3
documentos asociados
icon
8.0 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Edgar Segues

Què sabeu de l'argila ???
Que sabeu del vidre ???
Que sabeu dels bituminosos ???
Us sona algu de lo que estem parlant ???
Que sabeu de la fusta ???
En medio de clase haciendo el primo > ESTO - ES - IZQUIERDA (imitando a barrio sesamo)
De que color es el caballo blanco de Santiago ??
L'Edgar diu: les termitas als Estats Units son capaces d menjarse tot un graner. Es keda pensan i acaba dient: les daki no treballen tan, son + espanyoles!
Ara ja em sento realtzat com a professo: surto a les mítiques dl patatabrava.com
La fusta té la mateixa tecnologia que les compreses.....xD
Edgar: Si té taques blanques i grises s'assembla a...??? Alumne: una vaca?? Edgar: una vaca???no home no, una trucha, per això es diu atruchada.... (conversa de besugos)
Aquesta aula és una casa de putes, no calleu ni a tiros!!
(L'Edgar estava emprenyat pq ningu callava): Pero k la primavera va arribat fa un mes i mig... JA HAURIEU D'ESTAR TOTS DESFOGATS!!!!
Profe:Qui d'aquí és feliç del tot? Alumna: aixeca la mà Profe: això és que està enamorada (passa una estona recull i s'axeca la primera Profe: envia-li un missatge dona i diga-li k a surts, k el pobre t'està esperant fora
-Però que classe de persones sou k no sabeu k es la patatabrava, k no teniu vida, k no us intereseu per res, sou uns ... nihilistes k no creieu en re, wno i així no se kuantes coses més pr no saber k era la patatabrava segueix i diu: -Per cert, jo tinc un ranking... k deu ni do (es riu) si si no surto molt ben parat
Edgar: "Algú sap com s'evita la retracció del formigó?" Un alumne:"...Amb el curat" Edgar: "I qué és el curat?" (Silenci general) Edgar: "Va vinga, qué és? Posar-li una tirita?"
Ningú no està per sobre de damunt
Parlant dels panels sandwish i semblança mb el crani humà, nosekom akaba explicant un dels seus il·luminats xistes: Esto es uno k dice: ¿Alguna vez alguien a tocado un coño con la oreja? no? ¿qué naciste con casco?
-És com les dones que viuen més que els homes, ja ho diuen "hierba mala nunca muere" ( ¬¬ ) Ara algunes hauren pensat maxista de merda, però els d'aquí endevant no paren de riure XD -(noia): pos a mí no me hace gracia -Ja, sk tu estàs enamorada (la broma de sempre ee)
Després d'unes referencies, intencionades o no, vam acabar relacionant un tema que l'Edgar estava explicant amb el sexe. Va ser quan llavors va dir: - Edgar: "Home, a tothom quan dona, li agrada rebre..." Després d'un silenci sepulcral, la classe es va petar de riure i l'Edgar es va adonar del que va dir... Certament, no és algo que agradi a tothom...
Igual que a una relació de parella us agrada donar igual que rebre
Jo opino tant com Arquitecte com Aparellador,... es a dir "sóc bisexual"
Parlant de "per a gustos els colors", ens diu que també es pot dir: "Para gustos hay mucho escrito, lo que pasa que nadie se lo lee"
"Y poseu mails normals, que m'han arribat mails tipus: "el nen de castefa "pedro y heidy" "la xunga del hospi" i quan veig això m'entra por i els borro"
Molt bon tracte, molt educat, molt coherent com a persona i molt sensat.
10

Profesores de la misma universidad

Prof. Gisela Pujol1 documentos asociados
Prof. Juan Martínez1 documentos asociados
Prof. sara garcia1 documentos asociados
Prof. blanca figueras1 documentos asociados
Prof. jorge macanas1 documentos asociados
Prof. Josep Mª Salvany1 documentos asociados
Prof. anónimo 118001 documentos asociados
Prof. Jordi Jorba1 documentos asociados
Prof. Rodolfo Oseira1 documentos asociados
Prof. jordi pages1 documentos asociados
Prof. Lydia Serrano1 documentos asociados
Prof. Juan Mon1 documentos asociados
Prof. Carles Padró1 documentos asociados
Prof. Carles Aleman1 documentos asociados
Prof. Bernat Plats1 documentos asociados
Prof. Agustí Roig1 documentos asociados
Prof. Jose Encinas1 documentos asociados
Prof. Victor Manñosa1 documentos asociados
Prof. anónimo 113121 documentos asociados
Prof. anónimo 136781 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.