84
documentos asociados
icon
7.6 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Jenny Moix

L'assignatura enganya molt, aneu amb compte perquè amb aquesta professora sembla que tot hagi de ser molt senzill, però encabat l'examen és bastant més complicat del que t'esperes. Però vaja, aquesta professora és la mar d'encantadora i agradable.
Ke vaaaa! No n'hi ha per tant"!!!! El trukillu es apart dstudiar la teoria estar molt al kite de les preguntes dexemple dexamen ke fa al final de cada tema. Aixo combinat am mirarse i contestar lexamen de la biblioteka dumanitats i jasta tot fet! (si teniu dubtes sobre les preguntes de lexamen de la biblio aneu a preguntarli a la Jenny, no us kedeu amb dubtes i segur ke treieu tots MHs!!!!)
Es una gran profe. Es cert que l'assignatura es xunga a l'hora de fer l'examen. Pero com a profe i com a persona.. de les millors que me trobat!
molt bona profe, mol simpática i propera als alumnes
la millor profe que he tingut fins ara (faig 3r)
La Moix aquesta és una botiflera! Nega el dret a centenars d'estudiants de rebre les classes en català, només per quedar bé davant dels super-erasmus que ni tant sols estan interessats en aprendre la llengua. Vigileu amb l'examen, que li fa mandra traduïr-lo i només el trobareu en la llengua de l'imperio!
Això de parlar en castellà es mentida, a classe teniem uns quants estudiants d'erasmus i totes les classes eren en catala. L'examen si que es veritat que estaba en la llengua de Cervantes, pero res mes.
Ais Xenny, Xenny, Xenny, no us feia por akesta dona?!!!! A mi molta, Em donaba limpresio k en kualsevol moment comensaria a riure de forma malevola, li komensaria a sortir fum de tot arreu i els ulls se li posarien vermells. I els superpenjolls k porta... x mi ke son talismans zulus kom a minim! I serveixen x ipnotitzar a la gent!!!!
Perdoneu que parli sempre de coses personals meves, però es que sóc la persona que més coneixo.
"aqui com podeu veure s'estan donant un peto molt cavernicola..."
"si ara vingues un extraterrestre i ens observes per un telescopi no entendria perque quan ens parlen d'un examen ens palpita el cor o ens posem nerviosos o perque el noi que hi ha a classe esta mirant la noia pechugona que hi ha a la fila del davant..." XDDD
"Ara us dire una cosa molt gilipolles, i direu si que diu coses gilipolles la jenny a classe" (fa lexplikacio) "veieu com es bastant gilipolles aixo que us acabo de dir??"
Parlant de quan es roten les coordenades per als factors "No sabeu per què roto? No sabeu per què roto? Perquè he begut Coca-Cola...OI, OI, OI!! Quin acudit més dolent que he fet!!!" >< Acudits marca de la casa Moix! ;)
Opino el que la majoria, una gran professora... sembla que t'hagi de mossegar... pero es molt respectuosa amb totes les opinions... no com altres... Sobretot dins una assignatura on tota la psicologia es una pinzellada en treu tot el suc possible, almenys fins ara.
Les classes son divertides, ella és molt natural i simpàtica, és tot un plaer assistir-hi perquè sempre està de bon humor i ensenya força bé, es pot prendre apunts fàcilment.
"Colavoro en la clínica del dolor" (q fuerte XD)
"Una puerta puede estar abierta o cerrada"
La hipnosis existe desde el principio de los tiempos, cuando en el 5000 a.C. los egipcios comenzaron a....(perdón?xD 5000 aC cn egipcios hipnotizadores?
Por ejemplo, si he soñado con un bombero y una manguera eso quiere decir que tengo una obsesión sexual XDDD
A quin lloc he de preguntar per aquest examen, a la bibl d'humanitats, plis??
Us ha dit algun cop k akaba de publicar el seu llibre? NOOOOOOOOOOOOOO k VAAAAAAAAAAAAAAA
M'estic sentint gilipolles.... Sabeu quan pregunteu algo, i ningú us respon? Doncs em sento gilipolles...
És una explicació molt ample
Instruspecció
Un acudit de la jenny que ja l'he vist contar dues vegades: diu que va un psicotic al psiquiatra: psiquiatra: a veure, a vosté que li pasa? psicotic: miri doctor que jo estic mort -com es això? a veure, els morts sagnen? -no no, els morts no sagnen agafa el psiquiatra i li punxa el dit i el psicotic comença a sagnar. -que li diu això?- siu el psiquiatra -doncs que la teoria es falsa! xDDDDDDDDDD ES MOLT BÓ JENNY XDDDDDD
Aquesta dona és Déu... Us ho juro... L'altre dia en una diapositiva, va i ens posa una foto dels seus fills i la següent del seu últim llibre xddddd Amés ens incita a no anar a classe...!!! És un sol :__D
Es sap que els toreros molts cops ejaculen quan estan davant d'un toro degut a l'ansietat que aquest els genera... Per això sempre he cregut que "corrida" vé d'aquí...
És molt bona profe... m'agrada, té estil... té "caché"... i els seus xistes... oi oi oiiiii!!
Un necrofílic treballant a les neveres de morts, imagina't que bé el tiu...!!! Doncs un dia es va trobar a una morta jove, tota maca ella, que li posava molt i mira, pim pam, dale que te pego, i de sobte, la noia va obrir els ulls... La va reanimar!!!!! Imagina't si ho feia bé...!!!
una crack!!! no para d posar exemples pq u entenguem, es una mes de la clase, sembla la mama de tots i axo va molt b pq n general la uni es freda i ella li dona calidesa. mai li sap greu cnt a una pregunta i a mes fa comentaris graciosos x trenca la monotonia!!! q mes es pot demana¿?
És la profe que més m'agrada! Trobo que sap bé com fer que la gent l'escolti i explica molt bé. Tot ho deixa molt exemplificat i sempre fa les classes molt amenes. La veritat és que sap greu saltar-se les seves classes!
S'explica bé, és molt bona dona, però no crec que et prepari bé per l'examen. Tu penses que t'has preparat bé perquè t'has estudiat el que ella ha dit, no has faltat a cap classe, etc...però el dia de l'examen t'adones que no estàs preparat. Aquesta és una opinió meva, però també d'altres companys meus que la vam tenir. Sobre l'assignatura, és de les poques que t'animen a seguir quan estàs a començament de carrera, ja que les altres no s'asemblen gaire al que tu esperaves trobar-te.
es genial ir a clase con esta profesora, como dicen por aqui es de las unicas asignaturas que te hacen pensar que has hecho bien al empezar esta carrera porque es la unica que tiene que ver con psicologia al principio xD es verdad que el examen de este año no se ha ajustado para nada a sus clases, sino a los pps del otro profesor, pero eso no es problema ya q esos apuntes estan en el campus, merece la pena ir a las clases de la Moix y luego mirarte esos apuntes. A mi almenos me llenó mucho esta profesora, suele soltar cosas muy interesantes que te sirven para la vida, mas que para el examen. y es cierto que venimos a aprobar examenes, pero yo almenos tambien quiero enriquecerme como persona.
Trabajo, exposición, exámen en el que entran 2 libros y varios articulos, obligatorio asistir a las exposiciones de los otros grupos y todo aderezado con su "sentido del humor" y sus comentarios del tipo "ir a ver la obra de la gorda, se os quitarán los complejos" parece mentira que no piense antes de hablar
És una de les millors profes que he tingut, sobretot per l'ajuda que ofereix i l'amabilitat que té. A mi m'agrada molt com ho fa!!
No ho podem fer aixo, si funciona em pagues sino no, si els metges fessin aixo serien tots pobres. jijiji (despres afageix: es broma eh? ssssssssssiiii Jenny ara sen diu aixi!!!)
Així doncs, tots portem un cavernícola dins, sobretot els nois. "guiñoojo-guiñoojo" xDDDD Digues que si noia!
A un extraterrestre li seria extrany veure com uns nois passen davant d'una bídepa amb dos protuberàncies ben grosses, i es queden embobats mirant-les
Ell em va punxar, i després jo també vaig punxar. Allà tothom es punxava!
"Us he portat uns punts de llibre perquè feu publicitat d'ell"
I al final, veureu els dos pits embotellats!
Despres d'una clase de practiques de menssatges subliminals a la prensa.... -Ostres esq ara nireu x la vida i us semblará que tot te una part pervertida... -jojojo -Ara x exemple entrareu a la classe, veureu la taula i direu aggggggggrrrhhh(a la vegada k la jenny es mig recosta d'esquenes a la taula i es toca les cames..) jajajajajajjaja va ser un moment únic! aquesta dona es la millor!
Jo es que soc més marrana, no penso tant en l'amor, penso més en el sexe!!! Oh yeah! es una crack xDDD
Es la tipika klase qu eno t'importa que et toki, perke no es la tipika k t'adorms, a més fa que no es faci pessat, s'explika molt be i tu pases be amb ella. sap explicar
La consciència és un "tubet" molt estret. uhmmm la teva segur, tant sexe tant sexe et colapsa xDDD
Un dia pels passadisos de la facultat vaig veure un cartell penjat a la paret que deia: SEXE!! i vaig anar a veure qué era, OBVI!!
Doncs jo vaig trobar l'assignatura genial, molta feinada, sí, però val la pena quan hi ha una professora així ja que és molt bona
Com a professora de primer esta be, sol agradar perque es de les assignatures que fas que mes s'assemblen a psicologia pero despres arribes a lexamen i es dificil i en castella pq a la dona no li dona la gana traduirlo al catala (no pot ser mandra pq hi ha lloks q pels professors ho fan gratis....)
És genial, ens regala punts de llibre
(parlan de com podem memoritzar diferents numeros agrupanlus x blocs) x exemple, com memoritzarieu aket numero? 183069 pos mool facil, x exemple 18 la meva edat, 30 el modul de la classe i 69......69.....l'edat d la meva avia (am kara pikarona)xD
Les seves classes son totalment inutils, pq tot el que tesplica no es ni el 0.00001% de tot el temari que t'has d'empollar del llibre, es més, com a professora et llegeix el q te a les diapositives/transparencies i et posa algun xiste o alguna cita i apa a correr! A, quan feu les seves classes flipareu amb la gran quantitat d'amigues que té! xDDD
Si, d'acord les seves classes són divertides, però un consell d'una que ja hi ha passat: agafeu el temari, el manual i a empollar! Quan arribeu a l'examen us adonareu que a les classes no us ha donat ni la meitat del que entra, i amb més motiu si en l'examen que posen ni tan sols hi ha participat ella
Aquesta assignatura és una mena de banc de proves per a futurs psicòlegs........si teniu experiència amb els termes de l'ofici, us ho passareu molt bé. Salut!!..........i mediteu.
Durant tota la classe se sent el soroll d'un talla-gespa: Jenny - Ja podeu fer classe amb aquest soroll? Alumnes - ... Jenny - Doncs jo no! - i obre la finestra i crida al senyor del talla-gespa: "Perdonaaaaaaa!"
-Sabeu com sels hi dilaten les PUPILES als homes heterosexuals? veient dones despullades, i si son dos encara mes! I sabeu com sels hi dilaten les PUPILES a les dones heterosexuals? Homes, preneu nota!! Veient homes (i si es despullats millor!) amb nadons en braços
Jenny: Si un home veu noies despullades li augmenta el tamany de... Classe: O.O Jenny: de les pupiles. Classe: XDDDDDDDDDD
Es va fer un estudi amb homes heterosexuals i sels i pasaven diapositives de homes despullats i dones despullades, i es va observar que augmentava més el tamany de les seves.......(u allarga i tothom kda kallat) pupiles!! malpensats...¬¬ xD
La Jenny a un pacient d'uns 65 anys: No le hare nada que ústed no quiera. El pacient: Ústed conmigo doctora, puede hacer lo que quiera. xD
Jenny:Un dia vam anar yo i la meva parella, i una altra parella amiga nostra junts a Andorra. Vam arribar, vam sopar i, bueno, evidentment, no us explicaré els detalls... Clase: xDDDD
Un dia parlant amb una amiga em va explicar.... Però quantes amiges té aquesta tia??? jajaja és la frase q més cops diu a classe amb diferència xDD fixeu-vos-hi jaja
(ATENCIÓ JENNY MOIX LLEGEIX PATATABRAVA.COM) Avui molt indignada a classe de Principis de Psicologia diu: Un alumne va dir que yo em vaig pujar a damunt de la taula y em vaig tocar la cama d'una manera molt sensual. Us ho juro, és absulutament mentida (molt indignada)
Estem a classe de Principis de Psicologia i la professora ens diu com és més fàcil memoritzar. Ens diu: "1992" l'any dels jocs olimpics de Barcelona. "1492" l'any del descobriment d'Amèrica. "1969" l'ANY DEL DESCOBRIMENT DE LA LLUNA Classe: ¬¬ jajajaja
(Torna a repetir els acudits d'uns altres anys) Jenny: "Per memoritzar el número 937251969" ho heu de fer: 93 el codi de Barcelona, 725 El del municipi, 19 els meus anys (ya t'agradaria a tu) y 69 umm, ammm, ¬¬ els anys de la meva mare. Classe: jajajaja Jenny: " no sé que passa que sempre que dic aixó la classe riu" (Som molt malpensats noia jove)
Sempre ens explica el q li han dit "les amigues" jajaja
(Explicant el tipus de psicòlegs que tracten els temes de sexe) Jenny: Bé, aixó no ho apunteu, però "hi havia un home que era necrofílic i traballava amb morts, y li va arribar al dipòsit una noia jove molt maca, i res, la va violar, BÉ NO LA VA VIOLAR PERQUÉ ELLA ES DEIXAVA... Classe: jajajaja Jenny: Y sabeu que és el més fort?? Classe: ¬¬ Jenny: Que la morta va ressucitar, y els familiars de la "morta" no van voler denunciar al necrofílic
(Parlant a classe de tipus de psicòlegs) Jenny: Per cert jo dono classes de psicologia de les organitzacions, més que res per fer publicitat.... (fa un xiscle entre un orgasme i quan obres la boca badallant) Classe: jajaja Jenny: (tot vermella pel xiscle orgàsmic) jajaja
jo crec que l'única assignatura que té a veure amb psicologia a primer és psicologia social, no aquesta.
Aquí aprendreu també el comportament d'una persona normal. Bueno, normal entre cometes, perquè la gent normal no existeix. Tots estem sesgats. Alguns us diran que ells estan molt bé, que són gent normal perquè fan les coses amb molta lògica, són gent molt objetiva, toquen de peus a terra... Tremoleu. Compte amb aquests perquè són els que pitjor estan. En tot cas, al que em referia era que també estudiarem als que no estan bojos de manicomi.
(Enmig d'un debat sobre si estem determinats o som lliures). Imagineu-vos que jo agafo maldecap i decideixo no venir a treballar. Vosaltres tindríeu una hora lliure i potser aneu al bar i allà veieu algú i us enamoreu.
Jenny: ...es a dir, els experiments els fan o amb rates, o amb estudians de psicologia. Clase: :o xD
Jo tinc una AMIGA que...(Jenny y sus amigas xD)
No penseu que soc una obsesa amb aquest tema ( anuncis amb mitjatges sexuals) pero fixeu-vus... pero que no esque sigui una obsesa eh!
(mirant imatges subliminals d' anuncis, la majoria sexuals)Jenny: Ho veieu tots o soc la unica obsessa de la classe
Deixeu-me, que jo em monto les meves pel·lícules però no sóc l'única que se les monta, eh? Jo almenys ho reconec, que hi ha gent que ni tan sols això.
(Ens ensenyava un cartell que es va trobar ella a la facultat i que posava "SEXE!!!!" en gran i unes lletres petites a sota parlant de les eleccions estudiantils).Clar, jo vaig veure això i m'hi vaig apropar. Què bo! Espero que els que ho van fer siguessin alumnes de Principis, perquè n'estic molt orgullosa!
Des de fa dos estius que m'ha donat per apuntar el que somio. Vaig anar a comprar-me una llibreta molt mona d'aquestes que tenen escrits a mà, no? Però clar, eren molt cares i em va costar decidir-me. Total, que al final ho vaig fer i vaig començar a mirar i vaig agafar una que m'agradava i la vaig treure. Total, que segueixo mirant i me n'adono de que els escrits són frases de gent famosa. Per curiositat miro a veure de qui era la frase de la que em va agradar i, de qui era? DE FREUD. I jo molt emocionada, allà super contenta, super feliç... I anava amb els meus fills i els pobres allà: mama, no et motivis tant!
(Parlant dels somnis lúcids).A mi m'ha passat un parell de vegades. (Ens explica el que li va passar amb el seu primer somni lúcid) i amb el segon... Hmmm... No us ñ'explicaré (cara de pilla), clar, però em vaig sortir amb la meva i vaig poder manipular el somni com jo volia (cara de pilla).
(Se sent l'estornut d'una noia).JENNY: M'havies espantat amb la grip A!
Parlant dels nostres antecessors:"Si no haguéssim tingut por, estariem tots morts"
És una profe molt "viva la vida", sempre esta alegre. Fa les clases molt senzilles i amb poc contingut teóric. Si la tens a classe no t'aburriras. A més, introdueix als seus alumnes a la meditació, cosa original jajajajaj.
Molt bona professora, classes entretingudes i interessants
És igual com es digui l'assignatura, les seves classes són un oasi enmig del desert. Si encara sou a temps, l'any que ve matricular-vos amb ella.
Una de las mejores profesoras con las que me he encontrado en la UAB. Su pasión por la psicología se contagia. Clases muy amenas
Única! :) Classes molt amenes, una llàstima que aquesta assignatura s'hagi extingit amb el Grau...
És increïble com et fa viure l'assignatura! La millor professora sense cap dubte!
10
M'encanta com explica, és com si estiguessis xerrant amb una amiga a un bar. Se't passa la classe volant i afegeix moltes experiències personals que t'ensenyen alhora que les classes es tornen dinàmiques
Clases muy ligeras, explica las cosas muy sencillas, pero luego el examen es más complicado
10
Fue la primera clase que tuve de la carrera (atención y percepción) y me quedé anonadado (amo a esa mujer). Es música para mis oídos. XD La verdad es que fue una muy bonita forma de empezar la carrera. Son de esos profes que te marcan.
Sense cap mena de dubte,una professora que et fa somiar a les classes.
MOLT BONA PROFESSORA!!! CLASSES MOLT INTERESANTS.
de moment, una de els millors professores que he tingut mai.
Va de guay, i malgrat que no és mala professora, no hi ha per tant.
Molt bona! una de les millors profes e la carrera, no son les tipiques asignatures super aburrides on el profe es pasa tota la hora llegint wl ppt
S'ho té supercregut i va de guay, però no hi ha per tant. Sempre parla de la seva vida, no explica res, i després, de cara a l'exàmen, l'únic material "salvable" son els ppt per estudiar
estudiad para el último examen, parece fácil pero luego...pam!
Tinc una conilla, que és que estic super orgullosa d'ella. L'altre dia la vaig estar mirant i vaig veure que estava fent una madriguera. I quina madriguera senyors! Vaig estar apunt de grabar-la per penjar-la al Youtube. Però és que eren uns túnels com els de l'AVE!
Asignatura entretenida y interesante, sobretodo gracias a Jenny Moix, que da las clases de manera que capta tu atención. Muy buena.
Molt pacient i molt bona professora!
10
10
"Bon dia, anem a començar la classe amb 3 minuts de meditació. Així començaran totes les classes, jo tocaré la campaneta i vosaltres... Procureu no dormir-vos"

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.