a la gironina!"
(parlant de la revelació a Mahoma) Rosa: Ami em ve Déu i em parla, jo, disimulo. No vull merders. xDDDDDDDDDDDDDD
Rosa: va que us explico la dinastia omeya Alumna: tranquila ja ens l'ha explicat la milagros (profe de medieval d'espanya) Rosa: ja però jo no us parlare de les dones tots: woooooooooooo
"jo quan era petita creia que havia matat al meu angel de la guarda... si perque com era molt moguda quan dormia... i si vaig estar molt de temps creient-me lo pitjor de lo pitjor, una asesina de angels de la guarda... i quan em passava alguna doncs >.
Ja sabeu que a Banyoles hi ha un estany, suposo. Amb un drac... i un negre, bueno un negre ja no. Dissecat, vull dir. Vius n'hi han uns quants.
(L'ordinador de la classe emet un so per enéssima vegada mentre la Rosa explica, ella es gira i mira l'ordinador amb cara de mala llet). - I aquest ordinador que calli ja!
Molt recomanable. És entretinguda, aprens molt i les classes són interessants. S'assembla a la Maria Soler.
I diuen que va ser fantàstic. Home si, segons la Pilar Rahola... Creu-t'ho, saps?
Ja sabeu que hi han revistes que diuen "Què hagués passat si Alemanya hagués guanyat la Segona Guerra Mundial i el règim nazi encara fos vigent?". Com que què hagués passat? I jo que sé!!!
BRUTAL. La millor professora que he tingut mai. I som molts que pensem així. GRAN ROSA!!!
Qué s'ha de tenir?........... pacièeeeeeeeeeeeeeeencia!
Recomano 100% a la Rosa Lluch com a professora. Explica tot d'una manera que surts de classe pensant que tot t'ha quedat molt clar. A més les seves classes son amenes i divertides, fen-t'he sentir malament si has de perdre alguna perquè no hi puguis assistir. Realment és la millor professora que m'he trobat mai. Felicitats pel seu magnífic treball de docència.
És una de les millors que he tingut mai, entretinguda, bona dona, simpatica, comprensiva i les classes no set fan avorrides i fan que tinguis una visió de la historia medieval molt bona! 100% recomanable
Es de las mejores profesoras que he tenido y hasta podría decir que la mejor hasta el momento. Si asistes a clase y te esfuerzas te resultará fácil aprobar, ya que sabe explicar muy bien las cosas y coges muy buenos apuntes. En mi caso tenía cierto recelo hacía la Historia medieval y al final es de las asignaturas que más me han llenado. Por tanto la recomiendo totalmente!
(cridant exaltada) NO POSEU MAI LA SENYERA HORITZONTAL!! MAI!!! LES QUATRE BARRES VAN EN VERTICAL, EH? EN VERTICAL!!!
Una buena profesora. Pone mucha emoción en sus clases y con las notas no es dura
Una professora universitària del segle XXI, propera als alumnes, alegre, dinàmica, VIVA. Sembla que ser professor d'història no és compatible amb educar amb PASSIÓ. Quin goig anar a les seves classes! estic farta de dinosaures que se'n van per les branques... :'(
Rosa Lluch mai, MAI porta rellotge! No us preocupeu si és l'hora, és una dona massa agradable i no passa res, LI HEU DE DIR QUE S'HA ACABAT LA CLASSE!!!! :
Ella és, sense cap mena de dubte, la millor professora que he tingut mai. Fa que les classes se't facin curtes, que anar-hi sigui divertit i que tinguis ganes de tornar-hi. VIU la historia i això és molt important. És amable, simpàtica i sobretot molt accessible. Pel que fa a la avaluació, assistint a les seves classes i prenent apunts s'aprova, ja que explica d'una manera molt entenedora. M'ha fet tenir més clar que mai que és a l'història medieval al que em vull dedicar. La recomano totalment.
Va home va nois, desperteu osti, que sino em deprimeixo
"Va home, que els medievals eren civilitzats, i posa l'exemple de que els pobles musulmans desesperats demanen a Jaume I que pari les hostilitats fins que es reorgantizin amb tropes d'altres llocs."
Pel que sembla Jaume I era conegut com el Conqueridor, no només per les batalles militars, també ho era amb les dones. Per les dones de l'època era un home molt alt, guapo i que era molt salvatge. I triomfava allà on anava amb la seva llança! Eeep això ho diuen les fonts, no jo eh! Que jo no hi era...
És molt bona dona, simpàtica i 100 % recomanable. A més, puntua molt bé i aprens molt amb ella.

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESC REVERTER NOLLA9 documentos asociados
Prof. anónimo 240218 documentos asociados
Prof. anónimo 76548 documentos asociados
Prof. anónimo 1294549 documentos asociados
Prof. anónimo 1294616 documentos asociados
Prof. anónimo 39046 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell, Carme7 documentos asociados
Prof. anónimo 129828 documentos asociados
Prof. anónimo 1317710 documentos asociados
Prof. anónimo 16629 documentos asociados
Prof. Josep Fernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Diana Benito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo 78112 documentos asociados
Prof. Joaquim Colominas9 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. laia royo4 documentos asociados
Prof. anónimo 53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.