12
documentos asociados
icon
5.3 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Conrad Izquierdo

"Agafes la lliçó 1...la lliçó 3...les llegeixes. ¡¡Això és metacognició!!
"Jo us preguntaria perke us sentiu dones i vosaltres em cantarieu allò de...¿quien es ese hombre que me mira y me desnuda?" (la cançó és la de pasión de gavilanes..jajajaj)
Enterarte de algo en esta asignatura con este hombre es algo metafísicamente imposible. La vida no deja de ser irónica por otra parte ya que precisamente el es un psicólogo evolutivo que ha tratado sobre temas de la educación. Sinceramente esperemos que nadie le haya hecho mucho caso, porque como sea igual que en sus clases los niños lo tienen claro.
No és obligatori masturbar-se, però els que ho fem i seguirem fent mentre el cos aguanti, ens quedem "muy a gustito"
Conrad: Poiètic vé de... Alumne: Poiesis? Conrad: Si, poiesis, es que em sortia polla...
Te quiero si me das platano (... ¬¬)
No patiu per l'examen que el trec, que no tinc edat per fer patir a la gent (que creieu que li hem dit? XD)
Jo corregeixo molt rápid els treballs. Tinc un bon mètode. Els tiro a terra, si cauen de cara aprovat, si cau a l'inrevès, suspès. ¬¬'
Si podeu, no l'agafeu. És molt millor agafar la Peralta perquè saps que només has de llegir el llibre. El meu grup va tenir problemes a l'hora de fer el treball. A més, ell sempre és qui te la raó, no se li pot portar la contraria perquè sinó et creua i ja l'has fet bona.
A mi edad, ya me da igual por delante que por detras
La energia hidraulica, és com quan estas tip y...no, no ho diré que sortiré a Patatabrava (has sortit igualment Conrad)
Muy enrollado, muy guay, super flexible,etc..., pero de aprender más bien poquito
"(refiriendose a algunas teorías freudianas) Si, es como si comparásemos un Ave zurcando los cielos con una gallina en el suelo, atada a un palo con mierda..."
No ensenya res, en les seves classes és limita a divagar mirant el sostre mentre sembla que escolti la seva pròpia veu. Demana molta participació, però si ho fas sembla que parlis amb una paret. Cap dels meus companys ens sabem defensar en evolutiva I o II (el poc és gràcies als manuals), cosa que es paga en altres assignatures com Llenguatge. És una llàstima.
Aquest home és gran i fa lo que li dóna la gana, simplement. El contingut en teoria del portfoli determina en gran mesura la nota.
"Parlem amb les coses. ¿Si o no? Doncs, aixó és bo" dish ¬¬
"Estar metit" (referint-se a ficar-se)
Si teniu dubtes podeu venir al meu despatx, o enviarme un email, o si teniu web cam ens la posem i parlem, o tb podeu enviarme un sms.... i si feu tot aixo.. us enviare a la merda pq m'estareu agobiant!!! Jajajajaja és el millor aquest home!
Conradito cuenta un chiste: Esto es un hombre que un día va al médico y éste le dice ke va a morir.. entonces el hombre se queda asi perplejo sin saber qué hacer y... aii AHORA NO ME ACUERDO COMO SEGUIA, ya os lo contaré mañana. jajajaja
[Parlant que hem de vigilar als nens per tot això de les noves tecnologies, la TV, etc. i posa l'exemple els tipus de franja televisiva que hi ha al llarg del dia.]CONRAD: (...) i és que els nens ja tenen TV a la seva habitació i clar, hem de vigilar què miren. Com per exemple a certes hores de la matinada que hi ha uns programes dirigits a edats més adultes... que llavors hem d'agafar al nen i dir-li: "Carlitos, te voy a explicar la vida..."
A partir d'ara penalitzaré les diarrees.(Parlant de textos massa llargs).
i sinó, mireu-me a mi... veieu?? si estic fet un pimpollito!
Derieem (mira al sostre...) Podriem dir que Adolfo Perinaaat....
-Jo crec que per ser un bon psicòleg heu d'experimentar els diferents estats d'alteració de consciència. Heu d'experimentar tot.-Conrad, ens estas dient que ens droguem?
Aunque no hagas nada en sus clases, ve, le sentará bien y estará contento
A primera vista sembla un home brusc i tosc. És cert que divaga una mica i que és dificil de seguir les seves clases. Tot i així, si el coneixes una mica, pots entrar en el seu món i entendre el que diu.
Divaga masa i costa seguir les clases i entendre el que diu. Acabes desconectant de la clase i no fent res. Agafar apunts es una mica complicat.
Un poco loco, hay que saber como pillarle, pero buen profesor.
Me subio 5 decimas para que aprobara el año pasado de 4,5 a 5 de la nota final
es bon home, quedeu-vos a les seves classes i filosofeu, no marxeu!!!
Es fácil perderse en sus explicaciones siendo distraído pero no tiene pérdida este hombre.
És tot un personatge, la llàstima és que ja s'ha retirat.. una pena..

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.