48
documentos asociados
icon
6.4 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Pere Beseran

Les relíquies son ara els autògrafs i trossos del cabell del Bisbal.
De paletes hi haurà sempre, però cada vegada en sabran menys.
Masònica, no amazònica. (És un factor a tenir en compte...).
Antigament, hi havia un senyor que feia les pastetes de ciment, que no era Portland comprat a sacs...
Un senyor, talment un hàmster. (Típica semblança entre espècies).
Tinc a veure l'obra en directe encara que atropelli a 100 xinesos!!
La història de l'art no és com un fuet: és com una mortadel·la on s'hi fiquen olives i altres coses...
Aquests canons tenen la resolució d'un fuet de Vic...
Si teniu una mica d'afecte a la vostra vida, no hi aneu... Molt exigent a l'examen i classes poc aclaratòries. Millor agafeu un manual...
Aquestes escultures tenen cara de persona restreta...
Uff... D'entrada sembla bon home, pero es clar, la paraula "estructura" a les seves classes no existeix. Té un programa molt mal fet, ja que no li dona temps a donar-ho tot: S'exten massa en algunes coses i molt poc en algunes altres. Classes molt denses, moltíssim... Això si, té algunes sortides que et fan sortir momentàneament del estat d'empanament mental.
"Aquesta foto no és gaire bona perquè la va fer la meva mama quan hi va anar amb l'inserso."
Si podeu no l'agafeu. Es el típic professor desordenat, que explica el que vol i com vol, i que al final t'exigeix a l'exàmen un nivell inversament proporcional al que ell s'esforça a classe explicant.
Quina raó tens, collons!!!!!
Agafeu-lo sempre que pogueu xq fa molta gràcia la seva forma d'explicar. Però també dic que és dur a l'examen i l'hora de corregir
dels millors professors que he tingut a aquesta carrera. Et motiva moltíssim, i fa unes classes super interessants.
Però per l'amor de Déu, qui ha posat aquest darrer comment!!!!!????
Dels profesors mes desordenats que he tingut. A mes, si tens la sort de no quedar-te adormit a classe, no importara , pero que no t'enteraras de res. Impossible agafar uns apunts coherents i no quedar-se torrat a classe.
Tots teniu part de raó. És profundament desordenat, però a l'hora és bon tio i sempre està disposat a ajudar-te.... i hi ha un darrer aventatge... els apunts que doni sempre seran exactament els mateixos que 5 anys enrera, xDDD! Però sí, és molt desordenat i, a més, les classes es fan molt llargues
( parlant de les escultures de l'entrada de Notre Dame de París ) Beseran : Com podeu comprovar aquestes escultures estan penjades com a xorisos.
Es sent a la classe un pi.pi.pi.pi Beseran: la vostre classe comunica, això és molt trist.
Com sabeu, Santa Anna és la mare de la Mare de Déu, o sigui, la iaia de Déu..
La frase del seis y el cuatro era de Pere Beresan
- Alumne X: Pero això sobresurt enfora? - Pere Berseran: Evidentment si sobresurt, només pot ser enfora...
Aquesta l'ha deixat anar avui tot just acabar l'examen d'art gòtic, diu el senyor fent referència a l'estudi durant les vacances de nadal: "Tingueu en compte que trencar-se les cames esquiant baixa nota, trencarse-les a les escales de Chartres la puja" (Prenem nota, pero ens les haurem d'anar a trencar a la catedral de Barcelona estimats)
Parlan sobre les catedrals dels S. XIII: Un pensa que hi havia una curse per veure qui la tenia més... alta!
Mentre està explicant es queda parat, posa la mà al cor amb cara de dolor i diu: espero q no sigui un atac de cor...¿hay algún médico en la sala?
És un professor peculiar, molt personal. Al principi sembla desordenat però al final del curs t'adones que tot té sentit. les seves classes són divertides, té un humor molt personal. El millor de tot però es que és una excel.lent persona i és generós a l'exàmen. Molt recomanable.
Les seves classes són molt personals. És molt divertit, té sortides impagables, això fa que el seu discurs a vegades sembli poc acadèmic, però el que compta es que és un bon professor, MOLT RECOMANABLE, NO US EL PODEU PERDRE. En sap molt. Si voleu podeu aprendre molt amb ell. Puntua generosament i dona facilitats.
Siguem sincers, aquesta obra no és la millor de totes, però és la que millor es conserva, bàsicament és molt cutre
El professor està parlant de les dimensions d'un Crist d'una miniatura gòtica. - Perquè clar, si el Crist ha de semblar més gran, se li ha de reduir el cap, perquè si el cap fos més gros seria un cap gros i semblaria més prim, com les models, que les fan ser primes perquè semblin més altes. El professor calla un moment i amb veu grau i mes baixa diu: - Fins que al final es moren.
Entre la volta i la coberta de la catedral hi havia un espai buit que solament servia perquè hi visquèssin Quasimodos.
(parlant sobre una església ubicada a un poble perdut de Catalunya): Aquesta església està a un poble d’aquests on només hi ha 4 cases... (canvia de diapositiva i es veu l’església envoltada de 4 cases): i aquí les podem veure totes.
per culpa seva aquesta assignatura s'ha convertit en l'ovella negra de la meva carrera. no dic que sigui mal tio, però per culpa del seu passotisme i desordre no té ni idea de què posa als examens. fa un any i pico em vaig presentar al seu examen sabent-me la matèria per a poder treure un notable com a mínim.... però no vaig tenir temps de mirar-me els apunts dels dos últims dies... i com que el tio no sabia què posava, les tres diapos eren precisament d'aquests dos últims dies!!!!!!! total... que vaig deixar l'examen en blanc. i quan després un amic meu li va anar a dir que li semblava q havia fet un examen injust, ja que tot girava al voltant dels tres últims dies.. el tio ni ho sabiaaa!!!!!! ho vaig trobar un insult... tu et mates estudiant i ell ni dedica 3 minuts a preparar l'examen!!
Tenim constància d’una nissaga de Barrufets (parlant de l’arquitecte Joan Barrufet)
(a Conservació): Això que us he explicat ara ho entendareu millor amb una vinyeta de l’Snoopy. Nem a veure-la.
(A Conservació parlant del nombre de visitants que tenen els museus): Tots els museus volen ser Port Aventura.
(A Conservació parlant dels museus interactius tipus Cosmocaixa): Jo recordo anar al Museu d’Història i veure coses tipus “Construya su propio arco de medio punto”.
Si és amb en Pere Beseran, no us l'agafeu mai!! Aprendreu més amb els manuals d'en Yarza i l'Azcarate ...
estem uns quants al passadís, abans de començar classe i el Beseran li pregunta un noi:Quina classe ens toca?
podem veure aquest drapejat (fa com que busca les paraules exactes...) aquest drapejat tipus "michelín".
Es sent un soroll enorme al carrer (hi estan fent obres). En Beseran s'agafa a la taula en un alarde de coordinació i diu efusivament: abróchense los cinturoneees!!! Entre el sorolls d'aquesta facultat i els de fora sovint tinc la impressió d'estar dins un avió...
parlant del fris de l'església del Voló, al rossellonès: "podem veure la mare de déu que sembla una mòmia (...) i el nen aquí embolicat fet un "capullo" (...) això que sembla una olla envoltada de caníbals és l'escena del bany del nen Jesús".
"podem dir que això pertany a... a... a la Catalunya catalunyesa".
Enmig d'una dissertació sobre la voluntat dels ordes religiosos d'allunyar-se del món, el dimoni i la carn li assalten records de la infantessa: "ens parlaven a catequesi de "los peligros del mundo, el demonio y la carne" i no enteniem res de res... per nosaltres la carn era el bistec, el dimoni era el banyeta i el món la bola del món aquella blava".
En referència als cordeliers francesos: "duien aquells hàbits de roba crua sense tenyir que oscil.laven entre el color de gos com fuig i el merda d'oca".
Parlant dels estudis sobre la Seu Vella de Lleida: "l'estat recent (de la qüestió) és molt recent".
Molt bon professor. Es nota que li agrada la seva feina.
La Seo de Saragossa és com una bombonera plena de bombons, i tu no m'has d'explicar tots els bombons, només la bombonera
Potser qui vèia San Juan del Duero en la seva època es pensava que era com Las Vegas ara
Si mireu el Harry Potter veureu que hi surten sales capitulars angleses
(Repartint temes per fer treballs): La catedral de Palma millor que no la faci ningú, perquè m'estic intentant lligar el Joan Domenge per que ens l'expliqui ell
(Mirant l'aire condicionat que fa soroll): Estem a punt de despegar!
Les pedres de la capçalera de la catedral d'Àvila tenen un to entre pernil dolç i cap de jabalí, molt comestible (Comorrrrr????? O__O)
(Mirant la llista d'alumnes que encara no li han dit quin treball volen fer): Tinc molts forats a la llista. No sé si és que són dels indecisos o dels típics cadàvers acadèmics
Els àngels de Silos tenen uns rínxols que semblen tortellinis grossos
Les estàtues de Chartres mostren poca anatomia, són com uns fuets penjats
(Comptant les estàtues d'una portalada): Em surten 8 + 8 = 16 apòstols. M'en sobren 4, hi deu haver la col-laboració estelar d'algun profeta
El Crist del Pórtico de la Gloria està envoltat de moltíssimes figures que el converteixen en un autobus en hores punta
Aquest tortell és la corona d'espines
Aquest cos sembla un matalàs recobert per un llençol
Aquestes vegetacions tan turgents que semblen cols, girassols... Alguns semblen bròquils, amb aquest volum
El timpà aquest és com una mena d'Horror Vacui, amb més Horror que Vacui
Aquest conjunt d'àngels al voltant de la Mare de Déu semblen més aviat un vol de mosques
Sant Miquel aquí pesant una ànima, sembla que estigui pesant un lloro
L'infern comença amb les calderes d'en Pere Botero
Veiem aquesta mena de psoriasi de la cara de l'àngel quan se li ha tret la policromia
L'àngel i el Crist són figures estranyes, una mica psicòpates
La caixa aquesta no és una galeta Birba, sino el sarcòfag de la Mare de Déu, que és massa llarga, sembla que estiguin enterrant el Gegant del Pi
De la col-legiata de Toro només tinc aquesta planta infecta
Sense aquests ulls pintats així, aquest sant no tindria aquesta cara de possès
Aquest àngel tan encarcarat sembla un Click de Playmobil
Aquesta figura amb el cap més gros sembla el Hobbit
en medieval es molt caotic, i mai arriba a acabar el temari. tot plegat no és el pitjor que he patit. en fi, de moment no hi ha cap més opció per fer català medieval...
Igual que a Conservació, discurs repetitiu, poc incident en gairebé res i donanat per enteses moltes coses. Això sí, prepara't per l'examen i els treballs!
explica molt be, es seguidor del metoe antic, on l'exposicio dels continguts a les classes era essencial i aixo es nota quan explica. explica molt ordenadament. exigeix bastant en el s examens pero no es dolent ahora de corretgir.
Molt eloqüent i crític. L'examen és facilet i el treball també. Si feu treball llarg en comptes de dos de curts, acostuma a puntuar més alt
Uno de los mejores de la carrera, no os lo perdáis.
De l'antiga escola. Té un cert gust per humiliar els alumnes que a ell li sembla que no tenen els coneixements necessaris. Explica be, pero té tendencia a fer examens injustos, infumables. Gracies a ell he decidit deixar la carrera DOS COPS. A més d'haver sortit plorant uns quants del seu despatx. No arriba mai a acabar el temari, massa exigent per com ell fa les classes, a més sol posar les notes mesos després d'haver fet l'examen, en ocasions una setmana abans del final publica les notes del parcial...en fi, un desastre, ens hem queixat molts cops al cap d'estudis i res, tot continua igual.
Els qui no veniu a classe no m'envieu mails, poseu micròfons o envieu espies siusplau.
Es verdad que en alguna ocasión me desmotivó, pero es un buen profe. Soy súper fan de sus prácticas, fueron muy entretenidas y enriquecedoras. Lo que recomiendo es no que vayáis a su despacho sin tener las cosas claras al 200%, os hundirá.
Si alguna vegada teniu la oportunitat de matar un màrtir, talleu-li el cap, del contrari sobreviurà d'alguna manera o altra.
A Art Català Medieval, parlant de la pintura pre-romànica: "Tot ho cutre s'assembla"
Amb la imatge del nen Jesús de l'Epifania de Santa Maria de Taüll: Perquè el nen jesús porta un obridor de cervesa?
Parlant a Art Català Medieval de la Majestat Batllò: "la polocromia demostra que el Barça ja existía al segle XII".
Si li saps pillar la dinàmica inclús t'ho arribes a passar bé! És un turbina desenfrenada, però és eloqüent i entenedor. Si te l'agafes a les 8 del matí no fa falta que prenguis cafè, ell ja s'encarrega de despertar-te. Molt dramàtic i irreverent, però absolutament genial. És indispensable passar per les seves classes abans d'acabar la carrera (de moment no te'n queda altra...). La majoria de les preguntes dels examens són desconcertants, per això recomano que intentis apuntar tot el que diu perquè no acaba preguntant les tesis de la matèria sinó detalls que segurament hauràs considerat superficials.
(pausa dramàtica durant deu segons per re-emprendre el discurs com un cavall desbocat)
[parlant d'una pàgina web i de les seves deficiències] No els truco perquè em fotria a cridar i a insultar!

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESC REVERTER NOLLA8 documentos asociados
Prof. anónimo 240215 documentos asociados
Prof. anónimo 76548 documentos asociados
Prof. anónimo 1294545 documentos asociados
Prof. anónimo 1294614 documentos asociados
Prof. anónimo 39045 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell, Carme6 documentos asociados
Prof. anónimo 129827 documentos asociados
Prof. anónimo 131778 documentos asociados
Prof. anónimo 16629 documentos asociados
Prof. Josep Fernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Diana Benito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo 78112 documentos asociados
Prof. Joaquim Colominas9 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. laia royo4 documentos asociados
Prof. anónimo 53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.