72
documentos asociados
icon
7.9 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Antoni Conejo

Podeu parlar clar,eh! No em menjo a ningú: com a bon Conejo sóc vegetarià
Es el millor professor que he tingut de moment!!! he après més amb ell que amb qualsevol altre professor amb un sol quatrimestre!!! Va ràpid però si treballes amb ell aquests primers 6 credits del quatrimestre tens tot el llenguatge arquitectònic assumit per la resta de la carrera, a part que dóna una visió ampla i concentrada!! es genial fins i tot en el tipus d'examen! i en les demés assignatures també es així.
"Ja teniu dos mots per nombrar-me: Conejo i Contrafort."
Doncs si que es parla bé d'ell...Gràcies, perquè volia canviar de profe d'assignatura... Algú em podria deixar constança de les seves classes d'Arts Escèniques I?
tio buenooooooooooooooo
M'ha agradat molt aquest profe. En aquesta assignatura et dona una base per tota la carrera. Explica clarament, i escolta les preguntes dels alumnes. Aixo si, a l'examen es pasa un ou corregint i puntua molt baix..
Estàs molt bo, collons!!!
Que puc dire d'ell que ell no sàpiga, jejejej. Bé,és un bon profesor pq en sap molt sobre la màteria i d'ensenyar tmb en sap una estona. M'agrada més a Nous corrents q a Roma potser tmb pq és el seu terreny, jo el recomano molt especialment però estudieu molt també!!
No se q li veieu de guapo... Pero com a profe el recomano! Explica be i et deixa les coses clares, encara que a l'examen es pasa amb la correccio i suspen a molta gent...
és el millor.
com a profe genial...els seus power points son lo millor... us recomanu que li demaneu k faci d'arcbotant... ta molt boooo
No ho sabeu? Vaaaa, ho haurieu de saber, es pregunta de trivial !!
Roma amb ell és un gust, m'encanta!! pero al examen et demana molt pero t'ho dona tot mamat. ade+ alegra la vista (no es gaire wapu xo en comparació a les momies q tenim com profes pos no ta malament) Ésun dels millors profes, molt bon rollo
és el millor, certament. explica de conya i motiva els alumnes. és exigent amb els examens, però és que si vas a classe ja tns la feina mig feta. el millor. i té cert morbo, certament
Bueno bueno bueno...Recomano fidelment posar-se a primera fila per admirar-lo xDDDD. Bromes apart, és molt bon professor i explica de meravella, deu mil vegades millor que el Ciurans. L'exam...Bueno, és una mica exigent, però si has anat tots els dies a classe et deixa ben clar el que entrarà a l'exam des d'un primer moment. Recomenable pels aplicats; intenteu evitar-ho la gent que ho deixa tot per l'últim dia.
quin tio...¡ quin profe...¡ Quien prueba una vez repite seguro...¡
Merece la pena sus excursiones. Acabo de regresar de un viaje a Roma con ?l. Fant?stico, sublime! Recomendable 100%
yo también os recomiendo sus excursiones a Roma. Sus explicaciones y comentarios son sublimes, y... él... está divino en medio de las ruinas del Foro....! xxxxDDDD que cacho de hombre y que cacho de profe...!!!
el millor profe de tots. jove, xispós, proper, motivador i amb un discurs clar, entenedor i fàcil.... a més amet qualsevol crítica i té morbo..... egh
(el dia de l´exàmen...) Durant l´exàmen podeu treure llibres, apunts, mirar al del costat....el que volgueu! clar que si us veig us suspendré XD
ser amic de l'abat oliba en l'època, és igual k ser amic de Obama actualment.
Si no trobeu les imatges a cap llibre sempre li ho podeu demanar a Sant Google
Les lluites entre gladiadors es feien en Prime Time
(alumnes que contesten a una pregunta perquè sí i que acerten)Profe: quan sortiu d'aquí aneu tots a jugar a la loteria perquè avui us toca!
Es representa a l'emperador en una quàdriga triomfal, igual que si ara posessim una foto del papamovil.
Un dels millors mestres a tota la universitat; fot canya a fons però també ens ho facilita tot tant com pot. Conejo t'estimem!!
Ara faré un chist: cómudus era incòmode
Jupiter adorm a Endimió perquè la lluna el vagi a veure i com a conseqüència de tanta visita van tenir 50 fills.
tothom s'hi vol casar amb ell per algu!!
qui hagi tingut al conejo ja sap com és: molt exigent però alhora és molt ordenat i explica super bé. però si no tens el treball i l'examen aprovats no fa mitja. a part el romànic català casi no el toca per evidents motius, així que està bastant bé
sigueu pagans!
Els aqüeductes es caracteritzen per tenir forma així com de calçotets...Això que no surti d'aquí!
esta be
si voleu aprendre i gaudir de l'assignatura heu de triar auqest profe. És exigent però dóna totes les eines per treballar, a part d'unes classes molt entretengudes
Explica molt bé i li posa tanta passió que és difícil que no se t'enganxi! Això sí, és exigent als exàmens i les seves classes requereixen prestar atenció.
Aquí en la maqueta està tot molt maco, peró a la realitat està "to roto"
10
sense cap mena de dubte el millor professor possible per aquesta assignatura!!
Aquil·les va ser un dels primers transvertits de la història universal.
Una maravella explicant, es pot aprendre només escoltant les classes. Els exàmens, currant-se'ls una mica, es pot treure molt bona nota.
si no abrís las ventanas seré "conejo a la parrilla" xD
Tot el que te de bon orador (s'explica molt bé i es poden prendre bons apunts) s contradiu amb no subministrar el material a l'alumne. No pot ser que perquè "m'ho he currat jo" no subministri les projeccions de classe. En el cap i a la fi de què es tracta? D'aprendre nosaltres o d'arribar a fi de més ells i així successivament fins a la mort?
Molt exigent amb la pregunta de tema i el test acostuma a ser molt dificil, fa preguntes trampa.
Excel·lent! Un gran orador, les classes són molt dinàmiques i interessants. Empàtic, intel·ligent i didàctic. La millor tria per aquesta assignatura, sens dubte. L'excursió a Tarragona molt interessant, i el treball senzill, curt i molt assequible. S'aprèn molt gràcies al nivell d'exigència que s'aplica a ell mateix i als alumnes. Un dels millors professors del grau!
10
(S'escolta un soroll a classe i tots ens espantem..)Mare meva, quin ensurt, casi em mateu!! que los conejos som molt sensibles!!
El millor. En tot. Res més que pugui afegir.
Explica correctament, puntua molt baix.
Explica molt bé. Exàmens força rebuscats i complicats. MOLTISSIM TEMARI.
(observant el detall del pentinat d'una dona a un tapís gòtic, una mena de trena pujada cap amunt): Veiem que aquesta dona porta un pentinat inspirat en el de "Algo pasa con Mary". Suposo que no va utilitzar la mateixa tècnica.

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESC REVERTER NOLLA8 documentos asociados
Prof. anónimo 240215 documentos asociados
Prof. anónimo 76548 documentos asociados
Prof. anónimo 1294546 documentos asociados
Prof. anónimo 1294614 documentos asociados
Prof. anónimo 39045 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell, Carme6 documentos asociados
Prof. anónimo 129827 documentos asociados
Prof. anónimo 131778 documentos asociados
Prof. anónimo 16629 documentos asociados
Prof. Josep Fernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Diana Benito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo 78112 documentos asociados
Prof. Joaquim Colominas9 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. laia royo4 documentos asociados
Prof. anónimo 53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.