27
documentos asociados
icon
8.0 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Sònia Darbra

“Bé, els nois ja saben que la condició de pare és un acte de fe."
Doncs aquesta professora, és una de les millor que he tingut mai. A mi biologia mai m'havia agradat... xo aksta dona, amb la manera de fer les classes... ha fet que estigui a classe... i que faci algo d'aprofit. jaja. Te els seus rampells... pero es una d les millors... crec jo.
Et rajes amb ella..!!té el seu punt de mala folla, suposo k kom la mojoria dels profes (pk sera..¿?¿). però si, les seves klasses són bones. Com a mínim fa que la bio no sigui tan aborrida!
Aquesta professora és boníssima! Com a persona i com a professora! És la canya! Molt moguda i molt extrovertida, jo m'ho passava genial amb ella! A més et fa reflexionar molts cops... Quan pugui tornaré a fer classes amb ella!
uuuuffff!!!! hace años la tuve, en el tema de psicogenética. consiguió de mí (de letras puras de toda la vida), que me enterara de algo, lo disfrutara y aún me acuerde. La recomiendo totalmente.
Que ve la foto! que ve la foto! i tots es posen així en línia.. (els cromosomes al cariotip)
Anem a la platja, ens cremem... i riguipum! (genial.. jaja)
Tenim el temari fet unos zorros!!
Aquesta es una de les millors profes! Et rajes am els comentaris q fot a classe i quan li agafa la vena feminista ja es la ostia! jaja I a mes a mes fa q la gent ho entengui q axo ja es fer miracles i mes amb la gent q som de lletres pures! Canviara despres de ser mare? ( sta embarasada o axo es rumoreja )
Bon Dia Familia! Com anem familia? Que tal familia? i com no...no podia faltar.... BON NADAL FAMILIA!
Gran profe, llàstima que sigui tan feminista
Sempre feu-ho amb carinyuuu i amor!!!
No us oblidaré mai, no, de debò, perquè una no s'embarassa cada dia...
I està allà l'ovul innocent i llavors arriba el malo de la pelicula tikitipum! i ja està, criatura estupenda...
Al fer un espermatozoide... puixinxin...mutació!
Parlant sobre la inseminació heteròloga: "és com inseminar a una vaca...a veure, hi ha algun pagès per aquí? no? .... ho direm pijo... i algú que tracti amb cavalls?"
(Parlant de la miosentesi): La placenta la fa la criatura, va fent , va fent, així que igual són celules fetals. té dues capes, una la de més aprop del fetus. Per descamació, cauen celuletes... POS ASPIREM xluc!
DIVERTIDÍSSIMA!!! Una d les poques profes (per no dir l'única q he vist fins ara) que fa que et motivis a les classes.
És la canyaaaaaa!!! S'entèn tot a la perfecció, sempre està de bon humor i això es contagia i més a segons quines hores del dia jejeje.
-Mendel era un monjo, eh, que estava tancat al monestir, i jugava a fer cosetes. Polinitzava plantes, agafava els dos pèsols i feia "Chiqui-chiqui"..ja m'enteneu....xD una crack
... kina pregunta mes interessant!!!! sembla mentida k siguis un home!! jaajajaja
"Les coses amb carinyu i amor"ajja
Parlant sobre el reglamentari descans de 5 min entre clase i clase: "Avui me reunit amb mi mateixa i em decidit, votant democràticament, que farem les dues hores seguides" -no coments xD
Tornan am el tema del descans entre clase i clase: "Millor acabem abans i caxi-pum anem al bar"-->que festera la sonia, si es que ets tan jovenil!!ajjaja
Una de les millors i tant que sí!! Destaca pel seu positivisme, per l'amor i carinyo que posa a les seves classes xD i pq és una persona de puta mare!!! Amunt Sònia!! que segueixi així! Segur que és una mare collonuda!
...arbre "ginecològic"... ¿?¿
Sort que finalment la correctora de català ha acceptat que en el manual hi posi penetrancia i no penetració....
"I no vull sentir escuses d'aquells que es pixen al llit i diuen que suen!"
"jo medeixo metro seixanta vuit i mig! i que el mig ningu me'l tregui!" jaja
Està feta una crack!!!!! Fa dinàmiques les classes i aconsegueix sempre la teva atenció..
M'encanta aquesta dona!! Jo la vaig tenir l'any passat a psicobio I i és l'òstia. Fa que fer classe a les vuit del matí no es faci tan pesat. I no ens enganyem, fa el que pot, perque és que el temari de per sí... buuuuuuuuuuuuuf! Peò s'explica wai.
Algú sap com és aquesta assignatura?? I l'examen és mlt difícil?
Molt gran!
Te partes por como explica. La asignatura en sí no es difícil (aunque la esté repitiendo, jisjis...)
(Parlant sobre l'ambient post-natal dels nens, quan les mares vesteixen igual als germanets): (...) això ningú ha discutit si és cert o fals, però els estudis que s'han fet diuen que, en tot cas, això podria afectar la nostra inclinació vers la moda, però no a les nostres habilitats cognitives. (...) Si no, imagineu-vos, totes les nenes que les mames ens vestien de color rosa ara seríem Barbies, i tots els nens que anaven de marinerets el dia de la comunió, ara serien capitans de barco.
Feu una cara d'estupefacció impressionant... la feu per la pregunta, o pel meu comportament???
Jo sóc de poble, i quan vaig a Barcelona, conec els carrers per les botigues
Un gen major, com una festa major...
(parlant de la percaça de sensacions): aquells que fan els parapentings, els puentings i tots els -entings
El nsotre ADN és una doble cadena. És molt estable quan està en forma doblegadeta. Però si l'obro, es torna inestable i de seguida "s'apinya a qui pugui". Uix! (riu i posa cara de malícia)
Hi ha qui diu, i això no ho apunteu, ... doncs hi ha qui diu que els virus són les bestioles més intel·ligents del planeta
(parlant dels virus) i a més, els molt putes, muten!!
...i van apatrullando la ciudad, i veuen el dolent (virus) i ... pum pum! el maten. I què fa el sist. immunitari? es queda amb la foto del enemigo. El apatrullando la ciudad té la foto dels dolents. I ara, aquests putilles es canvien... es tenyeixen el cabell, es fan rastes. I els apatrullando la ciudad han de treure l'àlbum de fotos i mirar...
Palote = cromosoma
La Sònia és una craaaaaaaaaack!!!! Jajajajajajaja!
La Yoko Ono volia clonar al John Lennon. Bé, la Yoko hauria de deixar les drogues...
La Yoko, que fuma, vol tenir un Yokito Lennon
SÒNIA T'ESTIMEM!! És fantàstica, m'encanta, en sèrio, em passa l'hora volant, m'ho passo bomba, estic motivadíssima per estudiar la matèria i tot!!
El cromosoma Y es un cromosoma molt petitet petitet....
Aprofiteu ara per fer preguntes siusplau. Si arriba final de curs i algú aixeca la mà per preguntar què és el citoplasma jo em tallo les venes, us ho asseguro que és veritat i us asseguro que ha passat.
Arriba tard per culpa d'una caravana: " Si estàs fent caravana i hi ha sang i fetge,.. pos divertit!, però si no.. ja em diras tu!" XD
És la PUTA AMA. Molt bona, molt extrovertida, va de passota però crec que en el fons s'interessa molt pels seus alumnes. La canya d'Espanya, vamos.
Les "tontes"(parlant de les rates a un laberint), bé, la correctora de català m'ha dit k no pot ser tontes que ha de ser tanoques, però jo així en plan familiar li dic les "TONTEEESSS"
El Locus es, mireu (un dibuix d'un "palote" a la pissarra) d'aquí (marca un pun del palote) arriquipum! fins aqui! aquest es lexpai que ocupa un gen, el locus!
Mmm....xk ja sabem que els nens no venen de París, oi??
Les dones, ja se sap, tenim elnostre periode, i tot ben endreçadet, riguitin riguitan passen uns quants dies i allibero un ovul, ep! o dos! ja ho em vist, pero el cas esk estem totes organitzadetes kuan d sobte nyigui! nyigui! arriben els espermatoTzous alla reboltats en oleadass a sac! i si be hi ha molta quantitat, de qualitat....ejem ejem¬¬ a mes son cecs, sords i patosos, vamos k no donen una, pero be k hi farem, tingueu en compte k LA CIENCIA LA FAN ELS HOMES! xD
Per la castellano parlan: avaiam, trets son ragus eh? ca un dia mencuntre con tirus i pense, osti! ca malamen anem eh!?
Jo els pares en adopció si que els donaria!!! (fa cara de: ui! ke e dit?)
Sònia: i es que a can yankee els diners pel programa del genoma huma provenen del departament de defensa... alumnes: can queee?? sònia: si home els amics de l'aznarrrrr xDDDD
Hola família!! Bé nois que sapigueu que anem FATAL de temari, però no us preucupeu!! Ja ho faig jo per vosaltres k ja n'hi ha prou! (a saber si acabarem el temari a temps ¬¬)
No cal ser mol llesto x dir aixo eh.....
Quan dic buit vui dir bacío, no ocho! ¬¬
I el neurotransimissor s'enganxa al receptor i el receptor diu: oido cosina!!! tothom aixi...."¬¬
(Mirant el cordill que penja de la pantalla del projector) "Això sembla el cordó d'un Tampax!"
*Música de Son Goku de un móvil* Sonia: Veréis… tengo ya una edad en la que no sé si lo que escucho es cierto o no… ¿Verdad que no he oído un móvil? Todos al unísono: ¡¡Noooooo!! Sonia: De acuerdo
Sonia: Si el pare porta el gen defectuós la filla serà… Noia: defectuosa Clase: afectada Sonia: Jaja No! Defectuosa no! Si fos un nen potser però una nena…
Suposo que a hores d'ara ja haureu fet alguna cosa de desenvolupament, i si no, m'és igual... (segueix explicant xD)
Qui va fer la pràctica abans de l'aqüeducte que aixequi la pu... ai la maneta, que anava a dir la poteta xDD
Llàstima que ni tots els profes ni totes les assignatures d'aquesta carrera siguin com la Sònia o com Genètica. Un oasis en mig de la mediocritat general. Un 10 per saber parlar clar i directe als alumnes (sí, som un "puto número"), per saber explicar com Déu mana i per saber mantenir l'interés molt alt per l'assignatura; les classes esdevindran les favorites dels de lletres, i això és dir molt
és una mina per les "Mitiques" jajajjajaj akabareu del "petito petito" o de les frases feministes fins al serrel po es genial! xD
Doncs jo no fico res perque hem fot por que ho llegeixi i que busqui la font. La seva venjança deu ser terrible, els que algun cop li han portat la contararia a classe (sobre la transexuaitat, sobre la supremacia genetica de la dona o sobre el sindrome de down...etc) sabreu de que parlo. Pero l'unic que matreveixo a dir es que , el que em genera es por.
Una gran assignatura!!! I mira que a mi la psicobio no m'agradava gens ni mica... Sé que si les classes les hagués donat un altre professor no hagués estat ni la meitat d'interessant ni motivadora. La Sònia és una crack!
"Els homes tenen uns cromosoma més pitito qe les dones"
Ping!
la Sonia és genial!
Sònia: "Treballem amb una variable molt variable i una màquina que és la òstia...el cervell!!" Alumnes: ¬¬'
Sònia: "Agafem la recepta dels canelons que em va ensenyar a fer la yaya....." Alumnes: (sonrie y asiente)
Introducció de la Sònia per abarcar el tema de la divisió cel·lular: "Imagineu-vos que estem en ple juliol, (gràcies Sònia, estàvem probant de superar la depressió post-vacacional, molt amable) una escalforeta que torras... sí, qué te-torras; i prenent el sol comencem un color vermell, vermell... sí, d'aquestos de "A tu t'ha parit una gamba", què creieu..." La classe ja no escolta perquè esclata a riure. Què gran és aquesta dona!
Sònia: que ho enteneu? Alumnes:.... Sònia: que ho enteneu ? va responeeeu? Alumnes: siiii Sònia: sí què? Alumnes (ja cansats...): siiiiiiii Soniaaaaaaaaa
viisca la Sònia FAMILIAA!! :)
es estupenda! jo al principi vaig pensar...mira una que va de "coleguis" y de "guais" ja veuras quan arribi lexamen que ens "fo....." a tots... i ke vaa! per res del món... m'encanta la seva manera d'explicar tan dinámica i...avera de vegades si que s'emprenya si li tokem els dallonsis...xro es mol bona tia i les classes es passen rapid i tal...io li donava un 9!
[Parlant de la reproducció sexual] Sònia - Suposo que no us desvelaré cap secret quan us explico d'on venen els nens. D'on surten els nens? Alumna - De la mescla o interaccions de dos individus. Sònia - (rient) Com m'ha agradat això de la mescla. Però, sí, això. De la mescla o interaccions (riu) de dos individus surt un nen. Però, és clar, els humans som diploïdes, això vol dir que tenim cèl·lules 2n. I clar, què passa, si s'ajunten la cèl·lula 2n de l'home i la cèl·lula 2n de la dona... 4n... MONSTRE! (Ensurt amb el crit i rialles exteses per tota la classe) No, no, no. Els humans podem produïr cèl·lules haploïdes... GRAN, GRAN, sí senyor, aquesta dona és genial XD
[Més classe de reproducció sexual] Sònia - Les dones quan fabriquem les cèl·lules haploïdes? Alumna - Durant la menstruació. Sònia - Moooolt bé, durant la menstruació. I els homes, quan fabriquen les cèl·lules haploïdes? Gerard - A totes hores. [Riures maliciosos] Sònia - Sí, tu fica'ls-ho a ou que ja veus tu com de seguida salten... Homes...
[Encara més classe de reproducció sexual, la Sònia criticant als homes (de bon "rotllu", com sempre) i salta un alumne] Marc - Tens algún nen? Sònia - No, jo sempre he dit que solament porto éssers intel·ligents a la faç terrenal. [Toma, toma, toma! Però sempre bon "rotllu"] Marc - Només tens nenes? Sònia - Sí, dos nenes i ESTUPENDES! Marc - Sort que no has tingut cap nen, no? Sònia - Sí, sí, sort, que si no encara el traumatitzo. [Què gran, què gran! Continúa] -No, fora conyes. Sempre us he dit que lo "xulu" és que hi hagi diversitat. Si només hi haguèssin dones ens avorriríem. I si només hi haguèssin homes... encara s'avorririen més. [Magistral ella, com sempre XD]
Aixi doncs, tenim un foto... perdo... un cromosoma k'es fotocopi!!! [S'atura pensativa] I K NINGÚ HO POSI ALS APUNTS!!! K despres us ho aneu explicant i ja em teniu la patata brava revolucionada!! Encara dubto sobre kina patata li revolucionem...
Qe niingu seeem despiiistiiii. .. QUE TEEEM FABRICAAAN OVULS!!
Sònia - Suposo que no us desvelaré cap secret si us pregunto d'on venen els nens. D'on surten els nens? Alumna - De la mescla o interacció de dos individus. Sònia- (riu) Com el James Bond, mesclado, no agitado.
A classes parlant d'un article sobre la qualitat de l'esperma: "doncs ja ho sabeu, apa a eyacular solos o acompañados!!!"
[exemplificant la clonació] -...apart de clonar el John Lonnon....es el que vol la Yoko Ono, aquesta dona ha de deixar les drogues! [aquí la classe ja es descollona]
La Sonia Darbra es una zorra, como todas las demás, pues solo busca pollas gordas, para poder follar... (8)
Pitió!!
És un poc 33, però t'acabes partint el cul xD
si ha d'anar en contra d'un alumne hi va, i no te'n salves. i això que a mi directament no m'ha fet mai res, però si m'hagués de fer algo ja estaria patint.
Que ningú parli de futbol,d'acord? i val més que ningú sigui "perico" ni del madrid...val més!
Fa veure que es preocupa pels alumnes però, en realitat, l'única que l'importa és la SEVA assignatura i la SEVA classe. Certes discussions que he tingut amb ella, o que he vist que ha tingut, ho demostren.
Serà simpàtica pro de vegades fa por i tot! xD
L'assigantura està molt be! es tot genetika po si tagrada ja saps... L'examen... jajaja el nostre facilet pk va guanyar el Braça el triplet xD Pero no es complikat. De principi sembla xunga, però l'examen va ser molt aplicat i coses que havia remarcat molt.
us recomano la assignatura, el temari no es gaire dificil, l'examen es facil i la professora molt bona explicant i molt simpatica, a mes la part practica es molt entretinguda vem posar rates en laberints.. esta bastant be de veritat.
Ja fa molt de temps que tots ens afaitem, eh?
Algú té problemes de comprensió verbal?
Aquesta assignatura ara es diu: Fonaments de Psicobiologia I. Psicobio I d'aquí un temps.
Podeu ser més extrovertits o més introvertits. Jo sóc molt extrovertida i crido molt. Vosaltres quan acabeu la carrera parlareu com jo.
"Trets", en castellà no són "tiros"!!! (referitn-se als trets característics de cadascun, rasgos en castellà)
Els dubtes són intel·ligents, el que és idiota és quedar-se callat.
I aquesta coseta xinurria i petitona és el cromosoma Y. El que dóna tants problemes, sí.
Un 10!! Genial a les classes i a l'examen!
Nosaltres tornem de les vacances de Nadal el dia 7 de gener. Nosaltres no juguem amb les joguines.
(Parlant d'una cosa que per ella era òbvia).Antonses, no fa falta ser un linse!
(Ensenya un article que parla de la poca donació de semen de bona qualitat a Espanya).Jo no vull dir res, eh?(Ensenya un article que diu que Catalunya és un dels llocs on hi ha més deficiència de semen de qualitat).Jo no us vull espantar, però poseu-vos les piles, eh, macos?
Ara diré una cosa, però els nois no us ho prengueu malament.(Dibuixa uns cromosomes XY i XX i els alumnes veiem la diferència i comencem a riure).?... Però si encara no he dit res...!
(Estàvem fent un arbre geneològic).I aquest... Li posarem, per exemple... A... De Alcorcón.(Fent referència a la pallissa que va rebre el Madrid contra l'Alcorcón al futbol).
Alumne: A l'exercici posa que és el cromosoma 18. Sònia: Y que posa aquí? (senyala la pissarra) Alumne: Cromosoma 21 .Sònia: Y quí mana aquí? Alumne: Tu. Sònia: Problema resolt.
[un alumne entra al seu despatx per la revisió d'examen, l'alumne tenia els llavis molt tallats]SONIA: Ui! i aquest llavi!ALUMNE: res, que amb el fred i tal se'm talla. A l'examen...SONIA: a doncs a la meva filla també li passava i hi ha una crema que va molt bé.ALUMNE: és que no m'agrada posar-me cremes per això el tinc així.SONIA: doncs la crema que et dic, és crema blanca, no oliosa d'aquella ueixgg.ALUMNE: no m'agrada posar-me coses al llavi.SONIA: doncs aquesta va molt bé!! espera que t'ho escric!! [mentre busca un post-it] es diu eryplsat, és de Lutsine. Em vaig llegir el prospecte i es veu que escremeta pel cul dels bebes, però no passa res...
Siguem americanillos o espanyols, tots fem el txiki-txiki igual. Amb botes i sombrero o sense, però és el mateix.
Diuen que fa molt fred a Madrid...que estan 5 a 0...5 sota 0!
Un dels mecanismes que coneixem a conèixer és el grup Metil.(mmmmm...sí... coneixem a conèixer... sí xD)
A classe de genètica:Per dir que és un fill de fertilització in vitro, quan aneu pel carrer no digueu mira! és fill de petri!
És una assignatura molt interessant i la Sonia explica molt bé. Es millor no faltar molt a classe pq si perds l'explicació es més fàcil que no t'enteris gaire dels apunts. A l'examen s'ha d'estudiar bastant encara que els exàmens no són difícils i la Sonia no és molt dura corregint. Si t'agrada la Psicologia Clínica és molt recomanada.
Molt bona!
L'únic pel que us servirà aquest grau és per dir que sabeu escriure i llegir.
No arribar tard, fot bronques interessants, i que no soni el movil durant la classe!
De vegades fa gràcia, però pot arribar a ofendre i és estricta corregint treballs. Això sí, aprendre, s'apren.
Sònia: ... són els factors ambientals i els factors genitals. ui! jijiji he dit genitals! al cap d'una estona, a mitja explicació... Sònia: jijijijijiji no m'havia passat mai!
es acollonant, però no siguis noi!!!!!!!!
les classes amb aquesta dona són super divertidessssssssss!
Para la asignatura de Psicogenética con Sonia Dabra, recomiendo y aconsejo encarecidamente acudir a clase y a las prácticas, sino, es sencillamente imposible aprobar la asignatura
Boníssima, però has d'arribar a classe puntual i ser noia. O ser noi i regalar-li xocolatines.
No arribeu tard. Ni 10 minuts.
Per aprovar, cal anar a classe de teoria i pràctica. Es veu que es fan pràctiques amb ratolins, però aquest curs (2013-2014) no s'ha pogut fer per qüestió de papers... Recomanable però t'ha d'agradar la psicobiologia i s'ha d'estar motivat per estudiar.
Es molt bona professora i bastant graciosa.
------------------------------------------------------------------------------------------
10
Si feu tot el grau i no feu una assignatura amb ella us estareu perdent el millor de tota la facultat. És molt bona professora, sap el que explica i ho explica de forma clara, amb molta passió i de forma molt amena. Les seves classes son les mes divertides que vaig tenir, i va aconseguir que m'agrades la genètica! en serio, no us la perdeu!
A una persona hemofílica què és el màxim que li pot passar? Que tingui una hemorragia interna donada per un cop, i com que no li funciona el factor 8 mori dessagnada. Res més.
Hi ha alguna ment meravellosa, prodigiosa i masculina, que quedi clar perquè això només ho fan els tius, que va dir que la majoria d'ADN no servia per res. I se'l va anomenar ADN basura, el que no codificava res. S'ha de ser burro, però bastant burro.
Els meus fills els pobres han de dir que sa mare no és perruquera, sinó ratera. Jo treballo amb nens i amb rates. Però us recordo que jo estic aquí per les rates, no per vosaltres.
ALERTA!!! (vocablo típico en su día a día): Si no us agrada treballar i estar actius a classe no us hi apunteu, perquè ràpidament us enviarà cap al bar. No obstant, és tremenda com ella sola i una excel·lent professora, s'aprèn moltíssim!!!
Ja fa anys que ens afaitem

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.