21
documentos asociados
icon
8.1 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Jordi Cortadella

A més a més de bona persona és bon professor.
Como en 1º es una asignatura troncal seguro que pasareis por "sus manos ", ningún problema, tal como podeis ver para Tendencias Historiográficas, es un profesor excelente, justo y muy buena gente. Recomendable en cualquier asignatura.
Aquest any, la asignatura del Oriol Olesti (Historia Antiga i Medieval) la donará el Prof. Jordi Cortadella, segons he vist al calendari. Es el mitllor profesor que vist mai a la meva vida! i he vist molts... Si no podeu anar a clase,parleu amb el (sempre esta al seu despaitx), perque a vegadas dona clases alternativas,molt amenas, al seu despaitx, per que la gent que no pot anar a la hora de las sevas clases pugui seguir la explicació i el temari. A més a més, es una persona excepcional!!
Llevo poco con el,pero es un autentico crack y ademas es divertido.
"La llibreria central és una cucadaaa...mencanta, tot ben posadet...impresionant!"
Qualsevol persona marcant a "gugli" ho pot trobar
Tinc un magnífic power point per parlar-vos de la guerra contra els perses
Eehh... mmm.... aaaah.... mmm (respiració)... eeeh... mmm
Potser no explica meravellosament bé, tot i que ja voldríem que tots els professors expliquessin com ell. És una persona molt accessible, molt organitzada i que és capaç de resoldre qualsevol dubte. És un professor altament recomanable. Ompla molta pissara xD.
És la del darrera pero no és la del davant, son claus diferents
El port de Hòstia, fàcil de recordar per altra banda...
Estàààà... estàààà... un moment siusplau (glup glup glup) estàààà...
Si no us molesta, si no us fa res, si voleu... la data que haurieu de recordar per l'exàmen és el 367 aC
Tenim tota la pissarra per omplir, em cau la baba!!!!
La pissarra es la mare de tota explicació
Vaig d'una banda a l'altre per això estic tan prim
El cònsol..... Ara faré de cònsol val?
Si no us ho expliqués us sentirieu traïts
Devia parlar un llatí pitjor que el president de la generalitat
Sempre s'ha de buscar la gràcia de les classes
Aquí se me n'ha anat un pèl, dic un pal
A vegades m'equivoco i ho dic, però a vegades m'equivoco i em callo, i penso si no se n'adonen millor per mi
Els romans feien un "tufff" a etruscs....que no vegis!!!
"La seva propia casa d'ells mateixos" Hiperpleonasme
Dioclecià, que provenía de la Dalmàcia, devia parlar un llatí semblant al català de l'actual president d ela Generalitat"
realment s'ho currar molt a classe. vale que l'assignatura, a les 16,30 de la vesprada es un poc dura, i més que ho serà en estiu, perquè es molt densa, però que coi... el tio va xarrant amb els alumnes, que no en som molts, i a més de tant en tant fa un xiste, o alguna broma. entre glop i glop a la botella d'aigua, un dia acabarà deshidratat, pobre home...xDD recomanat 100%
Hi ha gent que llegeix el llibre de sobaquillo, el porten sota l'aixella i es pensen que ja està. Després fan una pregunta inquisidora al pofessor o el comenten al cafè, però no és res més que un llibre de sobaquillo
Un bon professor, molt "humà" i amable. Coneix la seva assignatura. Cau molt bé.
jo ara el tinc a Antiga. professor excel.lent, si, però molt (massa organitzat) que trobo que se centra massa poc en el tema. Proxim orient aburridissim. a grècia i roma la cosa canvia. salut!
Com a persona és molt simpàtic, però com a professor ho vol portar tot tant organitzat que s'acaba liant ell solet. Es bastant exigentamb l'examen. Vol que li omplis fulls i més fulls.
- Inicia l'explicació de la ciutat d'Ebla, q escriu un racó de la pissarra. Comença a parlar de les ciutats de la Mesopotàmia. Alumne: "I Ebla on està, al Tigris?". Cortadella: No està allà al racó.
M'encanta! Es nota que fa la seva feina molt a gust i que li encanta, i això fa molt en un professor... explicarà fins la sacietat allò que no entenguis, i ho farà de manera esquemàtica, ORGANITZADA i (per a mi) perfecta.
un dels grans professors que te aquesta facultat. us asseguro que en tota la carrera no trobareu ningú més estructurat. A dal de la palestra el seu discurs es impecable, tot i què quan baixa es una mica massa timid. Tot i així al tanto amb els seus examens, es força exigent
Jo el tinc aquest any i he de dir que és molt bon professor, molt estructurat i les classes se`t passen volant, ojo amb les transparències que posa a classe a vegades surten a l`examen. T`ajuda en tot el que pot i més, posa un munt de parcials perquè puguis anar alliberant matèria. Ha aconseguit que m`agradi molt la historia antiga.
Jo també crec que és un dels millors professors de la universitat. S'explica bé i de manera estructurada. No té problemes en aclarir els dubtes que se li plantegin. Entre glopet i glopet d'aigua va fent alguna broma prou surrealista. Fa 3 parcials en tot l'any, de manera que es pot anar alliberant matèria pas a pas. Molt i molt recomanable.
Encara que les seves classes poden semblar una mica aburrides i massa accelerades, amb anades i tornades d'un punt a l'altre del temari, és un bon professor. Puntua baix als parcials, però als examens de recuperació es comporta. Fa els mateixos exàmens casi cada any. Per mi un molt bon professor.
puede que lo tenga de profe.. ! xD
Llevo 4 clases con él y ya puedo decir que es el mejor profesor de Ciencias de la Antigüedad que he tenido. Recomendado 100%
Pels cristians la història és una contínua lluita entre el bé i el mal, pensen que el dimoni pot estar a tot arreu, fins i tot podria estar en aquí impedint-me fer classe.(En referència a un parell d'alumnas que li fan perdre 45 minuts donant voltes a la mateixa pregunta)
Fàcil d'aprovar.
-Els arqueòlegs es pensen que l'arqueologia serveix per tot, en realitat l'arqueologia és muda i per reconstruir la història necessitem altres coses...(S'atura un moment)-Vosaltres sou d'Història, no?
- Dimarts vindrem a classe a fer el treball i Dijous no farem classe presencial.-Llavors només cal que vinguem un dia i en el cas que tinguem dubtes?!- Si nois si... Però el Dijous, DE FESTA RES EH!! xD!!
Ezequies va intentar fer la viu-viu i no pagar els tributs a l'imperi Assiri. I quan va veure la seva ciutat rodejada per tot l'exèrcit Assiri va dir "Buenu, buenu, no us ho prengueu així, ja pago".
Tenir lleis és ser civilitzat, no tenir-ne és ser un "cíclope" qualsevol.
S'ha entès això?(Silenci absolut, sona un mòbil)Ho interpretaré com un si.
Absolutament fantàstic. Un bon tio i un bon professor. És súper humil però en sap molt, cosa que és un valor afegit. Està completament entregat als alumnes. Tot i que patireu amb els comentaris de text, perquè es complicat aprendre a fer-los, en acabar el curs us n'adonareu que heu après moltíssim i que coneixeu una munió d'autors importants que surten a tot arreu. Molt racomanable.
És com si la tarima on soc jo ara fos un espai sagrat. Doncs Rem va le la conya amb el seu germà "ara hi entro, ara no hi entro" (saltant entre la tarima i el terra de classe, 30 cm més baix).
(El projector s'apaga i el Cortadella "acaricia" el ratolí del portàtil perquè torni a ensenyar la pantalla de l'ordinador)Vinga, vaaa, macooo... És que li agrada que el mímin, que l'acariciin, que el toquin i li diguin coses... és molt sofert. I a més... no, no faig més bromes.
Hi ha cap dubte?(silenci)Quan no hi ha dubtes em fa por, perquè o s'ha entès tot perfecte, que mai passa; o no m'he explicat gens bé, i esteu "mira aquell senyor d'allà dalt que bé que s'ho passa..."
Si jo ara em posés a fer ximpleries aquí davant perdria tota l'autoritat que tinc sobre vosaltres (si és que en tinc alguna).
La Arqueologia és quelcom que s'ha valorat més del compte, i els arqueòlegs creuen que sempre porten la raó... (silenci sepulcral de tensió...) sou tots d'Història oi?
un alumno, molesto, dice algo que nadie entiende y el profe: en paraules normals xD xD... se produce una carcajada general y cortadella dice: jo te he entes (clase tendencias historiográficas) jejejejejejeje
"Parlant dels gals..." en Cortadella beu aigua, i en acabat diu... això és com la poció màgica !!
Molt bon professor! A més divertit!
Excel.lent. Us el recomano "encarecidamente". Un cop el tingeu i imparteixi alguna assigantura en cursos pròxims, us barellareu per ell (en el bon sentit de la paraula). Explica un temari molt ben organitzat, molt ben explicat i resol amb eficiència qualsevol dubte que se li planteji. Molt recomanat. És divertit i el seu accent peculiar és molt graciós. Fantàstic. Puntua alt i es preocupa dels seus alumnes. Agafeu-lo sense dubtar. By: k21
La asignatura es entretenida, interesante y es aprobable. Aunque me parece una buena persona, no me gusta como profesor ni me convence su manera d'evaluar (perdón por las contradicciones a otros alumnos), que por cierto ha tendido bastante a la baja en general.
Muy buen profesor' temario y apuntes organizados
Muy buen profesor y divertido. Ideal para un primer contacto con la Universidad.
Muy buen profesor, con apuntes ordenados y temario interesante
Muy bueno y divertido. De lo mejor de 1º curso, aunque hay que trabajar bastante. Deja escoger dos temas sobre cuatro en el examen. También hace un examen tipo test un poco estresante y en el que tienes que estar muy concentrado.
Muy buen profesor, divertido y con apuntes ordenados
Trieu aquest professor sens dubte! És molt bon professor, passa uns apunts que serveixen de molt per l'examen. Hi ha 3 examens en total, un de pròxim orient, grècia i romà. Una part test que val 40% i és MOLT FÀCIL, si estudies pots arribar al 10, és molt fàcil el test i la part escrita són 4 preguntes i tries 2 que compta el 60%. És un professor amb el que pots treure una gran nota!
"I com tots sabeu, l'auditori és el fumadero de hachís per excelencia!"
Guay total
Genial. És una assignatura que si no t'agrada et serà una mica dura, però almenys les seves explicacions són més que correctes i les classes passen relativament ràpid. Si preneu bé, i tots els apunts, els exàmens són assequibles. Trobareu pocs professors que s'impliquin tant en els alumnes i en la seva professió. No podeu passar per la UAB sense haver-lo agafat mai.
El recomano 100% per aquesta assignatura
10

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.