9
documentos asociados
icon
8.9 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Just Casas

I apareix Gandhi: "peace and love, anem a fer fil"
Si el "jefe" em vol convidar a un café, jo li diré: "Ves a pendre pel cul"
I aquí tothom està encantat de conèixer-se!
Si voleu trencar amb el pensament únic i descobrir una nova visió de la història, agafeu en Just Casas. Gran "pofesor", gran persona.
I quan el nen, capullo, va entrar (referint-se al duc d'Orléans) el van fer fora fotent-li una patada als ous. Bé, per a aquells que no els hi agradin les "palabras soeces" diré que su alteza rebé un cop als cataplins
Com que sóc anarquista, no parlarem de l'estat (durant la classe de catalunya 1900- 1939)
Amb en Just ja us podeu ben calçar, perque us descobrirà aspectes de l'história que mai haguessiu cregut possibles. Un autentic desmitificador de mites. Just, un peto desde patatabrava.com
Just Casas, libertad de cátedra.
El just casas és un crack com a persona i professor, les seves classes són apassionants i vibrants, t'explica la visió que molts mai no et diuen. Crec gairebé obligatori de triar-lo com a professor, ara bé si sou del pp o de ciu o creieu que no hi ha classes socials no el trieu
Gran profe millor persona!
El que millor sap fer en just és l'antítesi del seu nom: ser injust. Pregunteu-li com va assolir la seva plaça de professor, sent un llepa. El millor és la seva vàlua d'anarquista de saló: va falsificar els formularis MAI havia publicat un llibre que constava al seu expedient. És molt indigne veure com va de col·lega, i les va fotent, i les va fotent. És l'amic dels qui manen al departament d'història, i no cal faltar a la seva mare....
Els historiadors quan escriuen els seus llibres han de mullar-se. O de dretes, o d'esquerres... el que no es mulla és un cínic que li fa el joc a la dreta. [Justisme o mort!]
Quan el Juan Carlos va accedir al tron el molt cabró va fer tornar la tomba del seu avi des d'Itàlia al panteó reial on s'enterren els reis espanyols, pel mateix lloc on va haver de fugir Alfons XIII el 1931. Això és una ofensa contra tot el poble espanyol, contra la generació dels nostres avis i nosaltres mateixos. A Rússia, als bolxevics (comunistes) no els va passar això: van matar el tsar, la seva dona, l'hereu, la resta de fills, les filles, les tietes, el gos i fins i tot a un que passava per allà i va preguntar. Aquí hauríem d'haver fer el mateix: "Alfons... tu no te'n vas! Alfons... a tu et cremarem!". I després que portin les cendres si els dóna la gana, collons, però no hi ha descendència! [Justisme o mort!]
"La globalització és tan antiga com el cagar ajupit. Tu proves de cagar dret i això no funciona"
Tens algun pOblema?
És una excel.lent persona. Aquest comentari desagradable que algú ha fet sobre ell, pesno que és fruit de la enveja. De llepa, res de res. En Just no es casa amb ningú.
És un excel.lent professor i persona. Aquest comentari desagradable que ha fet algú, penso que és fruit de l'enveja. Vaja rifi-rafes que teniu dins el departament...
S'ha entés, la jugada?
Y ara vas y lo cuentas!
De moment, "m'esturbio" (que digo yo, es la guarrada que parece?)
Fent referència a una melodia de mobil d'un alumne de comunicació i fent un cert moviment de melucs: "la culpa es del cha-cha-cha"
La visió històrica d'aquells que no tenen boligrafs per escriure llibres. Genial. Dona gust anar a les seves classes. No us la perdeu i si ja la teniu aprovada jo us recomano anar-hi d'oient. Això no es pot deixar passar.
Gandhi era un fill de puta
ESPANNNNYYYAAA, CATALUNNNNYYYAAA ,POBLEMES
EL SEU RIURE EN SI
L'ÚNIC QUE TÉ EL QUE S'HA DE TENIR PER DIR LA VERITAT DEL MON QUE ENS RODEJA. ACCEPTO PERÒ EL SEU DISCURS UN PEL PASSAT DE ROSCA PERÒ A PRIMERA HORA DEL MATÍ A TOTHOM LI AGRADA DESPERTAR-SE AMB UN SOIMRIURE ALS LLAVIS. CONTINUA AIXÍ JUST: EL MON, O ALMENYS JO T'HO AGRAIRÀ
DESCANSA, BORRATXO, NO BEGUIS TANT( EN REFERÈNCIA A COMENTARIS SEGONS ELL ERRONIS)
Mmmmmmmmmmmmmmm.... calla borratxo
el mestre dels mestres. Es el nostre guia ideològic
Ara bé, que vol dir moro.
Enriqueix-te, però la política ni tocar-la. Nene, caca!
ERC què és exactament? (parlant sobre la seva indecisió en el referèndum de l'Estatut): Un batràcid que vola? Un bicho que posa ous però que mama com 1 desesperat?
Definiu-me Gandhi amb dues paraules: Gran Cabrón; Gandhi gran cabrón!
Just ets el millor! Tots els que et critiquen deu ser perquè no els hi fa cap gràcia sentir aquella part que mai s'explica de la Història.. la veu de la classe obrera!
Més enllà d'ideologia i docència, a la qual la seva figura dignifica: honradesa, intel·ligència, valor, reflexió, capacitat d'anàlisis, sense mitges tintes ni veritats a mitges, sense embuts,les coses clares i pel seu nom, sense imposar ortodòxia, compromès, agradable, pacient i amb sentit de l'humor. Sense teories grandiloquentes i inabastables en els núvols ni enfonsant-se elidint lo generalment essencial d'allò que explica. Amb ell l'expressió "obrir els ulls" pren volada i agafa la seva màxima significació, sobretot a l'hora d'entendre la realitat més pròxima. De les classes que més m'ha sapigut greu no poder assistir tinc ben clar que són les seves. Merci per tot. Salut!
Quantes catòliques de misa diaria no follarien amb St. Francesc d'Assis?
Ostia, yo de grande kiero ser esclavo negro! viven de puta madre en las pelis!
Encara ya historiadors k van dient que l'esclavatge a Amèrica va acabar desapareixent xk era mes car tenir un esclau k un treballador lliure a Nova York, (fa una pausa per agafar aire...) Tómate algo coño!! y deja de dar por culo ya!!
Quan aqui un prehistòric pintava les coves d'Altamira, a la India ya staven fent temples i esculpint el Kamasutra.
Això és el que popularment es coneix com mamar-la de canto, si allò que passa que hi ha gent que se li pixen a la boca i diu que plou. (Tot plegat escenificant com se li pixen a aquesta gent)
El passat serveix per entendre el present.
L'historiador és capaç d'analitzar la realitat doncs coneix el passat.
...diuen que són socialistes(referint-se al PSOE)... no beguis.
-dibuixant un mapamundi- ...això es nordamèrica, això sudamèrica i això... Cuba. Bueno no, Cuba la farem més gran que nordamèrica per fotre els EEUU -i a continuació fa una rodona descomunal-
...no t'agraden les col·lectivitzacions? ¡¡¡¡Te jodes!!!!
Amb aquesta classe el que intento es dignificar la prostitució.
[Amb el seu mapa mític dibuixat a la pissarra i parlant sobre els inicis de la globalització]" Els xinesos x ahí parlant portugués...alegría de la huerta!"
"Perquè algun cop jo mateix he fet el merda i he demanat una pizza (fa la pose d parlar x telefón): -Sí, bon dia, sóc en Just (xDD). Vull un parell de pizzes a la direcció tal. -La vol amb nyiki-nyiki, nyaka-nyaka...li regalarem un gelat, un refresc, una ballarina.." I tu t'agobies i dius: -Ui jo només vull una pizza, si pot ser q no tingui piles"
No s'han de buscar 5 peus al gat. Un gat només en té quatre de potes. Si algú li veu cinc es que ha confós la titola.
Son el último grito: Aaaah!
De bon matí millor cafè. Anís del mono, no, perque et puges a la parra ja de bon matí i no pots ni bufar. "Bufi aquí" i carnet a prendre pel cul.
El Just és el millor. Just estic enamorada de tu!!! Signat: "La teva admiradora secreta"
La culpa será del chá chá chá.
[Entra a classe i hi ha molt de rebombori] - Bon dia! [ni cas,... s'espera 10 segons i] - NO TINDREU CASA EN LA PUTA VIDA! [tothom calla i diu] - Veieu com m'heu escoltat ara!
Parlant sobre el fet de que es regali el sucre als bars (tot desenvoca en el capitalisme xDD): "El yonki tb pren cafè i esnifa sucre, clar tb fuma....tabac amb altres coses"
És una passada com a profe, aprens moltíssim i t'ajuda a veure les coses des de un punt de vista crític, t'ajuda a veure que les coses no semblen "de color de rosa", a més els seus comentaris son boníssims, les seves classes amenes, diu les coses amb calma, cosa que ajuda a prendre apunts, en fi, per mi un dels millors de primer, i suposo que un dels que més m'agradaran de la carrera, encara que estigui a primer i encara no ho pugui dir segur... No en serio, és la llet. Ara bè, que vol dir moro?
(Referint-se als polítics del Partit Laborista) "Diran el que vulguin, però només són paraules... Parole, parole parole"
Que fan els pagesos quan no els hi paguen les fruites, les trepitgen amb camions! I estem parlant de chichi nabis, chichi nabis!!
Quan el petit propietari, que té una petita porció de terra, tan petita que quan està trempat i pixa, pixa fora de les seves terres...
Aconseguir el vot aquí (referint-se a l'estat espanyol) va ser una odisea, odisea 2001 en el espacio.
Si a un camperol se sortia del cami i l'agafaven més li valdria que li trepitjès un tren carregat de merda!!
Quan el Robespierre comença amb la guillotina, el poble diu: "que no decaiga"!!!
...I la càmara dels ancians que menjaven sopes perque no tenien dents....
Si hi ha cultura, no hi ha burros, tothom a peu.
No només és un pèssim professional, sino que a més és un hipòcrita. Les seves classes poden semblar molt enrollades i properes perque es passa les hores despotricant, amb els seus clàssics latiguillos, oferint una visió dels personatges i els fets: la seva. M'han explicat que a una de les promocions, per posar frases seves al patatabrava, en va suspendre a uns quants per sorteig. Molt bé, aqui tenim al vostre enrolladíssim professor. S'ha de ser ecuànim i just, com el seu nom indica. Això si, per riure una estona, no estan mal les seves classes. I per poc més.
penseu el que penseu d'ell i de les seves classes, en Just MAI us deixarà indiferents... aneu-hi d'oients i comproveu-ho vosaltres mateixos
MENGANITU, Xarli, "Estic encantat de coneixe'm", Barcelona, Ni t'hi fixis, 2000 pàg 1000. MENGANITU, Xarli, " Que xulo putes sóc, Barcelona, Fixa-t'hi ara, 2001, pàg 3
Cuando las ganas de joder aprietan, ni los culos de los muertos se respetan
Va bé que t'estalviis 15 euros al Mercadona i els donis a Vodafone
Lo més fotut de no tenir casa en la puta vida és no poder follar en condicions
Perquè la noblesa no anul·la la llei de grans si el 1840 ja no hi guanya? I perquè el Banc de Sabadell no em regala diners a mi?
Personalment, no em sembla gens objectiu. Cert que un historiador mai pot ser imparcial, però crec que, sense deixar les seves posicions anarquistes, no hauria de barrejar opinió amb fets i podria aportar altres línies historiogràfiques sobre els temes dels que parla. A mesura que avances te n’adones que hi ha profes millors. L’assignatura és molt assequible i l’examen es podia resoldre amb els apunts de classe. És d’aquelles matèries fàcils d’estudiar.
És simpàtic i a vegades us sortirà amb les seves venes d'anarquista tot i que en alguns moments arribaràn a cansar-vos, recordo que algun dia no haviem près apunts perquè s'havia estat tota la classe parlant de les seves batalletes. tot i així pel que fa al temari és fàcil de seguir però amb l'examen heu d'anar ben preparats.
Algun dels seus comentaris ideològics eren més que discutibles, tot i així s'explicava força bé
Bon professor que explica de tu a tu i fa que s'entengui l'assignatura, que d'altra manera seria molt més complicada ja que Contemporània és bàsicament ideologia i política ens agradi o no, no és antiga que són fets consumats i prou. A vegades s'exten i se'n va per les branques i això és una "navaja de doble filo": per una banda fa que el que explica s'entengui realment bé, i sí que és cert que ho fa des de la perpectiva del seu anarquisme, però personalment opino que molts altres professors al seu costat no tenen en compte l'aspecte més popular de la història, [la revolució francesa no només va ser dels burgesos, sense el camperolat s'haguessin menjat els mocs xD]. Però el seu afany per a que quedin ben clars alguns punts del temari fa que es tingui que sobrentendre els temes següents i que t'hagis de buscar la vida en l'examen, per tant, a final de curs t'has d'empollar tot el dosier-manual si el q vols és treure més d'un sis. En conclusió, no és una assignatura difícil d'aprovar però sí de treure nota, i quan dic nota, vol dir un 8 o 9, ni pensar en més que això xD. Això sí, les seves classes, ni que sigui com a oïent són més que recomenables, té un do per a ensenyar.
Quan el sistema el condiciona el capital, doncs és el capitalisme, si el condiciónes les espardenyes, seria l'espardenyisme.
Li porta fluixa! Tu bufes i es mou, (mou la mà) veus? fluixa...
Per que aquella època, el rei, era un cabró! un malparit! no era tonto no era llest, però cabró molt molt cabró els l'hi ho feia passar molt putes! porteu una foto que la cremo!!!!
Qui no té una medalla de la Generalitat de Catalunya eh? avui dia la té tothom! qui no en té es per que no vol!! Qui no en té que aixequi la mà eh? qui no en té?
(fent referència a la crema de fotos del rei a al rei de França...) Bé, en aquella època no hi havien fotos... (i dirigint-se a un alumne) Fes-li un divuix que ja després el cremarem.
(parlant sobre la monarquia sueca) "Era un tio que va fotre un polvo ben fet amb una persona sueca important... una dona, que no vol que no ho pogués fer amb un home, però ja se sap, tenir fills...
(parlant sobre la importància de llegir el diari) "Perquè sinó, et fas preguntes tontes, i això és com escupir al cel [escenifica una escopinada] Aii, aii, aii!! I Aleshores apareix Velázquez, us veurà i dirà: Los Afusilamientos de Goya...? Yo dibujaré los Tontos de la Polla!
La Caixa li va perdonar uns quants milions al Montilla, i com també al Zaplana, un montón li ha perdonat al Zaplana, en el seu intent de crear Terra Mítica, que no funciona ni amb piles!!
Just = el putu amo!!!! Nem a escopir als dels peatges xDD
"Ni Chicha, ni limoná; ni carne ni pescado.."
Mentres a frança encara feien les culleres de fusta de una en una, a Anglaterra feien les culleres amb la titola. Traca traca traca pum pum!!! (es posa de costat i fa com si fes culleres amb la titola)
" .... es pensaran que són lliures (i es posa a cantar amb el braços oberts com si volés) Libreeeee..."
Cuando un cagarro grande aprieta, sólo tiene una palabra: IM-PARABLE
És un gran professor. Els que estiguin en contra d'ell es que no estan preparats per la veritat. Jo vaig sentir una de les seves histories durant el franquisme, i entens el pq no tota la seva personalitat. És un dels millors profes que he tingut a la carrera. Ens va donar una classe que mai podrá oblidar després de l'assassinat de l'Ernest Just, on em va demostar la hipocresia d'aquest pais. M'alegra pensar que després de 5 anys encara és profe de l'UAB.
és un bon professor, no perque sigui un erudit o un savi, sinó perque sap ensenyar, captar l'atenció dels alumnes. i el més important es que ho viu i transmet entusiasme a les seves classes.
A això li dic jo... "salvavidas a toda mierda" (explicant el funcionament de l'examen, referint-se a un apartat tipus test)
Ni trencar amb el pensament únic ni atraient...la veritat és que les primeres classes poden resultar trencadores però el seu dogmatisme històric i la seva visió tipus far west -bons i dolents- no ajuden gens a entendre la història contemporània. Jo no ho tornaria a repetir!
No es tracta ni d'un bon professor ni de cap llum divina. És dogmàtic, malgrat que sempre repetixi "ment àmplia" ell és qui la té més estreta de tota la facultat, i tot i que pugui semblar interessant o diferent els primers dies, acabareu avorrits d'una visió de la història tan far-west "bons-dolents" i tan poc elegantment manipulada.
Això és lògic! és com cagar ajupit.. intenteu cagar drets, ja ho veureu! XD
No es pot ensenyar a un pare com fer a un fill.. encara que tu creguis que cardes més que ell! jejeje
El sistema és capitalista perquè mana el capital.. si manessin les espardenyes, seria un sistema espardenyista!
(parlant de l'elecció del Papa) "es reuneixen allà tots els bisbes y llavors per Gràcia Divina baixa l'Esperit Sant, EL COLOM DELS COLLONS, i els il·lumina"
Jo agafo el meu jet privat i me'n vaig a les "Virgenes".. a desvirginar-les!! jeje
(Parlant com si fos un gos) Jo només faig "guau" quan em trepitjen la cua!.. bé a no ser que estigui afònic, perquè aleshores només podria fer un trist "grr" XD
En els meus temps hi havien moltes vagues, i alguns treballadors es quedaven a casa i a més fotien un clau amb la dona, altres ens manifestavem! jejej XD
A Espanya, a les zones on no hi ha partits regionalistes, León, La Manxa, Múrcia, Asturies, Madrid, només pots triar PP o PSOE, bueno, a Madrid també hi ha IU, que és com una associació de veïns que està per allà voltant!
[Parlant dels diferents tipus de sistemes productius]: Le levantas la colita, si hay bolitas nene, no las hay pues nena! XD
Si li veus 5 potetes a un gat, nene caca, no ho toquis! jo t'asseguro que allò no és una poteta.. jejeje
Quan jo era aprenent d'electricista el dia de Santa Llucia el amo ens donava 300 pts a tots els joves, que teniem uns 14 anys, i ens deia: vinga aqui els teniu, perquè aneu de putes! I aleshores tots ens anavem al barri xino de barcelona... alguns ens estrenavem i ens gastavem els diners, altres només anaven a xafardejar! XD
[Parlant de les religions animistes a l'Àfrica] Adoren al déu Sol, al déu Lluna, al senyor goril·la i a la jirafa. Son religions ecologistes.
Als britànics abolir l'esclavitud els hi importava un colló de mico... [a unes italianes d'Erasmus] Cojon de mono... costa traduir-ho a l'italià, Que les importaba una mierda.
Dirigint-se a dues alumnes italianes de erasmus després de fer servir expressions típiques seves: esto no lo pongais en los apuntes... que si os lo ven en Italia os dirán, pero donde habeis ido? a una clase universitaria o a un señor que hace pornografia?
(mentre ens passaven el full d'enquesta d'avaluació del professorat, i ell es disposava a marxar de classe) Just: algú té un cigarro? li donen un cigarro, i sel encen dins la classe, just quan sortia per la prota diu: Just: Si pregunten si fumo a classe dieu que no eh!
La hòstia de la hòstia, osigui la hòstia al quadrat; per "abreviar" la reòstia.
Siguem clars.. Aquest home en sap, y en sap molt. Es un bon professor que alhora d'explicar ho fa amb un punt de vista que pot semblar subjectiu avegades. Lo cert es que quan explica la matèria et quedes com dient "en vui saber més"... pero moltissimes vegades et quedes aixì. Es pot passar classes i classes explicant batalletes. Però quan explica, tot hi que no et cridi l'atenció l'assignatura per si sola, al final t'agrada molt. Et dona un dossier per estudiar, es bastant interesant, i tot hi que diu que si no te'l llegeixes lo mes probable es que suspenguis, lo cert es que després els apunts també fan molt. L'examen consta d'una part de preguntes amb opcions a,b,c,d que no resten, cosa que s'agraeix, preguntes curtes per respondre (et fa escollir 5 de 8) una llarga per explicar per agafar entre dues opcions (et posa alguna pregunta per guiarte en l'exposició) i un mapa per situar 5 llocs. Es facil l'examen. En definitiva, una bona assignatura i un professor que sap el que diu
Si, quan t'hi ajups, hi veus dos collons de més, assumeix la realitat: no ets un superhome, és que t'estan fent l'enculada del segle.
els que la mamen de canto (cada 3 frases xD)
"I després d'Amadeu de Savoia, van portar a Espanya a Alfons XII des d'Itàlia... un tiu de 16 anys, rei? va home, si només tenia ganes de cardar i follar!!"
Parlant de la hipocresía: " Jo tenía un veí que tenía un gos que es deia Tes. El vei em va dir: Just saluda en Tes- Just pensa: "aquest pallo es gilipolles. Però li vaig seguir la corrent" y vaig dir: ¡Hola Tes!- Després el veí li va dir al seu gos: Tes saluda en Just.- Just pensa: "Aquest tio es subnormal, cóm vol que em saludi un gos".El cas es que el gos es pixava a totes parts fins que es va morir.El veí va veure que el carrer estava ple de pixades d' altres gossos i va començar a quexar-se.En Just va contestar-li: "Però que dius gilipolles si el teu gos feia el mateix".(És un crack)
(Parlant de l´època de la restauració) Just: " Durant aquesta época el Partit Progressista y el conservador es repartíen el poder. Quan pactaven el del partit conservador li deia al progressista: "Tinc un cosí que explicará acudits a la gent del poble es tot un cachondo". Just: " Si us fixeu la cosa no ha canviat gaire desde la restauració (y es posa gairebé fent un rap) PP, PSOE, PSOE PP,PP, PP, PSOE,PP."
és el millor professor que he tingut durant la carrera! el millor en diferencia! el seu pensament anarcosindicalista no es radical, en Just sempre va amb la veritat pel davant!!! classes molt interesants, ja que també explica les seves batalletes (només s'ha de veure la gran asistencia a classe que sempre té) apunts sencills, examens tipu test MOLT sencills (no descompten) i bastants petits treballs (són miseria) i una assignatura que es pot aprobar i amb notaza!us el recomano moltíssim!!! EL MILLOR, JUST CASAS!
(S'equivoca donant dues dates d'examen)-Hòstia, si que m'equivoco, que estic borratxo avui o què?
S'ha de beure cafè amb llet al matí. És una de les lleis bàsiques de la vida. (Si no, vas borratxo tot el dia)
Sin duda, de los mejores profesores de toda la carrera. Aprendes y encima te diviertes coño, que hay algunas clases que son un muermo total. Con Just te dan ganas de ir.
gran profe de contemporánea.
És el millor professor que m'he trobat a la carrera. Fora de la broma constant i el seu aire de la CNT acabes descobrint que t'ha explicat la història tal com és. No li dona importància als apunts i els examens són fàcils, però a canvi demana que l'escoltin i que s'aprengui. No calen apunts si s'escolta, tot es queda a la memòria perquè és super clar, dinàmic i entenedor. Definitivament és la millor opció a l'hora d'estudiar Història de Catalunya.
Una de les millors classes de la carrera. En Just en sap molt, és agradable entrar a la seva classe i rius molt .No patiu per com avalua, et fa comentar gràfics , petits treballets que pots fer a casa i l’examen molt fàcil.
hay que ir a clase y estar atento.
La verdad es que es una buena asignatura. Cuando yo la hice hacía dos exámenes, uno final y otro de recuperación: solía ser el mismo examen.
buen profe. es muy util ir a clase
gran profesor y si vas a clase y haces los trabajo apruebas seguro.
(Noia que s'aixeca a mitja classe j marxa) Just: Adéu mastressa! Ara ja si que podem començar el temari je je je je
Als Estats Units no tens futur a no ser que siguis la rehostia, el putu amu o un negre de dos metres amb una polla de sos metres que jugant a la NBA es capaç d'esmaixar amb la seva polla. Per tant la seva polla li permetra viure rascant-se primer un ou, desperes l'altre i la seva polla de dos metres.
Si el xulu va a la guerra, les putes el segueixen. Per que a la trinxera es pixa, es caga i es folla.
El millor profe de tota la universitat, si voleu aprendre historia de Catalunya i riure a cada classe, el Just es el vostre professor. Examens facils on pregunta el que ha donat a classe, sense cap trampa, i si li pregunteu el dia d'abans, es probable que us digui que preguntara. Un geni.
10
10
Enganyar als altres és molt lleig. Enganyar-se a un mateix és de gilipolles.
Ara bé, que vol dir moro...
Ser historiador és com contar gent a manifestacions. T'has de posar per sobre de tot per veure el que analitzes amb la perspectiva més àmplia possible.
La Coca-Cola, a part que engreixa la titola... paga molt pocs impostos!
Hi ha gremis de ferreters, gremis de teixidors i n'hi han gremis de qui la maman de cantu
Qui te munyons no se la pot cascar
Llavors tu ets gilipolles perque hi ha molts gilipolles?
¿Los revolucionarios? ¡Uy quina gent més perversa! (imitant a la gent actual)
Si hicieran una nacionalización de los bancos, mejor calidad de vida de las personas, y hubiera una reforma agraria en Extremadura, Andalucía, Murcia y Castilla La Mancha ¿Para que cojones necesitamos a Podemos? Ya haría el PP la revolución, y yo iria con una foto de Rajoy
Hi ha gent que s'opera el cervell expressament per omplir-se'l de merda
(Parlant de la ignorància) Mentre hi hagi burros, hi haurà gent que anirà a cavall. El dia en el que no hi hagi burros, tothom anirà a peu.
El payo dona la classe per tirar-se flors a sí mateix. No fa mes que explicar la seva vida y la seva militáncia. Per als examens sempre posa llibres que t'has de comprar i li sua si t'has de gastar 40€ en llibres, ja t'apanyaràs. Tampoc te'ls deixa tot i que en te copies de tots, ni fa fotocopies. Per als exàmens no busca altre cosa que els alumnes copiin exactament el que ell ha dit a classe, amb les seves mateixes paraules. Bàsicament les seves classes tenen 1h y 15 de la seva vida i les seves batalles i 15 minuts de temari. El problema es que a més el temari el deixa anar quan li dona la gana. Es passa 15 minuts parlant de la seva vida i les seves mogudes i llavors diu alguna frase que s'ha d'apuntar. Els ultims 10 minuts quan veu que se li acaba el temps ho deixa anar tot de cop, sense deixar de parlar de la seva vida. Te molt poc respecte tant pels alumnes com amb la resta de professors. Li queda por per jubilar-se i va a la seva bola. Els exàmens no son difícils, com he dit, sols es copiar i pegar el que ell ha dit a classe paraula per paraula. Si li dius el mateix amb les teves no ho vol. Es més, hi ha gent a la que ha suspés per dir el mateix amb altres paraules. Amb els llibres, te'ls has d'estudiar be, et pregunta coses molt concretes.
"Jo, a classe, puc dir que aquests del POUM eren uns gilipolles. Però a qui em posi això així a l'examen el donaré pel cul fins que li surti la llet per les orelles"

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.