Prof. Xavier Giménez Font

Universitat de Barcelona (UB)
1
documentos asociados
icon
7.7 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Xavier Giménez Font

"aquesta nit quan he anat a dormir pesava X i quan m'he llevat pesava X-3. Perquè?... prometo que ha estat una nit tranquilia... q podria no haver-ho esta, però ja veureu que amb els anys el nombre de nits tranquiles augmenta."
"això és com l'huracà condor però sense condor (mirant una imatge d'un huracà)"
El mol és com si contesim 6,023 . 10-23 coses d'algo... no sé, gols del Barça... Buenu això és impossible
L'àcid bromídric no és un àcid de broma, encara que ho sembli...
Parlant del voltímitre i la seva invenció... "com deia...El Senyor Nernst, ojo eh, que el nom se les porta: una vocal per 5 consonants!! Això hauría d'estar prohibit!!!"
Ahir era l'última oportunitat, però encara en quedava una. Avui era la última oportunitat última, i ja l'heu gastat.
Parlant de LEWIS: Tothom deia Lèuis, i va i jo també. I quan vaig anar a l'estranger a una conferència i parlava de Lèuis tothom reia. És que no es diu Lèwis, és Liuissss!!!!!!!!!!!!!!!!!! D'acord, Lèwis.
Això és una reacció... mmm sonará malament el que vaig a dir... és una reacció impotent xDDD
La meva filla un dia em va preguntar si el cromat tenia que veure amb els cromos... es que ara está fent la cole de High School Musical 2...
(Un alumne arriba tard a klasse i no troba lloc on seure's) "Tens un lloc a la fila 3, columna 5... ke guai, i despres dieu ke les matrius no serveixen per res! (tot kontent.. xD)"
"Bon dia, durant aquests dies tractarem el tema de l'alliberament d'energia perquè veureu que començaré a desprendre calor, és a dir, a suar; i de vegades ja no sé si estic caminant o nadant!"
- Cuan vaig anar a Valencia no hem vaig trobar 2 parells d'electrons... no ho entenc. (ningú de la clase va riure xD)
El Carboni, era un jugador del valència que ara ja esta retirat ...(no va riure ningú)... Esq e d'anar dient acudits dolents xq mels pengeu a patatabrava, xq els bons no funcionen pero els dolents si q mels penjeu ------------------------- la pregunta és: N'ha fet mai un de bo? XD
Apaga el llum pq es vegi be el video.. i just entra una noia tard "bona nit!!!!" .......xDD
"...el material que paso a classe esta sotmes a drets d'autor pq jo le fet a partir del material d'altra gent... tampoc veig de quina manera podeu treure'n un profit econòmic.. aixo no te gaire demanda...... cla qe sempre podrieu montar una fiestorra pasant els videos qe us poso a clase!! estaria bastan be!!..." ho ha dit en serio.... XD
Alumne: Com és diu aquest compost: Xavier: Àcid hexaflorur de silici. Ho podeu ultilitzar com un insult, el pobre paio segur que es cau de cul a terra!! ....
Profe: I aqui també tenim els sulfats que són solubles. (Al Ppt posa "sufats"): Caram, porto set anys fent classe amb aixó i fins ara no m'en havia adonat... Potser és el meu fill, que es dedica a canviar-me cosetes del powerpoint Clase: JA jaja! Xavier: Si si, no us rigueu, que ho fa eh? L'any passat, anava a fer un póster sobre la pila d'hidrogen i em va canviar el nom. I començo a explicar i enlloc de "pila d'hidrogen" posa: "PASTANAGUES I MELONS" JAJAJAJAJAJA! Xavier: Per que veigueu com s'aburreixen els adolescents d'avui en dia...

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESC REVERTER NOLLA8 documentos asociados
Prof. anónimo 240215 documentos asociados
Prof. anónimo 76548 documentos asociados
Prof. anónimo 1294545 documentos asociados
Prof. anónimo 1294614 documentos asociados
Prof. anónimo 39045 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell, Carme6 documentos asociados
Prof. anónimo 129827 documentos asociados
Prof. anónimo 131778 documentos asociados
Prof. anónimo 16629 documentos asociados
Prof. Josep Fernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Diana Benito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo 78112 documentos asociados
Prof. Joaquim Colominas9 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. laia royo4 documentos asociados
Prof. anónimo 53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.