9
documentos asociados
icon
8.2 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Pedro Calleja

K se me kallen
Voleu calla COLLONS!!!
Us matare!!!
I sube por la montañla.. ti tiri ti ti !!
SHHHHH!!! SHHHHH!!!!! SHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!! K SE ME KALLEN!!! SHHHHHHHH!!!!!!! BUFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!
(explikando una gráfica) Pa' arriba, pa' abajo, pa' arriba pa' abajo......SI ESQUE HAY QUE JODERSE!!! (claro...esa es la cuestion XD XD)
Si la matriu hessiana de la funció de Lagrange és indefinida,semidefinida positiva o semidefinida negativa...tindrem un minim o un maxim???...........NI PUTA IDEAAA!!! (lo de ni puta idea lo pongo pa k os lo mireis cuando estudiais) XD
Molt bon profe, una mica excèntric, això sí. Fa molt bé les explicacions i sempre posa exemples. A vegades es passa mitja hora intentant explicar una cosa que no importa a ningú i que no et demanen a l'examen (perquè és tipus test), però en quedaràs content. A més, l'ambient que hi ha a classe amb ell és agradable i a vegades divertit. Els alumnes poden fer conya amb ell i tot.
És que sóc al·lèrgic als bolis aquests i a sobre no funcionen... me cago en su puta madre XD
No hi ha una sola pissarra de guix en tota la facultat i a mi no em foten ni puto caso...
Encara q es passi el dia manant q callem, es un bon profeeee!!
Podeu comprar el llibre, però jo de vosaltres que s'el compri un i us el fotocopieu. (Llibre de la UB)
(Dirigint-se a la classe tot exaltat): - Ho heu entés? NOOOOO! És igual! Aquet tio és totalment "yo me lo guiso, yo me lo como"
1-1 es igual a 0? SIIII! De puta madre!
Ara puc posar números? NOOO! Ojalá pugués ficar números! Pues te jodes!
(Estressat (ohhh què extrany el Pere no estar-ho!) el 1r o 2n dia de pràctiques amb el Derive. Entra en una classe que no li tocava però, falten cadires a la seva...) - Ei tiu (dirigint-se a l'Oriol) suspenem les pràctiques i a tomar por el culo! Suposo que era perquè portava 30 min. buscant les putes cadires...
(despues de estar mirando la pizarra 30s): Aquest sistema vectorial " e mas raro que un perro verde".
(Apareix un home per la finestra de la classe per netejar els vidres i fica l'escala moooooooolt torta) - Pobre home... Quina ostia es fotrà... (Rises de tota la classe a les quals es junta ell) Calleu colloooooooons! Prooooooouuuu vaaaaaaaa no mireu la finestra! (I el tio segueix partint-se)
"I si la derivada és 0 es lia un pollastre!"
Solament hem d'aprendre dues maneres de fer la derivada, dos tres, quatres.... (sort que solament n'eren dos que si n'arriben a ser més!!!!)
Bueno i despres del descans q voleu fer... problemes exercicis... i tothom.. no . no volem fer res i ell: vale doncs tothom cap a casa XDDDDDDd q gran es aquest profe
Fa un dibuix a la pissarra (amb molta imaginació es veu que era l'Everest) per tal d'explicar les restriccions. Fa una línia que va d'un punt a un altre i diu: - Ni de conya vull pujar a l'Everest! Qué cullons faré jo allà dalt si no puc ni respirar!? La resta de la classe: - Jajajaja xD
Sembla q abans de surti d casa es cardi una combinacio de cafe i coca, esta moooooooool anat de la castanya i no para quiet. Et partexes am ell, no para de dir paraulotes ("esto?esto es una puta mierda q no sirve pá na","em jugo els dos cullons q axo no us surt a l'examen"...) Axo si, explica de puta mare, la primera vegada en anys q entenc el q un profe de mates explica Altament recomanable!!
Si la funció és suau (volent dir derivable) en tots els màxims i mínims, el pendent de la recta tangent es zero. Aquí (senyala un punt de la funció fora del domini) no es suau, això es un follón de cullons!!
SSSSSSSSSHHHHHHHHHH!!!!!! Si no calleu la prova de seguiment dos serà més difícil!! Hay que amenazar. Hay que amenazar, sino esto no funciona.
Està molt loco però és un bon profe. Amb les seves paranoies ens ho pasavem superbé i sempre que tens un dubte et contesta molt amablement. Encara que a l'hora d'explicar a vegades et perds.
Molt bon profesor, l'he tingut a clases de matemàtiques I i explica molt bé. Et fa entendre tota la materia en les clases de practiques, ademes les seves clases ajuden a preparar la prèvia a l'examen amb molta facilitat.
jaajajja es dfr fwhfw l daoufh alsfds jvks.akr

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESC REVERTER NOLLA9 documentos asociados
Prof. anónimo 240218 documentos asociados
Prof. anónimo 76548 documentos asociados
Prof. anónimo 1294547 documentos asociados
Prof. anónimo 1294616 documentos asociados
Prof. anónimo 39046 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell, Carme7 documentos asociados
Prof. anónimo 129827 documentos asociados
Prof. anónimo 1317710 documentos asociados
Prof. anónimo 16629 documentos asociados
Prof. Josep Fernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Diana Benito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo 78112 documentos asociados
Prof. Joaquim Colominas9 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. laia royo4 documentos asociados
Prof. anónimo 53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.