5
documentos asociados
icon
7.0 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Marc Navarro

Nefrotma: Nefros de ronyo i toma de ...... de toma
Alumne: marc el nostre gos no està al seu prestatge (referint-se al prestatge de la nevera on es guarden els cadavers) Marc: ui, igual sha escapat (...)
"l'embrió pot decantar-se per ser mascle, femella etc....no etc no, o mascle o femella"
Explicando una parte d un embrion d pollo llamada magnum dijo: magnum, cm el helado...d vainilla...y chocolate
Explikndo la palpacion via rectal en vaks o caballos dijo: no intnteis hacer lo mismo cn un perro... pq no cabe jejeje
Esta explicant la part interna dels ronyons: "el q es filtra desenvoca als calces renals q no son las bragas"
"els ganglis simpàtics, que no és que siguin més simpàtics"
(després que tothom copïi): "i aquest dibuix no serveix per res"
Explicant la dissecció: "tranquils, que no mossega"
"l'epiblast, que no té res a veure amb l'Epi i el Blas.."
"l'ejaculat d'un porc fa uns 30 cl, que vindrien a ser una pinta de cervesa"
"jo quan vaig néixer tenia costelles a tot el cos"
Cuando una compañera le preguntó cómo podíamos estudiar la disección del miembro torácico, Marc preguntó: "tienes perro?" y mi compañera contestó: "No" y él concluyó: " y abuelo?" jajaja
Explicant les costelles flotants: la Paula Vazquez se les ha tret, i més q aquestes. Yo mtb m les he tret, no sem nota? jejeje
Alumna: Y las tortugues no tenen esternon??? Marc: NO... (pensatiu) ...es una pregunta que mai no m'havia plantejat....... el que no se es com respiren?!?!?!
Una alumna li pregunta: Marc, podem treure el gos?...i Marc respon: Treure'l a pasejar? (més tard), ah no pots perquè no té cap...¬¬ xDDD
(hablando sobre cuando cortan la cola a un perro) - alumna: duele? Marc N: no ho sé,a mi mai mel'han tallat...i espero que mai me la tallin...
(fent la dissecció del gos...)Esto es importante... Això és important... This is important... (finalitzant amb la seva rialla característica)
En el cas d'un gos petit, sobretot si es tracta d'un gat...
Després d'una explicació de pràctiques mooooooooolt llarga diu: "Bé, tot això que us he explicat no serveix per re" (merci per avisar, marc - pensament general)
Apaga els llums per veure uns powerpoints i diu: ara no feu manetes eh! (marc navarro)
..i aquest és el múscul pal·latí. (silenci) O pala mí.
Si us hi fixeu, quan fiqueu la punteta notes dolç. (parlan de les diferents zones per notar els sabors a la llengua)
La llengua és un òrgan molt mòbil. Vosaltres l'utilitzeu molt no? - la gent es comença a partir- Bueno, també es pot practicar parlant malpensats!
També teniu els crèdits nous aquests...els ECTS: European...Emmm... Bueno, la traducció és ''Estudia Cabrón Tú Solo''. (XD!!!)
(Entra a classe i es posa amb els braços creuats al pit) - Hola... em dic Marc Navarro (alumne): Hola Marc! (Marc): ... I soc alcoholic... (riallades fortes xD) (Marc): ara es quan hauríeu de contestar "te queremos, Marc!" Boníssim! xD
Les cèl·lules que estan entre el tub cardíac i la placa mioepicàrdica s'anomenen gelatina... Royal.
"aki el tub cardíac és només un tub...clar...sino no es diria tub" (gran reflexió ¬¬ )
(se equivoca de diapositiva y sale un pene de elefante) " emm...esto no es un corazón"
La sang passa a través del foramen oval del septum secundum i del foramen secundum del septum primum... (calla un moment i diu) Semblo gilipolles parlant així...!
(Parlant de disnea...) "..i veus que entra el gos a la clínica i va fent: guaagg guaagg, però un guagg fastigós ehh! de fumador.. T'ajunyes i se sent: guagg guagg, el gos va pels passadissos i sents: guagg guagg, el veus que ja marxa i fa: guagg guagg!! En definitiva, o bé fuma o bé té disnea (i tanca els ullets i riu.. xD ééés boníííssim aquest homee!)
"situs inversus...d'Alfonsitus" u_U
(parlant del situs inversus, que es quan els organs estan al costat contrari) "esta tot al revés, no provoca problema només que quan vols anar cap endavant has de tirar enrere, quan vols anar enrere has de caminar endavant, si vols anas a la dreta tires cap a l'esquerra i aixi"
(explicant l'ectopia cordis, quan el cor s'ha format fora del torax) "per poder pots viure pero... no es molt recomanable jajajaja"
(En Marc estava passejant pel mig de la classe, intentant que diguessim uns símptomes d'unes malformacions a la faringe. De sobte, agafa un pal llarg de fusta i començar a utilitzar-los com a bastó, caminant igualet que el House i diu): - A veure... penseu... quins poden ser els símptomes (assenyala un noi) eh, Chase... digues! (assenyala un altre): tu vols ser la Cameron? (calla un moment i diu): i no hi ha ningú que vulgui ser la "zorra"? xDD Gran moment d'en Marc! x'DDDDDDDDDDDDD
(A pràctiques, parlant de les parts de l'estilohioides, una part de l'aparell hioides) - El cavall és el que la té més gran (Rialles) - Bueno... i lo altre també! xDD
Obrint un penis de gos per mostrar-nos l'os del penis: "Noies, això podeu provar de fer-ho aquesta nit amb el papa o amb el novio"
I si ets un noi ho pots provar amb tu mateix... una mica de gel i apa... (aiiii >.
El sistema simpàtic és l'encarregat de dilatar la pupil·la...Bueno, si us fumeu un porro també.
Si no te el reflexe és una anestesia profunda...... o l'ha palmat xd
L’epiteli nerviós té 4 capes; una: la ganglionar, dos: la nuclear interna, tres: la nuclear externa, i quatre: la neuroepitelial. (al cap d’un segons calla i diu): vaja… si semblava el “Chilikicuatre” aquest!
En l’actualitat es fan també ulls de vidre per gossos que han patit enucleació. Però aneu amb compte… no li heu de posar un ull de cavall a un chihuahua. xD
I el nervi VI és l’anomenat “abducent”… i sabeu per què es diu així (tots seriosos, escoltant): és per la mirada que tenen les figures de les verges, així, com abducent… (riu tancant els ullets xD)
I aquest conducte que comunica la faringe amb l’oïda mitja s’anomena trompa timpànica… trompa de eustaqui… trompa faringotimpànica… o flauta de Bartolo xDD
En aquest cercle rodó...Ai aquest cercle rodo...És un cercle!
MN: ...l'infundibul dels dents hipsodonts també estan recoberts per ciment... Alumn: y por que? MN:...pues...porque Dios lo hizo asi!
Marc: "Ara si se us cau una dent no us poseu ciment de la obra, eh!"
- Alumna: " Quina es la funció del múscul estriat de l'esòfag?" - Marc (que ja ho havia explicat + o -): VOMITAR!!! XDDD
Recopilació del dia 23-3-2009: - Les glàndules cardials, gàstriques pròpies o pilòriques secreten mucus, MOCO, MOC. - Pepsinogen, que no té res a veure amb la Pepsi©. (Alumna s'aixeca a mitja classe i marxa) - Què? Ja no aguantes més? xD
- Què es la pleura?......... (tots allà concentrats)......... la pleura eres TU xDDDDDDDDD alumna: què es el singlot? marc: això t'ho contestaré després de la publicitat (i seguim esperant xDDDDD)
- Marc: Imperforació anal. - Alumnes: El què? - Marc: Sencillament que té cul tancat. xDD
Marc: y que hace el musculo cremaster? Alumno 1: pues... "esconde" los testiculos cuando hace frío Marc: si, nos los pone hasta aqui (poniendose las manos en el cuello) Alumno 2: y hasta hay como van? Marc: por el ligamento del tello... el que va de los cojones al cuello. (Toda esta conversación fue con un tono serio, como si fuera todo verdad)
En clase del oido, explicando la parte externa del oido."Aquesta sortida d'aqui es la concha". Un minut mes tard "Algu parla el argentino?" Y el tio se parte xDDD
Si cuando nos morimos nos convertimos en polvo, cuántos muertos hay debajo de mi sofá??
Primer dia de classe:Hola em dic Marc Navarro però em podeu dir Marc
La midriasis és la dilatació de la pupila: es dilata en situacions d'etrés, quan vas a caçar, quan hi ha poca llum.. (es queda pensatiu.. i diu:) o quan et fumes un porro...
La membrana bucofaringea i la membrana cloacal tapen la boca i l'anus de l'embrió. Al llarg del desenvolupament, aquestes membranes desapareixen, per això tenim la boca oberta i.. (es queda pensatiu) ..i el cul obert (i es posa a riure sol)
Parlant del tapetum lucidum dels ulls: "Els porcs són els que més s'assemblen als homes... (pausa) ... i a les dones (riu)"

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.