4
documentos asociados
icon
7.3 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Ramon Pérez

(l'últim dia de classe) - Bé, avui ha estat la meva última classe amb vosaltres... - Ooooooh! (els alumnes) - Doncs a mi no em fa gens de pena, la veritat.
(parlant de les espines d les roses) Les espines de les roses estan relacionades am el sexe....he dit sexe? Volia dir fragància, estava pensant en una altra cosa....no, no, no!....Borreu tot el que he dit sobre el sexe...es que a la meva edat aquestes coses ya...
A que no sabeu perquè els gnomos viuen dins de les Amanita muscaria?...doncs xk aket bolet porta una toxina que fa veure a la gent petita i els escriptors necessitaven pendre alguna substancia x inspirar-se....
Sí, parleu més alt, que en aquesta classe, l'únic que parla alt sóc jo, i després em deixo el sou en Halls (sense comentaris...)
"Així, parlant en un idioma que no era ni anglès ni oriental, així per signes, idioma universal, li vaig preguntar a aquella senyora si allò que el nen menjava era nori, si era Porohyra, que de fet ho deia a la bossa i la dóna, com que el sorientals són així d'esplèndids, em va dir si en volia i que me n'emportés pel viatge i pel cotxe. És així cruixent com les patates fregides però amb un gust... Asquerós. Vaig haver d'aguantar el tipus amb la senyora. Les qu eem va donar encara hi són al cotxe."
"(explicant el cicle diplo-haploide)...-És com si nosaltres fossim una generació i els nostres fills fossin uns cucs per tornar a donar individus com nosaltres...es a dir, els nostres bisnets seran cucs també"
Porteu demà cervesa a classe.
Vosaltres debeu tenir la majoria 18 anys, no? Llavors encara no heu probat l'alchol...
Vosaltres sou parasits?
Si, si, anava molt bé. Unes colocades, els tius.
De petits, xuclaveu la llet de la mare. L'esteu parasitant, a la mare? (ni que fosim vampirs!)
Algunes cerveses porten carragenina per fer espuma,... per cert algú té una cervesa a mà per aquí??
Quan érem petits, vam acabar sent amics d'una truja...i anavem a passejar tots junts
Heu fet alguna vegada pod-casting??? [la majoria de la clase: "Què? Què, què?!!?...."] No, no tranquils, no és cap marranada... XDDD
Doncs el que us deia de l'ipod, jo estic subscrit a programes de radio seriosos,... com la COPE, el Jimenez Losantos... [riu: jejejejee] no, és broma, vull dir programes científics.
L'ipod és aquesta cosa per escoltar música que tenen els "pijos" [riure general, ell també], bé de fet jo en tinc una [l'assenyala]!
Els anglesos quan van colonitzar Menorca van portar moltes coses dolentes i alguna de bona com la ginebra.
Eh? mmh? D'ACORD?
Doncs bé, és senzillament..... bé.. no se que és senzillament....
L'home agafa l'eriçó de mar i el posa del revés (quina putada no??) i l'home disfruta...
Esta explicant el tipus de ramificació d'una planta i vol dibuixar-ho, es gira i posa el guix sobre la pantalla de tela on es porjecten les diapositives... quan se n'adona diu: "Ara n'ava a dibuixá..."
Algú ha mirat si hi ha E-405 en algun producte? (ningu diu res), per exemple, a la cevesa d llauna. Ningu ha begut cervesa aquesta setmana?? (tothom riu) molt bé, aixi m'agrada!
(preguntant a la classe): Qui de vosaltres ha menjat algun cop shushi? (mes o menys la meitat aixequen la ma i diu): Ve veig un 50 per cent que ho a provat, els altres veig que manteniu la inteligencia, tants anys d´evolució per despres menjar peix cru.. jejeje
És sorprenent com totes les anècdotes que explica durant les seves classes acaben arriban, d'una manera o altra a l'elaboració de drogues a partir dels organismes més variats que pogueu imaginar. Només cal recordar la mítica frase del primer dia que el vam tenir: "Qui de vosaltres no té una planteta de marihuana al seu balcó?". Bromes a part, és molt recomanable que feu un parcial de botànica ja que de cara a febrer no haver d'estudiar "la meitat" del temari de l'assignatura s'agraeix. Les pràctiques de botànica són molt representatives del l'assignatura i això ja és dir tenint en compte que només se'n fan 2. L'examen és tipus test i és aprovable, però per treure nota cal recordar alguns detalls que potser semblen més una anècdota que no pas materia important.
(per comensar a parlar de l'estructura dels cianobacteris): - Podeu veure les parts que hi ha però a vera anem per parts, com diría "Jack el destripador"
Quan hi ha aigua, les amebes s'ofeguen... Y NO ES UN CHISTE!!
Si, generalment l'avi planta, el pare recull... i el net s'ho pateja tot sense treballar... -D-
Hi ha alguna persona (a classe) que s'hagi quedat embaraçada, sobre tot del genere femeni?
(parlant del cultiu de fongs...) Al final, amb un granini multifruta vam aconseguir creixer el font! =D
(parlant del cultiu de fongs...) al final, amb un granini multifruta vam aconseguir creixer el fong!! =D
Per exemple, vosaltres viviu dels vostres pares i no sou paràsits, encara que ells diguin que sí...
(Alumnes fent xivarri al veure com una planta carnívora es menja un ratolí) Ramon: Us heu fixat? El sector masculí de la classe veu això i fa JAJAJA, els sector femení, en canvi, fa OHHH
Heu tingut infància? Heu anat mai al zoo?
Ningú ha caminat mai per un camí?? Tota la vostra infància la heu passada viciats a les consoles?
(connexio a internet desde lordinador) - bueno, hem tingut sort i hi ha línia... (s'entrebanca) -..això si no sa cargat ara... xDD
L'evolució és molt tacanya... la mandra, la llei del mínim esforç... tot tendeix al mínim... vosaltres més, però també les algues, les falgueres, etc
Quan tens algo al fetge els metges et diuen que és com un fill tonto, que l'has de cuidar i pots fer-hi poc més
(tota la classe està parlant i ell ha de cridar més perquè se'l senti) M'haureu de pagar un suplement en Halls...
Ramon: Els estromatolits es troben a l'Australia, pero, no cal que aneu tan lluny, tambe les podeu veure a San Pol de marclasse: JAJAJAJAJAJRamon: De que rieu? a mi no hem fa graciaXDDDD
Hey! Tu! Dona'm un xiclet i els demés calleu!

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.