23
documentos asociados
icon
5.6 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Marc Lloveras

Es el naixement el que determina qualitat de persona. No hem de passar la ITV durant 3 mesos per veure si som o no persones
El codi civil catala ens el posem a la motxilla i el portem alla on anem!! (si claro!!! i em llegeixo cada dia un trosset ¬¬'!!!!)
"... un cos com els que veiem dilluns al CSI, és a dir, un fiambre"
Si algú va dins d'un avió que s'ha desintegrat... no tenim el cos, però ja veiem que és un "mal asuntu"
"jo em podria casar amb la meva mare...o en aqests temps tambe amb el meu pare (riure general xD) pero el codi civil no m'ho permet" ...aixxx si no fos pel codi civil amb ki t kasaries? pq amb la pluma k t surt...xD
"Per crear una associació fan falta com a mínim 3 persones...és a dir, que si sou 2 podeu fer ALTRES coses molt divertides (sonrisa picarona)...però una associació no"
"Per crear una fundació fa falta una dotació mínima (de nou sonrisa picarona)...Però ara no malpenseu" (Marc "Monotema" Lloveras)
Aixó es com la fundació de la Caixa..hi ha anys que té beneficis...increible!! (lo millor a estat el to) pro cert!! Si es que fa riure.." Reflexions d'en Marc mentre dona classe..xD
"tropecientos mil millones de requetemillones" [eing?? No ts una mica massa gran per fer servir aquest llenguatge Lloveras??]
"un cop has sortit de l'esglèsia i t'has casat, no pots dir: autonomia privada, autonomia privada!!! NO, NO, ja l'has cagat, ja has donat el teu consentiment!
Parlant de que les relacions jurídiques són independents: "sí perquè podem tenir una relació jurídica amb un acreeditor, una altra amb un fill per aquí, una altra amb un altre fill per allà... Bé.. Esclar que sí tenim això no anem tan bé..."
"Avui en dia a Espanya, més que co-propietaris tenim co-deutors hipotecaris"
"no serem tan cutres de dir-nos: tinc un dret subjectiu, tinc un dret subjectiu!!"
Esta parlant de qualsevol cose i diu.... "como juan palomo"..... al cap d'una estona igual.... "como juan palomo"... se suposa que si estas parlant de dret civil has d'aplicar el principi de "como juan palomo, yo me lo guiso, yo me lo como"???????? I a aixo sumali els balls que va fen a clase.... i els moviments akells.....
"Hay vida más allá de Picazo..."
Sobretot, no heu de confondre intimació de la mora, amb intimar am la mora. XD
akt paio és un xulo. vigileu molt am les pràctiques, pk fa el k li rota. puntua super baix, i les preguntes se les treu de la maniga (per dir-ho de forma educaca) pk es impossible respondre-les ni amb els llibres ni amb el CC ni menys amb apunts. a part d'això, a les classes us ho passareu super bé pk monta uns valls k ni els musicals de walt disney tu. ostres és increíble, es passa tota la classe fent uns movimentes k no se pas d'on se'ls treu. això sense parlar de que li encanta tocar-se la seva super caballera. a part, ya veureu k de les seves classes tampoc en treieu aigua clara pk s'enfila per les rames i no baixa. comença a parlar de temes connexos po k en realitat no importent pk el k interessa es la teoria, i no les seves batalletes. sobretot, el k es mol important, no us retrasseu mai en entregar-li una practica pk, i no es conya, et posa un zero automàticament, i si el convençes pk te l'accepti mes tard, encara te la puntua mes baixa
...me sabe muy grave... (jaja, vay traducció a lo catalano parlant, aviam si ens fixem una miketa mes kuan parlem castella... aixx xD)
"Vicis ocults.. vicis ocults, eh.. tots en tenim algun"
Quan el comprador és un pèrit, no un pèrit no, un perít, quan el comprador és un perít
...bé això ja està clar .. , ja veig que està clar perquè no m'esteu fent cas..
... i dins les obligacions del venedor està la de respondre per evicció, i evicció s'escriu sense hac i amb ve baixa, sin hache y con be baja... (jaja!! ¿be baja? ¿no serà "uve?)
Y de pronto ves "papellones" volando(amb el seu accent castellano-català..més català que castellà!xd)
Un poquito un muchito de mala fe(no serà mucha?) porque el retardo de la obligación!sii oma si!retardo de tota la vidaa!xd unos cogen un camino y otro coge el camino de a sota"ala ia!tambeee!
"alguno de los terminis"..k parlem català o castellà? "quan hi han vicis ocults,...xk vicis ocults en tenim tots,eh?"
"això és una excursió amb motxilla i cantimplora! "te doy un iogurt con un poco de verino"..verino o vereno?
hombre desagradable donde los haya... es mal profesor y mala persona, no da margen a error ni a la entrega, y encima explica como el culo... no lo agais personal o en sus clases os dara muxa rabia.,.. cada vez q salgo de civil II siento asco!! agur"!
"...perquè si el creditor és de fora, posem que de jerez de la frontera, i ve el mateix dia (el 24 de desembre) a altes hores de la madrugada, li haurem de dir que vuelva usted mañana porqué estoy haciendo la recena..."
com es nota que no teniu criteri... tindrà les seves manies i serà molt escrupulòs (vale, que els balls a classe i el anar-se'n "por los cerros de úbeda" són una mica tocacullons ) però, dues coses: -espereu a conèixer a mès civilistes i veureu que és un dels més normalets (junt amb alguns becàris sense contaminar i la ramos) - nens, madureu una mica que ja estem a la universitat, si et diuen un dia i una hora es per alguna cosa.
les seves classes són bastant distretes, val la pena anar-hi nomès per veure els seus bailoteos,movimientos con sus manos i habladuras del castellano!xd haha és lo que val més la pena!la classe!i potser gràcies a això se't fan més curtes..tot i així s'explica bastant bé i si t'ho curres algo,segur que et pots treure el curs perfectament!
-i buuuuuuuum b papa-estat - oh mira tinc una prestacio! oh mira veig un marcianu q pasa per la lluna de passeig i te apa li endiñu la prestacio :D
Ho sento, però ho he de dir: aquest home és un clon del Beni del Cor de la Ciutat!: nerviós, gesticula moltíssim, fa gràcia, se li acudeixen idees estranyes, riu les seves pròpies bromes, repeteix els seus "latiguillos"... Clavat! Altres pensen que li té una retirada a l'Astèrix (per la melena "daurada" que llueix a classe). A vosaltres què us sembla? En qualsevol cas: és un profe amb qui riureu molt!
... es que me he "duxao" con la "torradora"!
molt exigent... ha suspès a més de la meitat de la classe...
tmb li diuen dartagnan per aixo de todos para uno i uno para todos, frase molt acertada per explikar el tema de la solidaritat xDDD
es un CABRON parlan en plata! un pelo pantene prepotent! a setembre no ha aprovat ni dios! si podeu no el tingeu pq us amargara
Me parece un gran tipo. Excelente profesor y excelente persona pero la materia es muy difícil y hay que currar mucho con este hombre, pero es posible. Tiene un cierto tic de tocarse el pelo lo que lo hace ciertamente gracioso. Su examen tipo test + preguntas escritas hacen que sea un examen difícil pero como bien decía es por la materia.
El dret civil es una mica: esto es tuyo... yo lo quiero... tu me lo vendes... yo te lo compro... ahora es mio. (Amb el seu súper accent català parlant castellà)
Algú ha tingut mai apendicitis? Sabeu el que pasa amb l'apèndix no?... Home, dons que es treu eh, s'amputa eh, fuera, se corta, se quita a la basura, me hases daño... (amb el seu accent característic català)
Clar, pq nosaltres a Catalunya no tenim constitució però si tenim estatut. Bé... estatut o estatutet pq no sabem com estarà quan aquests ens el tornin...
Prometer.... prometer, prometo todo y te quiero mucho, pero luego no fluye la pasta. (Inmortal cita Lloveras sobre los contratos consesuados)
"perque quan jo faig un contracte eh, per exemple si em compro la corbata eh, quan posi la causa eh no em preguntaran si la vull per...nose una...fantasia (fica cara d pervertit, agafa la corbata i li comensa a donar voltes)"
A les seves classes us ho passareu bé amb les seves bromes, però puntua força baix, i sobretot a les pràctiques! De fet, cal tenir en compte que és una matèria en la qual s'ha de pencar! no ens desenganyem!
Afortunadament (o no...), no hi `ha cap sentència que m'obligui a fer-li un fill a la meva dona...
La merda normalment fa pudor
Parlant de Felip V i el Decret de Nova Planta:"Reducción de las leyes a las mías, que son las más plausibles del universo".
Para dar, tiene que haber alguien con ganas de recibir...(murmuris i carcajada general)
Els meus òrgans me'ls represento jo mateix!!
Un cas d'aquells típics de... de GENTE, no???!allò que sale la madre disiendo que se queda con la custodia del hijo, que el padre no quiere saber nada....i llavors sale el padre "desssssolado" aaayyy mi hijoo!!!
L'obligació civil s'extingeix amb la mort, no hi ha mort civil. Ni sent la persona més dolenta del Món, amb una condemna de 3.000 anys, condemna estúpida, ja que no la podré complir ni sent un barrufet [riure general] vivien entre 300 i 500 anys, però 3000...!
Es un chulo, un antipático y se ceba en los exámenes. Fijaos que siempre deambula solo por la universidad. De todos los que hay en civil es la única oveja negra. (opinión compartida por varios) Los hay mucho mejores que él...
A dret de successions posant un exemple de desheretament:- Si el meu fill va pel món amb una camiseta blanca i un número set al darrera no el vull ni veure...
Podem fer tants testaments com vulguem. Una tarda es pot fer la ruta de notaris per tot el Passeig de Gràcia.
I llavors canvia el testament l'última dia abans de morir, i els fills es queden a dos velas.
Estudiar dels resums!
És boníssim explicant la matèria

Profesores de la misma universidad

Prof. M. Eugenia Ferran Porté1 documentos asociados
Prof. anónimo 137702 documentos asociados
Prof. Joan Ribas1 documentos asociados
Prof. llead asds3 documentos asociados
Prof. anónimo 137931 documentos asociados
Prof. anónimo 137941 documentos asociados
Prof. LLAVADOR, HUMBERTO2 documentos asociados
Prof. Humberto Llavador2 documentos asociados
Prof. anónimo 137711 documentos asociados
Prof. Josep Maria Vilajosana20 documentos asociados
Prof. anónimo 138221 documentos asociados
Prof. Rafael Jimenez Asensio2 documentos asociados
Prof. Nuria Franco1 documentos asociados
Prof. José Luis Pérez Triviño3 documentos asociados
Prof. Rosa Estopà1 documentos asociados
Prof. Kaloyan Stepanov3 documentos asociados
Prof. Irene Renau1 documentos asociados
Prof. Pastora MORENO ESPINOSA1 documentos asociados
Prof. anónimo 30585 documentos asociados
Prof. ferran armengol3 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.