24
documentos asociados
icon
5.6 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Nuria Llorens

"Si no us agrada llegir, millor que deixeu la carrera"
"tenen cincuantamil déus que són simpatiquissims"
(parlant del cànon de bellesa de la tele) "Tenen una idea de bellesa que han vist als aparadors o no sé on, i al cervell no sé què tenen
Parla molt fluix i amb to monoton... i has de fer un esforç per no quedar-te dormit/da a classe. Els alumnes necessitem classes més dinàmiques.
"Bé, sintetitzant molt, molt,... us deia això"
"Ara ens està explicant això... i vale, m'ho apunto..."
Si t'asseus el màxim d'endavant que puguis i poses tota l'atenció possible, veuràs que la Núria diu coses molt interessants, que no només et serviran durant la carrera, sinó en la vida en general. Au va! No siguem tan repel·lents....sempre estem criticant als profes!
Si haguessiu conegut altres assignatures com aquesta a d'altres universitats, (1) notarieu l'absoluta originalitat del programa que ella ens proposa, (2) us meravellarieu de la seva capacitat docent. Aleshores la seva veu suau us sonaria com una música dolça.
un comentari en genereal..... perque sempre ens fiquen la culpa de que tenim un nivell molt baix¿¿¿??? nomes som victimes de les reformes educatives del nostre pais... i tampoc som tan tontos, a vegades son els profes els q son uns prepotents
És cosa meva o... aquí fa olor a cola?
Totalmente de acuerdo, es excelente, aunque es cierto que su tono de voz tan es tan suave y dulce, que si te toca la clase a las 8 de la mañana como a mi, es dificil seguirla, pero si se hace un esfuerzo es una asignatura muy interesante y ella una excelente profesora.
Núria Llorens = ZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......
(Era a l'assignatura d'Idees Artístiques II. De sobte surt sobresaltada de classe i tot alarmada exclama:) Núria Llorens: Quin soroll de silenci que se sent al passadís....!!
Es desviu per a vosaltres. És molt bona dona..això sí, s'ha de pencar molt per aprovar!
Excel·lent persona i excel·lent professora
Enteneu el què us dic? (silenci total)...millor dit, us interessa?? xD
Jo també sóc de les que estic a favor de la competència de Níria Llorens. És una docent amb molt interès -que no vol dir que apreciï el piloteig dels alumnes-; t'ajuda amb el que cal, sobretot quan els treballs valen la pena! Això sí, és molt exigent!!!
és força maca donant classes, si parla fluix xo dona classes interessants. Ordenada, ben explicada, no molta materia...exàmen fàcil...un 7 :D
Pues sí que ha cambiado la Llorens, no? En mi época era como una monja, muy monótona que hablaba bajito y que daba unas clases infumables. Y bastante borde también. Era una asignatura que acojonaba porque lo ponía difícil. A los que la tengáis este año: paciencia, tened MUCHO interés y a empollar.
Teoria de l'Art, (1r) - Avui tocava llegirse els primers capítols de la lectura obligatoria, ara el comentarem cap als últims vint minuts de la classe. (al l'últim minut)- Ui s'ha fet tard, us l'heu llegit? si, molt bé. (llibre comentat xD)
La historia...Es que la partim com un fuet!!!!
Quan no hi ha harmonia no hi ha ordre, tot es caos. Un exemple seria l'Anna Obregón al Mira quien baila! Es mou amb una falta de ritme!
A vegades es que crec que anem en una nau especial! (es deú XDDDD)
(Parlant durant mitja hora de teories de la bellesa al renaixement) -Va no m'enrotllo més perque sinó...Deixem-ho en que és molt important! (Magnifica sintesí! XDDDDD)
Es nota que es una professora que li agrada el que ensenya i això es nota en la preparació de les seves classes, l'inconvenient es que les seves classes sempre son de matí i té una veu molt suau a la qual cosa s'hi afegeix que a vegades divaga molt en terrenys més filosòfics que artístics, però sempre esta disposada a explicarte el que calgui i és molt benévola amb els exàmens
[Examen de Pensament Artistic amb una calor espantosa] N: Oi que fa molta calor?? Voleu que posi l'aire acondicionat?? (s'acosta al termostat de l'aire) Mmmmm ui pero jo aixo no se com funciona.... l'estrelleta es aire fred oi?? Doncs ho posarem al maxim i... ups no va.... Algu enten d'aires acondiocionats?? (Una companya s'aixeca per agafar un full i li diu) N: Aiiii!!! Tu si que en saps com funciona l'aire?? A: Doncs no... Jo simplement volia un full
Les obres no sorgeixen com bolets del no-res.
"Què haureu de fer amb aquests tres textos? ... (moment de reflexió) ...Haureu de llegir-los"
"Que heu de fer amb el llibre? Llegir-lo"
Que vol dir si treieu mala nota al comentari? que fent comentaris sou un desastre, obiament.
És una de les millors professores que he tingut en tota la carrera. és molt bona dona i sempre t'ajuda en el que calgui a més a més els examens no són díficils i ella és benevolent corregint-los. Fa que una assignatura que en un primer moment no es planteja d'una forma interessant i força compliacada, la converteix en interessant i senzilla, per mi és una de les millors assignatures i professores que he tingut!
s'entén una miqueta això ¿ ( cada 3 minuts )
una profesora molt exigent que li agrada que es mencionin llibre fora de la bbliografia als examens per treure mes de un 5. si nomes estudies dels apunts no aproves. s'ha de treballar molt per treure-la endavant.
És molt bona professora, sempre intenta ajudar-te i explica molt bé, però has d'estudiar molt als seus exàmens.
Gairebé tots ens hem estampat de nassos amb aquesta assignatura per intentar escriure un examen que pretenem que sigui de 10. Amb la Núria: idees clares i ben estructurades, no vol grans anades d'olla sense sentit; idea-argumentació, exposició-opinió. Li agrada saber més sobre la teva pròpia experiència sobre la matèria que no pas li vomitis els apunts. Si aneu sovint a classe i feu lectura continuada no tindreu cap mena de dificultat en aprovar. endevant!
És una profe fantàstica i a qui se li veu que li agrada el que fa. S'explica molt bé, fa que idees i conceptes complexos els entenguis bé. Et recomano, però, que abans de fer l'examen parlis amb ella per a que t'aconselli i que al examen aportis el teu coneixement personal i que ho puguis comparar amb la materia. L'assigantura ho val :)

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Prof. margarita Leon1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.