Prof. Montserrat Freixa

Universitat de Barcelona (UB)
2
documentos asociados
icon
6.2 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Montserrat Freixa

Per exemple: en els "deports" de risc...
Algú pot dir alguna cosa d'ella?
és campatxana, fes el k diu i t'en sortiràs! no tu posa difícil
molt bona professora
s'explica molt bé i com a persona dona confiança i és genial
Quan utilitzem la "màquina de calcular"...
[Durant la explicació d'intervals] Ara us explicare un acudit d'un llibre INGLÉS sobre un estadístic: Això es un estadístic que va a un judici i el jutge li pregunta: -Jura vosté dir tota la veritat? I l'estadístic diu: -Només en un 95%!
Nomes la tinc a classes teoriques, pero aconsegueix que un divendres a primera hora del mati no m'adormi i estigui atenta al que explica. La dona te la seva gracia amb els exemples...
es la yaya por excelencia de psicología! muy buena profesora.
La Fletcher va passant per diferents alumnes per orientar en com va cadascun i deixa anar aquest comentari: -És com una alumna que va i em calcula tot correctament i despres m'agafa les "tetas" i me les agrupa... (La dona realment va dir les "zetas" però am una "Z" que semblaba una "T" clariiiiisssima!
molt bona dona i explicacions bastant clares! es fàcil aprovar amb ella
(La setmana anterior al pont d'octubre): "La setmana que ve hi ha pont perquè no ve ningú, i com que no ve ningú, acabem fent pont..." (ein? xDD)
Estoy nada de acuerdo
"uhm, eh i... d'axo..., ejem, ah... sí sí això mateix". Aquesta es la màxima explicació q ma donat aqsta dona! xo wenu en general be i almenys s'implica (o u fa veure) en que els alumnes aprenguem, q de fet no esta obligada a fer-ho
Alumne: Però... és unilateral dreta o esquerra? Freixa: (Agafa la llibreta) si es mira així es unilateral dreta (gira la llibreta) i si es mira així es unilateral esquerra. XD
bona profe po realmnt es una yayona i se li nota.
molt maca i molt bona professora
(Está parlant de la teoría de l'arbre i les fulles) Alumne: I si en comptes de déu fossin mil Freixa: doncs si en comptes de déu fossin mil, aki on hi ha la unitat de les desenes posariem la unitat d'una altra cosa
Si jo no m'he enterat, vaya pastel!!
Avui dia treballem molt amb ordenador
Aquest gràfic el fan tots els programes d'ordinador, l'Excel també
Mas vale una imagent que allò de les mil paraules
La patilla en el fondu es dispara
L'objectiu de la correlació és veure..el que jo he mirat. xDDDDDDDDDDDDD
Hem estudiat al nene petit i li hem fet la desviació mitjana..
Enrecordeu-vos de portar el formulari, el test...ah! heu de portar la MÀQUINA DE CALCULAR..xdd
Tu, per exemple, tens 0'002 posiblitats de ser Pau Gasol.
-"Bé, comencem el tema 2 (comença a explicar...). A per cert, per que entengueu això us he d'ensenyar una cosa del tema 11.." Apreta la fletxeta del teclat per començar a passar les diapos, i comencen a passar, i a passar, i a passar, i més i més... i quan ja portavem al voltant d'un minut passant diapos i encara estavem al tema 8 diu: -"Caram! Tot això ho haurem d'haver fet abans de nadal eh? MUAHAHAHAHAHAHA MUAHAHAHAHA MUAHAHAHA (i comença a tronxar-se am un riure diabolic imparable xD)
Els normals som del "pelotón" xd i els que no són del "pelotón" són..retraçats xDDDDDDDDDDDDDD se senten riures i diu: sisi, no riguis xDDD
Aviam nois que enteneu per aquesta frase que a dit la Freixa aquest matí: "La probabilitat de cometre un error és cometre un error" (després de dir aquesta frase molt segura de sí mateixa, la classe es va quedar en total silencia durant uns segons, fins que vam començar a riure tots i la profe diu: no no, no rigueu, que es aixi!! xD)
"Menos mal, en esta clase me siento como dando una clase, porque en otras me siento como Julio Iglesias."
Quan creuem un carrer tenim probabilitat de que ens atropelli un kotxe? Si, pero.. kada kop que creuem el carrer ens atropella un cotxe? No.. oi, que no?
Home si una pregunta val 1 punt i t'equivoques en aixó doncs, et posarem un 1.85 ó 1.75( Premiando los errores By: Doctora Freixa)
Agafem la X la posem a aquest LADU i la hem de "DASPEJAR" ( que li haurà fet a aquesta dona la paraula aïllar)
Com us agarda l'aparell... Avui que s'ha espallat ningu en fa ni cas... us agrada mes la pantalla que yo, ehh? sense l'aparell no funcioneu.!
Bona professora, atenta, pacient. Si no entens una cosa t'ho explica les vegades que calgui. Recomenable.
La mujer lo intenta, se esfuerza y tal, pero a pesar de todo sus explicaciones son en su mayoría confusas y prácticamente ininteligibles. En las clases teóricas yo rezaba para que no hubiera podido venir por el motivo que fuese y en su lugar viniese Joan Guàrdia. Y la diferencia que notaba entre ellos dos era ENORME. La pobre mujer es maja e intenta hacer su trabajo lo mejor que puede, el problema es que... no puede.
Es maja, pero no esperéis sacar nada en claro de sus explicaciones. Leeros el libro de Análisis de Datos y quedaros en casa durmiendo, os saldrá más a cuenta.
Molt fàcil aprovar però no t'enteres de res.
molt pero que molt recomanableeeeeee aprobaras segur es molt facil
Bona professora, amable i simpàtica, encara que, a vegades, explica les coses d'una manera un tant confusa.
La probabilitat del 0% que una cosa succeeixi no existeix, una vegada van enviar un cohet amb probabilitat del 0% que explotes, i va explotar (xD) així que el 0% no existeix.
para los lentillos en estadistica como yo.. jejeje cogerla sin duda. aprobareis seguro con un minimo de ganas.
Lamentablemente ya se jubiló. Era con diferencia la más atenta y decente para la asignatura para todos los que la tenían atragantada. Buena profesora y mejor persona.
mala profeno explica be, no la recomanu

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESC REVERTER NOLLA8 documentos asociados
Prof. anónimo 240215 documentos asociados
Prof. anónimo 76548 documentos asociados
Prof. anónimo 1294545 documentos asociados
Prof. anónimo 1294614 documentos asociados
Prof. anónimo 39045 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell, Carme6 documentos asociados
Prof. anónimo 129827 documentos asociados
Prof. anónimo 131778 documentos asociados
Prof. anónimo 16629 documentos asociados
Prof. Josep Fernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Diana Benito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo 78112 documentos asociados
Prof. Joaquim Colominas9 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. laia royo4 documentos asociados
Prof. anónimo 53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.