Prof. Xavier Ballestín

Universitat de Barcelona (UB)
28
documentos asociados
icon
7.1 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Xavier Ballestín

"Julià volia que s'arrenquessin els ulls com àrpies"... estos políticos bajoimperiales si que saben...
" s'ha acabat que vingui una loca , li tregui les tripes a un brau i et digui: mira noi , que et tocara la bonoloto...bueno..la bonoloto no" estos cristianos...que acaban con todo lo bueno
"Teodosi no pot sortir com Houster a combatir contra els indis perque li pelin el cul com quelcom idiota"
" Firma o te arreo!" - definición de manipulación en la corte...
Diocleciano era como un terrosirta albano-kosovar que no dudaba en utilizar la violencia si a hom le apetecia
"els monjos d'Egipte més bé s' apropavena la versió eclesiàstica d'un skin borraxo que hom consagrat a deu"
" (referint-se a la gal.lia) , i no parlem del territori d'asterix i la seva tribu de pejnats" [ alguien se ha fijado en el parecido razonable de las clases de este hombre y un conocido profesor de "Daria"?]
" del professor Ian Wood si fossim viciosos li diriem Ian Madera"
Es diu zona renana , zona del rin, no pk sigui enana ( ... XD)
Aquest es el mapa mes de manual , mes escola...escolastic no , escolar , en fi , el mes llardocet que he trobat
Per temes de curriculum , que sempre toquen els cojons, encara que us porti l'excavacio un capullu integral sense puta idea... ( referint-se a les excavacions a anglaterra)
E vienen a un alumno de primero diciendole que vaya a ver al director , lo dirige este chaval que le ha ido a busar y lo mete en una sala donde le esperan cinco chavalines mas lo desnudan y cubren con cola de carpintero y acto seguido lo cubren de plumas y lo llevan a la cafeteria , donde por accidente recibe un poco de ceniza de cigarro y ente las plumas y la cola arde cual pollo , segun un juez no habrian responsabilidades explicitas porke es costumbre en esa facultad hacer esa novatada y por tanto solo queda como un desafortunado accidente , este es el derecho consuetudinario (....... no comments xD )
El tio es un crack en els temes de feudalisme (estructura socioeconomica) i del món musulmà, però el que no sigui d'aquests temes ho podeu anar oblidant.
Cínic com n'hi ha pocs, les seves classes poden ser la hóstia... però no us confieu, els exàmens son a vida o mort (més aviat a "SUPERA" o "NO SUPERA") i els treballs poden semblar-vos tesis doctorals... haureu de demostrar que esteu preparats per a tot!
En realitat, la Reconquista es va iniciar perquè quatre escaladors musulmans que pasaven casualment per Oviedo morts de gana, van anar a robar-li quatre gallines al senyor Pelayo. Obviament, com hom sap, al senyor Pelayo no li va agradar, i va decidir, tot feliçment, com dirien certes faccions polítiques actuals, iniciar un període de 800 anys.
Es un professor molt bo, a mi em va agradar molt, però el nivell que exigeix no es apte per un primer de carrera. Algunes de les seves classes van ser espectaculars. Si senyor. Bo.
Eviteulo com sigui , quan sigui , matriculeu-vos amb un altre profe o grup si voleu arribar a aprobar....
No, definitivament no és per un primer de carrera. Ni per un segon, ni tercer, ni un quart... les classes son boníssimes però el nivell és de Doctorat.
( un dels primers dies de classe, que no ens coneixiem ningu...) VOSTÉ: QUE SIGNIFICA TRANSSUMANSSSIA!!( cridant i senyalant-lo am el dit...)
És un dels millors profes de la carrera, et farà currar com mai, però les seves classes són brutals! I aquest home dominaaaaaa en tot.
I recordeu: Per cada falta que feu a l'exàmen o treball, baixa 2'5 punts. Amb aixó ja us ho dic tot !!!!!!! Molt nivell, per qui el tingui.
el 98 per cent de ki fa classe amb ell el vol matar , l'altre 2% te la llengua bruta d ela seva merda
"El tipp-ex bajo llave, tanqueu el calaix i llanceu la clau per la claveguera... no, que queda poc ecològic. Doncs la porteu a fondre i us feu una medalleta perquè us doni sort" ....i tan,la sort que necessitarem per aprovar amb aquest home... U_U
Este hombre en cifras para que os hagais una idea... de 63 alumnos aprueban el trabajo que hay que entregarle para poder acceder al examen ( y que si lo suspendes has de sacar mas de un notable para aprobar ) , lo aprobaron 11 personas... y de estos , 31 aprovaron el examen ( que no la asignatura) echad cuentas cuantos no iran a septiembre
Aquest tio, SI MÉS NO, és un SEMIDÉU
Aprendereis a odiarlo en la segunda clase... a la tercera no asistireis
Des d'un punt de vista marxià estrictament cataquètic són l'antítesi de la tesi del mode de producció feudal...
No entrarem en generalitzacions, com ara que tots els professors universitaris són nostàlgics del PSUC o que els estudiants d'avui en dia sols esperen acabar la seva docència per sortir al carrer a ingerir speed!!!
Ara entrarem a pas de càrrega amb els merovingis per treure'ns-els de sobre d'una maleïda vegada
és molt bon professor. Potser, una mica exigent, però les seves classes no tenen desperdici. Més recomanable anar a classe, que estudiar pel teu compte. Domina molts camps, però sens dubte, l'Islam és el seu tema estrella. Recordeu: el profeta es diu Mohamed, no Mahoma.
El sistema informàtic d'aquesta casa està pitjor que la salut de la II República.
Per què no li pregunta a la persona a la que li paguen per portar-los pel camí, no pel bo, sinó pel de la docència?
Kom es pot veure en el text!!!! aki al troç de bosk del mansus tenen 500 porks, no exactament porks sino verros!! Akesta kolla de verros, un animal tant cruel i fastigós. 500 porks en zel i 300 femelles i algun k altre porket purulant per allà!!!!
Si escriviu un mail a un professor siusplau no ho feu com si ho fessiu a un noviet o novieta o a un colegi tronco tronca...
No quedà cereal, ni alpiste pal loro
Està explicant el que posa a les cartes del banc sobre la hipoteca: Es requerido ........... para saldar la deuda...................... acaba de dir el posava a la carta del banc i diu Director del banco: Don Judio.xupasangre.......
Començarè acabant.
Si no es cuida la terra (en guaret) i s'abandona tindrà l'aspecte de les inmediacions de Fort Apache
Un gran professor per ensenyar, sap de tot, i a mès posa exemples a les seves clases amb totes les segones intencions que vulgueu. Però el problema ve quan t'ha d'avaluar (tan treball com examen), és molt exigent i pregunta coses que has descartat mentre estudiaves. Es d'aquells professors que com a colegues serien la hòstia
Quan la dona envia al pater familias al mercat sobre un bou, un veí es pot preguntar: Carai no distingueixo quin dels dos du les banyes
Normalment quan es diu que es posa en guaret una terra es diu que descansa, i us podeu preguntar: Li dono un cubata o no?
Esperem que l'Adobe ens acompanyi....
DIGUEM que el Ballestín és REALMENT, SI MÉS NO, un geni. Les seves classes molen, són un fart de riure, però al principi fa una mica de por (és molt especial XD) i em sembla que exigeix molt de nivell... No demana que ens empollem manuals sinó que una vegada apresos i assimilats, pensem, comparem, relacionem idees... té el seu què, però és genial.
És un espectacle veure'l a classe. En sap molt pero de vegades se li va de la olla, es pensa k tothom sap tant com ell. Això si, tal i com crida és imposible adormir-se!
no, no i no. QUE A NINGÚ LI PASSI PEL CAP AGAFAR-LO, al ppi rius amb les bogeries xò despres et cagues amb tot, perque veus k no pots aprovar ni de conya. No ho recomano però gens, a més no segueix una linia lògica, no saps ni per on tira, uf. NO.
k no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si us hi apunteu, ja recordareu el meu "no" efusiu, si l'objectiu es aprovar: ell no us serveix.
Sus clases me han servido para hacer vida social en la facultad con todos los compañeros que se han rendido ante el muro infranqueable que supone superar su asignatura. Sabrá todo lo que queráis, pero si lo que intenta es transmitir conocimientos... no lo consigue muy bien (a no ser que te gusten las monedas, que es de lo único que habla...).
Bé em despedeixo de tots vostes... ahh, i em sap molt de greu per aquells que posen frases a la patatabrava, perquè ara ja no sabran que escriure.
Es possiblement el professor més competent amb la seva matèria dels que podreu trobar. Si, el primer dia us cagareu de por per què es molt exigent. Però sap recompensar l'esforç i sobretot és un bon professor fora i dins l'aula. Us el recomano si voleu aprendre i us agrada la història medieval de veritat. És possiblement l'únic professor de medieval que us pronunciarà correctament els noms dels califes i us sabrà fer riure quan esteu cansats a final de classe.
Vaig acabar primer sent una "experta" en fiscalitat baiximperial romana, en fiscalitat merovíngia, en fiscalitat carolíngia i en fiscalitat general de l'edat mitjana... també sabent-me de pe a pà la vida i miracles de Mahoma (ai, no... perdó! MUHAMMAD!) i els seus compintxes... així com el dels emperadors bizantins. I la resta d'hª medieval? no vam arribar a l'any 1000, com aquell qui diu. Bon especialista, per aquells que s'hi vulguin especialitzar i vulguin ser uns genis en monedes i fiscalitat i islamisme. Per la resta, agafeu-vos la Rosa Lluch, per favor: així podreu aprovar :s
Prenguin aire, aii no, que potser són anaeròbics
..a la administració de justícia.....I ara disculpin que vaig a desaparèixer (i efectivament desapareix rere la taula)
Ara els fills no venen amb un pa sota el braç, sino que venen amb una Play Station.
Si no voleu sofir oblideu-vos d'aquest professor. A més de filo-musulmà recalcitrant, no veureu altra cosa que moros, moros, moros. Us recomano que canvieu de profe i aneu a les classes de la Rosa Lluc: hi disfrutareu, aprovareu i aprendreu.
Nen...t'expliques fatal! Si has suspès, no m'extranya!
ÉS BON PROFESSOR,A LA VEGADA ÉS MOLT EXIGENT I DETALLISTA, A MI EM VA SUSPENDRE UN PETIT TREBALL PERQUÈ VAIG ESCRIURE EL MEU NOM CATALANITZAT... deu ni do. ara si penques (k no es facil) aproves
Sin duda alguna es un sabio. Lástima que esté completamente loco. Sus clases son un schow. Merece la pena verlo actuar, pero no es recomendable matricularse. Es preferible la Aventín, con ella apruebas y te lo pasas más divertido, aunque no aprendes nada.
Evitarlo a toda costa.
Les classes d'aquest home són com a mínim... una experiència surrealista... com ell mateix. Això si saber en sap molt... però bon mestre ja és més dubtós.
Genial! A classe t'ho passes de puta mare i, tot i que sembla que a l'examen es carregarà a tothom, es comporta molt amb les notes. Això sí, demana alguns treballets petits de 2 fulles i un examen sobre les lectures (articles). Recomanable ^^
Esta clar que sap molt, i te interes en que els alumnes aprenguin. Pero demana massa per una assignatura de primer. Dona per fet que els alumnes coneixen perfectament la historia d'espanya, però el primer any d'universitat la majoria no tenim ni idea, i flipem alhora de fer els treballs que demana. Crec que es pot apendre molt, pero es un desperdici tenir-ho a primer, ja que es dificil seguir les seves exigencies.
NO NO I NO!
Bona persona, això sense cap dubte.Ara, com a profe de medieval és bo fins que arrives a l'Islam. d'aquí no passareu, i tindreu una llacuna històrica de 500 anys amb Història Moderna universal. Avisats esteu.
Aquest tio es passa molt! Jo el vaig tenir i aviso a tothom k no l'esculli. Encara k ell sigui molt intel·ligent no cal k tracti de rucs els alumnes ni els insulti! Una mica de respecte!!! No l'agafeu!
Jo el vaig tenir l'any passat (curs 07-08) i tot i que sembli que és terrible, en realitat és encantador. S'apren poca història medieval pel que fa a dates, reis, etc. però el que ell vol que s'aprengui, que és tenir esperit crític i no empassar-s'ho tot sense pensar, això s'aprèn. A més és molt generós puntuant i els exàmens si et llegeixes els articles que dona i vas a classe és molt fàcil.
És el "professor amo"... N'hi ha una mitjana d'un cada any. No el deixeu escapar!
"no vagin a Italia... esta ple d'Italians!!"
"com pagesos esteu obligats a servir la terra... no pots trairnos i anar-te am els marcianos!!" -Ballestin Independence Day -
"L'altre dia a La Vanguardia havía un article que.... no es pensin que compro La Vanguardia eh!! bueno sí... però per una cafetera que donen... " Ballestín spresso
"fer una festa d'erasmus només per erasmus es com donar alchol a un alcholic" O.O
"segurament algun dia serem "topus" roses per les mutacions"
"el paleto d'avui en dia no porta boina, porta una gorra amb gran visera"
"alguns grups cristians es van comportar com autentics 50cent."
Es necesitaven contigents armats per a defensar-se, no dos goriles de discoteca.
BACAUDAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
com a persona dins la docencia es un tio collonut. en sap molt de l'Europa medieval i no s'ha de posar en dubte. el que jo considero insadmisible es que les seves classes siguin un monoleg de critica i de destruccio dels alumnes i els seus exmens i treballs. algu bo hem de tenir. per la resta, un gran professor
akest tio es un boig!!!!!!!
Siusplau, no torneu a fotre a la bibliografia "apunts del patata brava" perquè a un professor li senta com una patada al cul!!. Com diu un company meu, estan els idiotes, els super gilipollas i, al costat d'aquests, els alumnes de primer!!
4,75: si clar, el pare, la mare, els dos fills i el manco de Lepanto o el cojo de manteca!!
(Senyalant un llibre de la bibliografia anomenat "The rise and fall of the Party Kings") " 'Party Kings' no signfica 'los reyes de la fiesta'. Pensaran que eren d'erasmus... És la traducció al àrab de Muluk at-Tawa'if, traduible com a 'reyezuelos de la Taifa', per no dir xusma de la Taifa"
"Aquesta idea de comunitat ideal d'Al-Andalus on jueus, musulmans i cristians es tiraven floretes pel carrer i s'escrivien poemes de pergamí en tinta purpura..."
Boníssim professor, un dels més competents i preparats que hi ha en aquesta facultat. És tan bo que no hauria d'estar a un primer de carrera, el seu nivell d'exigència és potser desmesurat per un "iogurín" que acaba d'arribar del batxillerat... Però les seves classes són brutals. Llàstima que no arribi ni a l'any 1000.
(Se sent un soroll extrany al passadís, produït pel que semblen unes rodes) "Que hi ha una divisió Panzer a fora? Bé... Bueno, bé no." Ballestín von Stauffenberg
es un molt bon professor, clar que tothom diu que es molt exigent, però també diu que amb esforç i perseverància tot s'aconsegueix!! diu que l'alumne no s'ha de rendir fins al final, que tot té la seva recompensa!! nois aixi que esforçeu-vos en l'assignatura !! aquest home val molt la pena, i adquirireu coneixements que molts d'aquets son molt dificils de trobar en un manual!! u diu un que ha aprovat amb ell!!
(veient la foto de l'autor d'un llibre per internet, que tenia una expressió facial que feia por) Ballestín: "Hi ha fotos que són horroroses: o quedes com un criminal o com un cretí"
Sona un mobil. Home: Los siento. Ballestín: No es preocupi. Home: No, es que me cabrea. Ballestín: "Vodafon me toca el cojón" Quin fàstic! Bé..
Si us interessa la fiscalitat i el dret baix imperial, la numismàtica, i l'Islam, és el vostre professor.Si el que voleu és apendre Història Medieval, més o menys en la seva totalitat, oblideu-ho.
Espectacular. És un geni com pocs, que exigeix que ho donis tot des del primer dia, però que acaba recompensan-te.
si esteu fent llicenciatura i encara no us heu tret Medieval d'Ecspanya, agafeu el Ballestín. Les seves classes son un espactacle, tot i que és complicat seguir-li el ritme ja que parla sempre en tercera persona i fent servir un català massa formal. Malgrat tot, aquest any, d'una classe d'unes 20 persones, se n'han presentat 15, d'aquestes hi ha 2 aprovats, 10 notables i 3 excelents.PD: l'examen es podia fer amb els apunts de l'assignatura
parlant sobre alejandro magno.:".....aquella espècie de hooligan macedònic...."
Simplemente es un profesor COJONUDO. Se preocupa por los estudiantes. A veces monta un pollo y se pone histérico, pero forma parte del guión. Si quieres aprender, no lo dudes, elígelo.
Molt bon professor, encara que una mica exigent. Dona per fer treballs molt interessant i les seves classes són genials, fa comentaris molt divertits. Trieu-lo!
- Parlant sobre la il·lustració- Tanananaaaan, tanananaaaan, tanananaaaan (sona el mòvil del professor)- Professor: LA PUTA D'OROS EN PATINET!!!!. Bé, els demano perdo.
El peor profesor del mundo, si quieres aprobar no lo elijas. Es un cabrón.
Per tal de poder enllestir els següents temes aviat haurem d'anar a marxes forçades com la cabra de la legió. I em sap més greu per vostés que per la cabra.
És un professor que, tot i que al principi acollona bastant pel to que gasta, és realment bo!! És l'únic professor de l'universitat que coneix els alumnes pel seu nom, i l'interessa més que aprenguis i relacionis conceptes, que no pas t'empollis manuals. Les classes no són pas aborrides i els comentaris que deixa anar són molt...peculiars i barrejats amb el català superformal que utilitza i això ajuda a mantenir l'atenció sobre el temari que explica
(Ens ensenya una imatge d'un Crist crucifixat d'Àrmenia)Ballestín: Aquest Crist, és el que jo anomeno el Crist de ProfidentClasse: ?????Ballestin: Si! No s'hi han fixat que del cos li surten una linia blanca(representa l'esperit) i una linia vermella(representa la sang)? Per això jo l'anomeno el Crist de Profident!
(Dona unes pautes per fer un treball i comenta un dels punts a seguir)"S'ha de presentar una portada sòbria" home evidentment, ningú presenta les portades borratxesXDDD
Es difícil, alejado del alumnado
esta muy bien la
Friquis samurais NO!
Las clases simplemente geniales, aun que tiene tendencia a centrarse excesivamente en el Islam, y él como persona también. Eso si, mucho cuidado con las notas, que ahí es donde da el golpetazo; además del poco tacto que tiene para "comentarlas" en clase.
10
10
Tot i que corregint és molt estricte, com a professor no té cap mena de desperdici, s'aprén molt amb ell i les seves classes són divertides. És nota que li agrada el que fa i és molt bon home, dels pocs que s'aprenen el nom dels seus alumnes. Si el podeu agafar no ho dubteu, és genial!!
10
Explica molt bé, però et demana massa nivell. lo millor és anar a les seves tutories i esbrinar els dubtes. Els exàmens no són difícils sempre i quant, sàpigues aplicar una certa lògica més enllà dels apunts donats ( reflexions).
Aprenderás muchísimo pero también vigilar porque a la mínima estarás suspendido. Demasiado exigente
Aquests anglesos fills de la Gran Bretanya!
Si estimes el teu futur, aprofita per aprendre amb Ballestín.
LES MURALLES DE CONSTANTINOBLE NO SON UNA CUINA
Es muy exigente a la hora de evaluar pero sus clases son muy entretenidas e interesantes, aprendes mucho pero sufres demasiado.
Gran professor èr mi l'única pega l'idiome. Cert que fa una clase en angles però la de català tmbè posa les practiques amb els textos en angles i els que no fem aquest idioma doncs et fots. Per lo de mes genial
(Ensenyant fotografies d'Istanbul) "Aquesta ciutat que veuen aquí no és el Jovárts de Jarri Potér"

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESC REVERTER NOLLA8 documentos asociados
Prof. anónimo 240217 documentos asociados
Prof. anónimo 76548 documentos asociados
Prof. anónimo 1294546 documentos asociados
Prof. anónimo 1294614 documentos asociados
Prof. anónimo 39045 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell, Carme6 documentos asociados
Prof. anónimo 129827 documentos asociados
Prof. anónimo 131778 documentos asociados
Prof. anónimo 16629 documentos asociados
Prof. Josep Fernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Diana Benito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo 78112 documentos asociados
Prof. Joaquim Colominas9 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. laia royo4 documentos asociados
Prof. anónimo 53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.