105
documentos asociados
icon
7.1 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Xavier Caldu

Porque no puedes diseccionar un cerebro así sin más, tienes que ponerle una sustancia antes para que se endurezca, sino es como un flan. Entonces ese líquido es el que convierte las dos sustancias en materia blanca y materia gris, de ahí su nombre. ...Y se me ha olvidado porqué os estaba contando esto. (Pues porque es lo que tocaba! xD)
Si en algún lloc hi ha alguna cosa, vol dir que fa alguna cosa
A la següent classe miraré de portar una mena de cosa per que ho veieu..
Si algú rep un estímul de plaer, un estímul agradable... no sé... 20 euros, un entrepà o una injecció de.. heroina..
Les imatges són molt visuals
Perque si us demano que les diferencieu, doncs jodeer.. perdó, si, les heu de diferenciar
La 12 és la que hi ha entre l'11 i el 13..
Ho enteneu? (ningú diu res, continua mirant-nos y torna a preguntar) de veritat que ho enteneu? (silenci total...suposo que ens miraba la cara de circunstància) no, caldú no ho entenem...i tú?:D
-Nucli Genicular Lateral, Cal que repeteixi "Genicular"? ahhh, ja ho he fet.... Que xispa tenemos eeeh! xD
Si no ho enteneu m'ho heu de dir, ho enteneu tots: no D'acord aniré més lent... però això ho hem de fer molt ràpid perquè és repàs
De sobte apareix Caldú, en mig del apoteosic examen de psicobio, teoricament x aclarir dubtes... i se li acudeix aclarir que...: - "Solo hay una respuesta correcta de las cuatro opciones" i dps daixo es pira! moltes gracies, si no agues sigut x tu, nose com agues fet lexamen... ¬¬ xD
No s'enten res a la classe, i va tan ràpid que no et dóna a entendre res. Ell sap molt el que explica, però no té ni idea de com explicar-ho als demés. Se'l veu bon noi, però com a profe no és el millor. Recomanen molt Imma Clemente
no ho feu, es un suicidi!! es nota que es super llest i que te molts coneixements en el seu camp pero... els alumnes no pillem res!! si no sou uns cracs en psicobiologia...oblideuvos d'ell!!
Se nota que entiende del tema pero va muy rápido a la hora de explicar y no sabe transmitirlo de forma didáctica. Por eso al final te pierdes y dejas de asistir a sus clases. Para esta asisgnatura recomiendan mucho a Imma Clemente
Es nota que sap moltisim, pero crec que no es capaç de transmetre els coneixemens que te de la manera mes correcta. Va molt ràpid i interactua poc ( res) amb l'alumnat. D'aquesta manera, cada cop estas menys motivat i deixes d'anar a classe. Li falta ser mes proper, fer mes bromes, en conclusio, tenir mes confiança amb els alumnes, no li mossegarem si fa una broma.
Per a mi es un bon profe però li falta xispa!!! Sap del que parla però no ho transmet gaire als qui l'escolten. A part d'això és una persona que quan tens dubtes no posa inconvenients en tornar-ho a explicar!
n fa les classes molt divertides.. rectiico, les fa mooolt aborides! per pillar alguna cosa has de tenir una mika de base de batxillerat en biologia i ke set doni be, si es akest el teu cas, pots aprobar amb bona nota, sino... demana apunts de laimma clemente o directament ves a les seves clases des del 1r dia!!! pro el ke si ke te bo, crek ke son les seves diapos: son molt bons eskemes i essencials per la matèria d'examen!
Com a professor no és dolent si tens base del batxillerat. A vegades el lia ell mateix al donar la explicació però si cal ho repeteix tants cops com calgui.
(parlant dels aminoàcids)Xavier: Actualment existeixen uns 50 aminoàcids més o menys..Alumne: Yo leí un artículo en el que decia que havian descubierto más aminoacidos..Xavier: La verdad es que lo tendria que mirar, pero seguramente ha sido en plantas..Alumne: Si, si, en plantas.Xavier: pues que yo sepa la psicologia aún no trata a plantas.ZAS, EN TODA LA BOCA! xDD
La cel·lula no decideix morir-se, sinó que es suïcida. I no es que li agafi un rampell, sinó que ho deixa tot arreglat.
El hombre es majo pero yo no me lo volveria a coger, explica de una forma muy técnica y sobretodo si es tu primer año no te enteras de nada...
recomendado!a mi me gustó mucho!!queda claro lo que explica, algunos se quejan, pero si no lo entiendes es porque se te hace complicada la asignatura, pk él explica bien, y si hace falta te hace un dibujito en la pizarra xDJovencito, (guapo) y con mucha gracia.
Li encanta i es nota. Pregunta un munt de vegades si ho hem entès, resolt els dubtes que tinguis... totalment recomanable. Millor no saltar-se cap classe, sinó costa d'entendre les diapositives.
Estoy de acuerdo en que se nota que sabe y que siempre pregutna "lo entendeis" pero no es suficiente, el mimso se va liando y cuando dice "estrictamente esto no es asi" te explica la excepcion que hace que te pierdas más, si no has exo nunca biologia, como mi caso la inma clemente dicen que es una crac. Los examenes los ponen igual todos no suelen ser extraordinariamente dificiles pero no hay que fiarse mucho, yo lo aprobé en el examen de 2a convocatoria con un cinkillo i en ese estudie ^^ jaja
I la cèl·lula diu "doncs... yo vui ser neurona!"
aquí veiem una rata que no cuida a les cries i moren, però en canvi aquí n'hi ha una altra que les neteja, les llepa... en definitiva: que les estima!que gran aquest home :)
Explica genial. Es pot entendre perfectament encara que vinguis d'un batxillerat social. Sempre que no entenguis alguna cosa, si li preguntes te l'explica les vegades que fagi falta. Molt recomanable.
Homee... Jo l'any passat vaig agafar-me aquest professor i no em va agradar gens! Aquest any he agafat la Imma Clemente i he notat la diferència 100%!! El Xavi Caldú és bastant aburrit i monòton. No posa molts exemples perquè et quedin les coses clares...Pel contrari, la Imma Clemente, és tot un altre mon!
Per mi és molt bon professor, sempre que tens algun dubte te'l resol i si no ho acabes d'entendre posa tants exemples com fagin falta per a que ho acabis entenent. Si has faltat a algunes classes (pel que sigui) t'obrirà les portes del seu despatx per explicar-te el tema que t'agis perdut.Això si s'ha d'anar a les classes perquè les seves presentacions són de poca lletra i si no hi vas et perds la meitat de l'explicació, per la resta molt bon professor.
és molt simpàtic, s'explica bé i s'interessa molt per que la gent ho entengui tot, no l'importa repetir les coses dos o tres cops. l'únic defecte és que potser, per la gent que no té bona base de biologia, trobará que dona massa conceptes bàsics per entesos.
(Els de primer tenim dos examens en dies consecutius, un d'ells és el de biologia, i ens diu el següent) "Us diria que em sap greu però...no"
El recomano al 100%!! Explica molt bé (una mica de pressa però podeu dir que ho repeteixi tants cops com vulgueu) i resol tots els dubtes. Atenció, no falteu a classe xk us perdreu, ja que només mirant power points no us enterareu de gaire... (i no sabreu lo important x l'examen), tot i aixi son molt utils els power points si esteu atents!!
Quan una neurona decideix que vol ser neurona ja no hi ha marxa enrere, ara no val dir "vull ser fibra muscular".
Es buen profe pero tienes que ir a clase y estar los 90 minutos atento a él sino te pierdes y sus powers son muy esquemáticos. Te repetirá las veces que haga falta una idea hasta que la entiendas.
Pero OJU!
Es buen profe y se nota que sabe, pero a veces da por supuesto que todos los alumnos tenemos los conceptos básicos sobre biología y en el caso de unos cuantos que venimos de CFGS o bachillerato no científico no es así.
bon profe, en sap molt tot i que donda per entesos conceptes que potser no has vist abans
Explica muy bien, amable y siempre dispuesto a ayudar, además hace las clases entretenidas. 100% recomendable.
Sencillamente, ME ENCANTA. Un profe genial, serio y da unas explicaciones perfectas para mi manera de ver. Así que, si podéis, cogedlo. Y los exámenes que hice son super fáciles. Puedes sacar un notable fácilmente
Molt bon professor, explica el necessari per aprovar i s'entèn tot el que explica.
(Tot concentrat) -Aquí tenim dos conills amb idèntic material genètic, però un s'ha criat en un ambient de menys de 25º de temperatura i un altre amb temperatures de 30º. Com veieu els enzims del conill de menys de 25º ha provocat que tingui el morro, nas, orelles i cua de color negre que són les zones més fredes de manera que... ara no recordo si ha sigut per pigmentació o decoloració... (Es queda pensant) És com les zebres, que no sabem si són blanques amb ratlles negres o negres amb ratlles blanques... Per vosaltres, com són les zebres?-Alumne amb to d'evidència: blanques amb ratlles negres...?-Xavi: Jo crec que són negres amb ratlles blanques... :D
El millor professor de tots. Explica molt bé i si no et queda clar alguna part no li importa repetir-la fins que faci falta. Els exàmens són súper assequibles. 100% recomanable.
10
Molt bones classes, sempre dedicant atenció i se'l veu implicat a la hora de solucionar problemes que pots tenir. Amb el fet d'assistir a classe t'aclareix molts dubtes que pots tenir en els pdf del campus virtual
Segur que heu llegit per la tele... ai! heu llegit per la tele!
És un molt bon professor, s'explica molt bé i no li fa res repetir les coses mil vegades perquè quedin clares.
Explica genial. Dels millors profes de la carrera.
Si vols aprovar no el tinguis. Explica fatal i massa ràpid, ara mateix estic a classe i no m'estic enterant de res. Jo ho intento però és inútil. Dóna per entés que tothom sap molt de bio i que no se't passi `pel cap fer niguna pregunta, perquè et mira amb mala cara. Conclusió no el recamno a ningú.
Puede parecer serio, pero es muy buen profesor y encima se nota que sabe sobre el tema y que le gusta lo que hace. Explica muy bien y no tiene ningún problema en repetir y en contestar a las dudas. Recomendable 100%.

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESC REVERTER NOLLA8 documentos asociados
Prof. anónimo 240217 documentos asociados
Prof. anónimo 76548 documentos asociados
Prof. anónimo 1294546 documentos asociados
Prof. anónimo 1294614 documentos asociados
Prof. anónimo 39045 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell, Carme6 documentos asociados
Prof. anónimo 129827 documentos asociados
Prof. anónimo 131778 documentos asociados
Prof. anónimo 16629 documentos asociados
Prof. Josep Fernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Diana Benito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo 78112 documentos asociados
Prof. Joaquim Colominas9 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. laia royo4 documentos asociados
Prof. anónimo 53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.