15
documentos asociados
icon
4.5 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Laura Mercader

"Enlloc de fer-ho amb mi, feu-ho entre vosaltres. En grups de dos o de tres." I taaan!
" Una altra cosa és que la nostra vida conscient sigui conscient de la nostra vida inconscient...Podem ser conscients inconscientment o inconscients conscientment. Però no cal que entrem en aquests casos de malalties patològiques. "
" Ah! Ah si a, o...mmm, hm si ara!...ara entenc, si, .... si , sí." Gran explicació ;-) XD
"explicaré una anèctota de la filla d'uns amics...: es veu que els pares li diuen 'pollón' a la torre agbar...i la nena l'altre dia anava amb bus i van passar per sota i va dir: mira el pollón! (uns instants després arriba a la conclusió): la nena es durà una gran decepció quan es faci gran..."
"Jo m'esperava que em qüestionessis com l'altre dia i ara em surts amb això. Presisament l'altre dia algu em va preguntar....Ah pro si eres tu maeix ki mo va preguntar1 Serà possible!" (a un alumne que havia intervingut de manera molt...intangible)
Només que hi aneu un dels dos dies ja passa.
Riu-li les gràcies. En fa moltes i la gent sol quedar-se igual. XD
"Una proposta titànica, titànica no de Titànic, eh? jaja."
Maria o... Mireia?? Es que no entenc la meva lletra...
Es que no us vull donar confusió
Es que no us vull donar confusió
Això és una obra d'art perquè no és una cadira
passeu per alt l'aspecte de resaca d'orujo que té... i sí, és clavada a Isabel coixet però què hi farem ÉS SÚPER LAURA, LA FEMINISTA!!!!
"Sabia que em preguntaries alguna cosa, perquè quan he entrat a classe te vist la cara d'indignada que feies..."
No us fixeu en el seu "mentón masculino", us pot distreure, o pitjor encara, que se'n doni conta de que se'l esteu mirant...
"Todo es subjetivo, porque yo soy un sujeto, nada es objetivo, porque yo no soy un objeto." (Deixant clar de que ella és el centre de l'univers i que mai serà una dona objecte)
Aneu amb compte si ve cremada de la classe anterior, perquè com no esteu tota l'hora callats acabarà la classe un quart o mitja hora abans del que toca, i ja sabeu que les seves classes són llargues, per tant el acabar abans no és una opció si vols aprovar.
Doncs a mi em posa!
"Ei, que tal si per acabar el curs, amb bon rollo, fem un pica-pica, l'ultim dia?, Això si, les coses les porteu vosaltres i fetes per vosaltres, no per la mama, que jo tampoc se cuinar".
"La realitat pot incoure la naturalesa, pero la naturalesa no pot incloure la realitat."
"El llenguatge és qui fa el món i no qui en dóna referència."
Art: Allò que no és útil. Vale gràcies!>.
La frase qu eva marcar el segle XVIII va ser, perquè bé, és clar[...bla bl abla...] (Encara esperem la frase gloriosa)
Nosaltres venim dels monos. I dels peluts! (típica frase que intenta fer gràcia i que li has de riura forçadament)
La realitat pot incloure la naturalesa però l anauralesa no inclou l arealitat. Però la realitat és abstracta!
Els esclaus no, els esclaus no eren persones.
"Nos hemos de preguntar cómo funciona la sociedad para llegar a provocar esa enfermedad, no qué es."
"No necesitamos saber sobre una teoria de arte, para hablar de atre, para mirar el arte."
"Danto reflexiona sobre la idea que es despren de l'obra. És més important el que ens diu l'obra que la intenció de l'artista."
"Les dones descontrolem la integritat masculina (petita pausa, amb mig somriure per fer-se la interessant) almenys al llarg de la història ha estat així."
No us molesteu en intentar agafar apunts amb un ordre i copiant el que diu. No podreu. Comença una frase d'una manera i la termina d'una altra que no te res a veure amb el principi. Confieu amb els textos.
Sense la divinitat comença la selva
Laura: Perdoneu, quina hora és? alumne: Les 12 menys 25. Laura: Vale, llavors ens queden 20 min...no...25...no, no 20...Ostres...25, esclar, les 12 menys 25! haha!....és que sóc fatal pels números!
Dejando a un lado que nadie ha hecho hasta ahora un solo comentario referido a Laura Mercader como profesora, yo diré lo que pienso de ella ciñendome solo a lo académico. Al fin y al cabo, los profes no tienen que estar buenos ni ser abstemios para ser buenos. La tuve el año pasado y es muy muy feminista, pero también es cierto que nada de lo que dice es mentira. Sus clases son para los que estan interesados en la historia del arte porque se ciñe a ella exclusivamente, vamos, que no se va por las ramas, sino que divaga sobre los temas porque siempre quiere explicar más de lo que entra en el temario (aunque luego no es mega exigente con los trabajos, solo lo que debe). Si te vuelcas en la asignatura y le explicas lo que hay, ya sea, "me cuesta", "me raya el tema", "me aburre to eso" o "me encanta y te amo" siempre hacedlo con ganas de currar, porque a ella le gusta su trabajo y le pone ganas (para mi eso es lo único que cuenta de un profe, porque si le pones ganas, lo harás bien seguro) así que siempre valorará verte en clase, en las tutorías...es decir, que le pongas ganas.
A lo que le pone ganas esta tipa es a reclutar ovejitas para su rebaño. El primer dia de clase despues de leer el titulo de los textos que ibamos a leer se me ocurrió mencionarle que no entendia muy bien la relación tan estrecha que unía la asignatura con el feminismo, ella respondió que era una pregunta muy interesante y que me la responderia más adelante. Pues bien, sigo esperando la respuesta. Aprobar es fácil si eres feminisita/lesbiana o si estas dispuesto a lamerle el culo y reirle sus chistes sin gracia y a quedarte despues de clase para seguir con su coñazo de debates. Para ella el temario es solo una excusa insignificante que trargiversa continuamente para manipular la opinion de los alumnos con mentes influenciables.
Sempre es veu parlant amb dones. Monotemàtica. Dones dones dones. I jo he vingut a aprendre Teoria de l'art. No n'aprendràs. És indecent aprofitar la seva condició de docent per introduir amb regust de militància les seves teories feministes radicals anacròniques, amb ferum de naftalina dels anys 70, en un curs d'Universitat, pagat amb sang suor i llàgrimes. Si voleu aprendre Teoria de l'art la porteu clara. Es passa mig curs dient bajanades com que la cuina americana la van inventar els homes perquè la dona mentre cuina pugui vigilar els nens en el menjador. O que el biberó és un invent dels homes per treure els nadons dels pits de les dones.... i l'altre mig curs acabant el temari de pressa i corrents per què ningú es queixi i es xivi. Evidentment després toca el xantatge emocional. Les nenes tenen un 9 o 10 i la majoria de nens que no comulguen amb les seves idees un 6 o un 7. Tothom aprovat i calladet perquè l'adoctrinament no surti de classe. Només llegiu els comentaris d'aquest fòrum i us adonareu de la realitat. Aquest és el nivell de la UB. En fi. Una falta d'ètica que clama el cel. Si vol impartir feminisme, marxisme o psicoanàlisi que ho faci equitativament o que monti un partit polític. Però no fent proselitisme adreçat a l'edat més tendre i influenciable de la joventut.

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESCREVERTER NOLLA3 documentos asociados
Prof. anónimo240210 documentos asociados
Prof. anónimo76545 documentos asociados
Prof. anónimo129456 documentos asociados
Prof. anónimo129463 documentos asociados
Prof. anónimo39044 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell,Carme2 documentos asociados
Prof. anónimo129821 documentos asociados
Prof. anónimo131772 documentos asociados
Prof. anónimo16628 documentos asociados
Prof. JosepMaria Fernandez Novell1 documentos asociados
Prof. JosepFernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo129081 documentos asociados
Prof. DianaBenito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo78112 documentos asociados
Prof. JoaquimColominas9 documentos asociados
Prof. AlbertSalazar1 documentos asociados
Prof. laiaroyo4 documentos asociados
Prof. anónimo53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.