Istraživanja' predlog biologija i hemija za studente i srednjoškolce

8 rezultat

Istraživanja najčešće preuzete beleške u biologija i hemija

Компир BPS-A1020-5

Во оваа семинарска работа ќе имате можност да навлезете во светот на генетски модифицираната храна преку презентираниот пример: компирот BPS-A1020-5, начинот на неговата модификација и предностите кои ги даваат неговите својства.

Najnoviji istraživanja pregleda u biologija i hemija