Frases miticas y consejos sobre anónimo 2365

Alla tu con tu tendon!
Un miocito se autoescita (jajaajaj), weno, se autoestimula (jajaajajaj) aunk keda = de mal.
El buen desenladrillador k lo desenradrill... desenladrille, pam!!
Quan portem una setmana de recuperació podem fer un trote, pero un trote coxinero
Tutus-->Quan tenim problemes de rampa nocturna, lo millor e menjar un PLATAN abans d'anar al llit (tothom riu) Tutus--> no sigueu mal pensats eee!(ya, ya,...)
Rayandonos en una d sus klases, nos emos dedikado a kontar durante media hora las veces k decia las siguientes palabras retórikas (normalmente al akabar d explikar algo): Val? 40 veces, Eh? 15 veces y Bé? 50 veces... Esto da un total de 105 palabras retorikas o lo k es una d estas kasi medio segundo aprox... Y si encima añades los: no? y d´acord? ya no te digo jajaja TU-TU-SAUS
Korrección, medio segundo no, medio minuto jeje...SORRY!
Un exemple, per exemple. Valga la rebuznancia
Luke Skywalker agafava pilotes amb les mans i els ull tancats... esque la força l'acompanyava!!
Avantversio, retroversio.. son dos movimientos obscenos que se hacen muuuyyy lentamente
Si l' hèrnia va cap a posterolateral es trobarà el desgraciat del nervi
Anatomia ha tingut un exit total... home jo estic emprenyat peruq m'ha guanyat en Potau! això m'ha fotut molt xò en fi és igual m'ha guanyat doncs ja està
Les informacions nervioses són descàrregues elèctrikes no hi ha més, es com un codi binari: és si o no... no és una cosa complikada, una nuerona no li diu a l'altre: oye dicen que se contraiga el músculo. pásalo, pásalo! xDDDDDDDDDDD
1 miofibrila esta formada per milers de sarcomers, on hi trobarem els elements contractils del múscul, i això.. es el que veurem dijous que ve (vale, merci per dir-ho, hem apuntat tots que ho veurem el proxim dia als apunts..)
(parlant sobre les rampes nocturnes)...El millor que podeu fer per evitarles és menjar plàtans; i una alumna li contesta: ui, menjar plàtans abans d'anar a dormir?? i un altre alumne diu: tienen q ser necesariamente de canarias? (tota la classe descollonant-se) i al final el tuts diu: TENÉIS LA MENTE SUCIA!!! jajajaja
(parlant sobre el tractament de l'atròfia muscular) Jo he vist molts dinamòmetres però mai he utilitzat cap, ni goniòmetres, ni balanç muscular...no soy fisio, ¿q hago?
Va el Tutus i pregunta a classe quanta gent fuma i només 4 o 5 persones aixequen la mà...seguidament es posa a parlar sobre les malalties més freqüents en els fumadors (en aquest cas la bronquitis crònica i l'enfisema pulmonar), va i diu: ''Las 2 matan lentamente...lo digo por si aún no quuereis morir''
"Perquè.. jo tinc una amiga que té 16 fills, i no és de l'opus dei. Sembla una conill, li faria un monument!"
D'aqui a uns mesos us ensenyare com es pot saber mirant la postura si algu es infidel o no, ara tots esteu isterics pensant MIERDA Y SI SE ME NOTA?
(todos juntando los dedos indices y los pulgares, haciendo un triangulo y mirando un punto de la pizarra a traves de él) -esto parece una manifestación "nosotras parimos, nosotras decidimos!"
Els moviments d'avantversió i retroversió,si es fan repetides vegades,llavors és una obscenitat"
(moviments del polze) te diferents maneres de dir-ho, pk? no lo se no lo invente yo.
(dels lligaments) els moviments s'en van a parir panteres.
Una malaltia.... per exemple.... l'HEMIPLEGIA!
Només tenim dos peus i dos cames per mantenir dret el cos... i no aceptare bromas sobre este tema..
Parlant de la malaltia de Marfran: Tutusaus: es dona en persones que tenen els braços, les cames, les mans i els peus, és a dir, les extremitats més llargues i grans (s'escolta a gent riure) Tutusaus: perque marranus que souuu!!!
És un bon professor és una de les assignatures que podreu disfrutar a primer XDDD les altres amb esforç tot es tira endavant ànims.
Estupenda persona y profesor.

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.