66
documentos asociados
icon
9.1 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Roser Pueyo

Poca broma amb lhemisferi dret,que es lhemisferi ludico festivo ¿negare que he dicho esto?
explica molt bé i s'enten tot. es de les millors profes q he tingut
S'explica molt bé i fa comentaris graciosos en relació amb l'assignatura. La seva forma d'explicar és força similar a la de la Inma Clemente... Són genials!!
100% recomendable
es la millor! posa molta passió a les seves classes!
sempre amb ella!
és molt bona!!!! Molt recomanable!! Explica molt bé, li agrada el que fa i es nota i encara que l'assignatura no sigui de les que més et puguin a gradar fa que t'interessis pel tema.
-I aquesta es la funció de l'Accumbens. Sabeu com s'escriu, us ho poso a la pissarra? -...Siii..! -...Nooo..! -Vale, pels que si ara us ho escric. Els que no, siusplau, no mireu.
-Veritat que ara us cau millor el lóbul límbic?
Quan camineu no noteu que aneu així, com.. ee.. (gestos d'anar-se'n cap a un costat mentre camina).. oi? Això passa perquè l'hemisferi dret pesa més que l'esquerre.
És realment bona. Sempre amb bona cara, fa molt b el temari i s'explica genial. No té problema en aclarir dubtes.
es muy recomendable. Explica con gracia, es experta, hace reir y capta la atención, en fin es muy buena docente.
Directamente, si podéis, matricularos con Roser Pueyo. Explica de forma clara y amena, consiguiendo que aprecies la asignatura y no te aburras nunca en sus clases. Es divertida y usa siempre ejemplos para que se entiendan los conceptos. Consigues muy buenos apuntes yendo con ella, no necesitarás consultar ninguna otra fuente de información. Y luego, si te esfuerzas mínimamente, no hay problema alguno en aprobar. :)
(En su despacho revisando el examen) : "Tranquilo no pasa nada por sacar un 4'9, te haré un favor, no te apruebo porque el año que viene sacarás excelente". (Sres/as: dicho y hecho, cosa de brujería oye).
Jo vaig tenir a la Roser a psicobiologia i em va encantar! S'explica perfectament i no es dedica només a dictar i a pasar diapos sinó que intenta que tot s'entengui perfectament i fa les classes mooolt amenes!
Algú pot dir algu sobre aquesta professora?! (Roser Pueyo)Gràcies gent!
Roser es muy buena profesora. Explica genial, si no lo entiendes vuelve a repetir, sus apuntes se pueden coger bien. Ella es muy agradable, atenta, divertida. Yo la recomiendo mucho. María Mataró también es buenísima. Con las dos podéis entender el temario perfectamente!
Què tal la roser pueyo?
(Parlant de les contusions en els traumatismes cranioencefàlics):Imagineu-vos un cervell que va en crani que va en cotxe...
És molt bona ! Explica molt bé, repeteix les vegades que cal fins que queda tot clar... Se la veu preocupada perque els alumnes aprenguin i estiguin a gust. La tornaria a agafar sens dubte!
Tothom xerrant i... "Es gratis!" per tal de cridar la nostra atenció. Lamentablement, no funciona al 100%.
Es muy recomendable, explica muy bien!
Molt bona professora, s'explica molt bé i ho repeteix tantes vegades com sigui necessari
Muy buena profesora. Explica genial y no le importa repetir las cosas las veces que haga falta! muy recomendable
a mi em va encantar! explica molt be!
10
És un encant de noia, és justa, és exigent, és llesta i explica bé. Jo vaig tenir un problema bastant injust i, tot i que no em va regalar res, em va animar tot el curs i al final em va donar una empenteta que em va fer aprovar pels pèls. No l'oblidaré.
Excel·lent professora de neuropsicologia. Explicacions molt elaborades i exemples molt clarificadors. Les seves classes són super dinàmiques i la recomano al 100%. La matèria és molt interessant i qualsevol dubte que tens el resol sense problemes.
10
10
bonaaa donaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESC REVERTER NOLLA8 documentos asociados
Prof. anónimo 240215 documentos asociados
Prof. anónimo 76548 documentos asociados
Prof. anónimo 1294545 documentos asociados
Prof. anónimo 1294614 documentos asociados
Prof. anónimo 39045 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell, Carme6 documentos asociados
Prof. anónimo 129827 documentos asociados
Prof. anónimo 131778 documentos asociados
Prof. anónimo 16629 documentos asociados
Prof. Josep Fernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Diana Benito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo 78112 documentos asociados
Prof. Joaquim Colominas9 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. laia royo4 documentos asociados
Prof. anónimo 53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.