13
documentos asociados
icon
7.6 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Joaquim Martí

(Entra un moscardó gegant per la finestra)
I si no us agrada, us n'aneu cap allà, a Veterinària.
Em preparo per a unes oposicions de botxí (frase d'exercici).
Un nen cau per la tassa del wàter i desapareix per les clavegueres (frase d'exercici).
Diu que vol tatuar-se el logotip de la UAB al cul (frase d'exercici).
(entra un moscardó gegant per la finestra) Mira! Un ERASMUS!!
Et vomitaré a la cara (frase d'exercisi)
Aquest Carnaval ens disfrassarem de mocs (frase d'exercici)
Un dia vaig somiar que l'Autònoma s'enfonsava, i el rectorat, així pam! de cop
Ara que arriba setmana santa reflexioneu sobre si cal que torneu o no.. Jo us recomano que feu una doble titulació i estudieu veterinaria i psicologia alhora, que té moltes sortides i al matí fareu terapia amb els amos i a la tarda amb les bèsties.
Sabeu què vol dir 'delirium tremens'? És allò que agafareu tots si no deixeu de beure cervesa de manera desmesurada
'Tinc que anar-hi' en castellà només vol dir 'Tengo canario'
La teva germana sempre em tanca el nen dins el congelador (frases exercici)
Empaitava la seva mare pel carrer amb el ganivet de tallar pa a la mà (frase exercici)
"Atura't, Nemesi, no et moquis!" (Frase d'exercici)
Demana a aquests xicots si volen venir a practicar sadomasoquisme amb nosaltres (3r intent... u_u sí? sí?)
L'Hipòlit empaita la seva àvia per la teulada amb una destral a la mà (Frase d'exercici)
-T'enganyes Banyeta! No és bacallà ni tonyina, sinó el c... de la meva Caterina. (frase d'un exercici -text correció d'errades)
(frase d'exercici) Aquest gat sempre urpeja la mà dels meus germans siamesos. :$
Bé, dono el curs per finalitzat. Aviseu-me si us contracten en alguna empresa de traducció que no hi portaré res per traduir.
Català A1, A2... català en general. Explica de collons, l'avantatge que te aquest home és que en sap un munt de la seva llengua i ho explica de manera entenedora i fa riure. Inconvenients... és un pel desagradable quan vol, q dius, nosaltres no t'hem fet res... i desaconsella continuament que seguim amb la carrera, et diu que el teu futur és una merda i tot el que li entreguis també ho serà. Aprovar no és difícil, treure bona nota sí, puntua molt baix, però com a mínim no t'adorms a classe i aprens
Aquest home és un crack de debò. Potser les classes no són una festa, però aprens molt, moltíssim. Et pots refiar completament del que t'explica, perquè ho té claríssim i s'ho sap molt bé. A més, les frases d'exemple són la hòstia, no us les podeu perdre, i si no, mireu a Frases mítiques i veureu com se li en va l'olla xD Senzillament genial. És el meu ídol!!! Si podeu, trieu-lo. Puntua baix, però comparat amb altres professors de català és el puto amo.
No us heu fixat mai que hi ha molts escriptors que tenen nom de carrer? Sembla que per a ser escriptor hagis de tenir nom de carrer. De fet, tenir nom de parada de metro tampoc no està malament, no?
I per què us remarco això? Doncs perquè anar a l'infern i cremar-se eternament de vegades pot dependre de la diferència entre PER i PER A.
Frase d'exemple "S'entesta que la seva mare li compri una disfressa de gargall." (x als de la Catalunya occidental veure "carcàs")
Frases d'exemple d'exclamatives de desig: "Que es faci fotre!, Que es mori!, Que visqui la mare superiora!" (kins desitjos, eh!?)
"L'Orgasmina va anar a la festa de l'Eustaqui disfressada de vampiressa." ¬¬' Orgasmina, clar...
I aquí ve quan el nostre estimat profe ens anima a continuar amb els nostres estudis: "No sé pas per a què et servirà, això de fer Traducció" (frase d'exemple, quan tots estavem mig sobats... ¬¬')
(es sent un soroll extrany provinent d'una altra aula) Martí: Què ha estat això? Un tigre? (tots riem) Martí: potser vol fer anglès i traducció i aquestes coses també. (tots ¬¬'...)
Explicar, explica com cap altre... Tot claríssim, molt lineal... Amos, que els apunts queden de puta mare!!!! Ara, aprovar... El que en diriem aprovar... Sólo para algunos elegidos!!!
(Explicant els verbs SEGUIR i CONTINUAR) I el pobre CONTINUAR, que és un verb tot normalet, s'ha gastat per culpa del SEGUIR dels collons... (pobre continuar, no?)
(Exemplificant l'expressió ÉSSER UNA RUÏNA) Seria una cosa com ara jo, per exemple, després de venir aquí i menjar la porqueria aquesta que us donen als restaurants de la UAB...
(Després de fer un dictat) Martí: Bé, i ara traieu un altre full blanc, que em fareu una redacció (se sent un "Nooooo!" general a la classe). Què passa? Sou vosaltres, els que voleu ser traductors! (Sí, bé... ¬¬')
Heu de fer suar la cansalada del cervell... a veure si s'hi us aprima la grassa i podeu pensar.
Aquesta mosca se'n podria anar a fer interpretació una estona!
PROU és PROU i prou (encara que no ho sembli ens estava explicant l'us del PROU, una paraula que no diu mai ¬¬')
"Sa Majestat, construcció que ja només fem servir per als Reis Mags d'Orient"
"Captaire, que és una professió que va in crescendo"
Persones que tenen un estat psicològic....psicològic??? psicològic...bé no sé si dir psicològic...els mediums.
(Frase d'exemple)...a mi tot això d'emprovar condons... Alumne: Però això és en el sentit literal de la frase? J.M:Sí, bé, és veure si et queda bé o no. Es veu que és una peça de roba més.
Sinònims de trompa: pet, paperina, gat, xin, merda. Ho dic perquè n'hi ha que en deuen d'agafar força
"Si amb amenaces no en sortim, et doblegaré a garrotades" (Frase d'exemple mítica entre mítiques).
"Arran d'una trompa de colònia Nenuco que va agafar de petit, ara no tasta gens d'alcohol" (frase d'exercici)
"gavardina s'escriu amb "v" però també amb "h"..." (rialles generals) Va, que he fet un acudit dolent per donar-te temps de pensar la resposta"
Amo/mestressa, amos/mestresses. En el sadomasoquisme també és així. Ho dic per si hi ha algú que algun dia hi treballi...fent traduccions, vull dir.
...a Magisteri, aquell lloc que amb tanta pretensió en diuen "Ciències de l'Educació".
A mi m'encanta. No pares de pendre apunts, va bastant a saco, però si l'escoltes atentament, de tant en tant deixa caure algun comentari realment graciós, igual que les seves frases d'exemple. A l'hora de puntuar és exigent, però com que m'ho passo tant bé a la seva classe, definitivament és amb el que em quedo. Si fos una mica més atractiu seria un 10! xD
(ens explica les parts de què es compondrà l'examen) -Alumna: i després tots suspesos... -Martí: "I tots suspesos" no, però un tant per cent bastant alt sí.
..."de collons/de colló/de colló de mico" es diu d'alguna cosa insòlita.
(parlant de bars i restaurants) si fan unes porqueries que... sobretot si aneu aquí al costat (assenyalant la cafeteria de la facultat).
(acabant les accepcions del terme "pom/pomet", amb somriure divertit) Et prens un pomet de verí i "pum!", ja no hi ets... (rialla general) és qüestió de donar idees ara que ve Nadal.
un profe de collons, si senyor.
(fent un exercici de morfologia nominal) Quan arribem als animalons tothom va perdut, i mira que n'hi ha per les cases...
Hi ha algun intel.lectual que és polític, però pocs polítics intel.lectuals
'M'agrada el caminar dels elefants', que és una collonada però surt a totes les gramàtiques, no sé qui s'ho va inventar
Ficar-se la llengua al cul, amb la idea de callar
(Frase d'exemple + comentari) "Anava fent el ximple pel carrer i va caure pel forat de la claveguera", són coses que passen...
Aquella pobra dona de la Tura cada dia fa més cara de Bush
(Frase d'exemple + comentari) Odio...jo què sé, beure cafè amb llet amb galleda. Això és una PARDALADA
Per exemple: En certa ocasió em va passar pel cap de transvestir-me (no me l'imagino xD)
(Dues noies diuen una frase alhora) Ara podeu demanar un desig: que es destrueixi l'Autònoma
un dels millors professor que he tingut...si abans no t'agradava el català, o les classes se't feien avorrides, amb el Martí et passarà el contrari. és un home genial, aprens moltíssim, rius a les classes, etc..és possible que de vegades et desanimi una mica, però també et pots portar alguna alegria si progresses adequadament (xD)...
En sap molt i és bon tio. Intenta ajudar els alumnes en el que pot i les classes són, si més no, divertides. Gràcies Joaquim
este tío es dios. manque la gente suspenda. viva él y su amoto
( comentant una paraula que la gent havia escrit malament per possbles influències d'idiomes estrangers) i diu el Martí " aquí algu que s'ha influenciat de les llengües rares aquestes que feu vosaltres, dic rares perquè no tinc ni puta idea" ¬¬
A la dreta o a l'esquerra... ni que estigui dislocat, el subjecte!
"A la meva classe hi ha moltes nenes nimfòmanes" (frase d'exemple)
I... és un error molt típic. No sé si és aquest menjar que menjeu normalment o què...
A veure si per la festa major, en un moment de lucidesa després de tant d'alcohol, cremeu l'autonoma d'una vegada.
Dels 2 o 3 millors professors que he tingut a la vida. Rigorós i ordenat amb el temari, atent amb els alumnes, un pou de saber, un sentit de l'humor sobri però descollonant i unes classes molt amenes. Vaig tenir-lo el primer semestre de primer curs i vaig aprendre molt més que no em pensava. Realment, amb les seves frases d'exemple l'aprenentatge i la diversió estan assegurades (vegeu "Mítiques-->Autònoma-->Traducció-->Joaquim Martí").
Sóc d'Erasmus a Portugal i de l'únic professor que en tinc un gran record és ell. El Martí, en el fons, és un carbonàs, pel tema de puntar, però és, sens dubte, un dels millors professors que he tingut mai. Més caxoooondo, l'home!!! El que ell no sap es que vaig suspendre català A2 per tonar-lo a veure!!! jjajajajaaja. Vull una volta amb la teva moto, Quimet!!!
No em feu emocionar tant! que sinó hauré d'anar a Montserrat agenollat tirant-me xinxetes al davant! (això ho ha dit després que una alumna hagués conestat bé..xDD!)
I què es aixó de 'promet/promesa'?doncs és alló del anell, es a dir, alló que va abans del divorci
Hi ha gent que als dictats es deixa paraules que jo he dit o que directament se les inventa. És com si jo digués "collons" i m'hi fotéssiu "hòstia!"
"Nòmada" pot acabar en "a" o en "e", però en qualsevol cas és invariable, tot i que això de la "e" jo ho trobo una parida...
És el millor professor d'aquesta facultat. COLLONUT!
Martí: no teniu calor, veritat? Alumnes: no.. Martí: veieu com us estimo! per això he demanat el canvi d'aula. Els d'aquí al costat es fotran.
Una llengua és com una piscina. N'hi ha que la travessen pel mig, n¡'hi ha que la travessen pels costats, i n'hi ha que es queden en un raconet, s'esquitxen una mica i ja està.
La nena estava saltant a corda al carrer, va cedir el paviment sota els peus i la va atropellar un metro. (frase d' explicació)
Aviat em trobareu venen números a la cantonada. Espero que me'n compreu. (no trobava per quina línia del text anàvem)
Vaig sentir un que treballa a un escorcorxador de Banyoles que deia que els pollastres amb 3 setmanes ja estan al carrer..morts, no vius! Ara penseu la sort que heu tingut de no haver nascut pollastres..
"Aquell degenerat em va violar la Barbie que tenia quan era petita, i per això el vaig capar." (frase d'un exercici)
(parlant d'una falta q ja havia explicata i que acabava de sortir en el dictat) "...qui ho faci malament li enviaré un zombi que tinc allà tancat a casa perque l'escarmenti"
(parlant dels nens petits, perque ell opina q són un projecte de monstres) "...fins el dia q el nen creix, agafa la serra mecànica i acaba tallant indios com si fossin llonganisses"
(fase d'un exercici de correcció de textos) -forçava tant els ulls per quedat ben penetrar de l'espectacle que se li va rebentar l'ull dret a mitja sessió d'estiptease i va deixar tothom del seu voltant ben remullat de líquid ocular. sense comentaris...
(frase d'exercici) -A pesar que ells no són gens partidaris de l'amor lliure, el sistema els dóna pel cul contínuament.
(se senten uns sorolls provinents de la classe del costat, on estan comprovant si el micròfon funciona) J.M: "la degana està mutant..."
exercici de correció - El darrer disc que ha grabat "Restrenyiment Crònic", Aquí no caga ni Déu, no val un raba. xDDDDDD!!
EL "PUTU" AMO!!!meravellós!
Frase d'exemple Tots els Enrics que conec són uns fills de puta
Frase d'exemple: El noi que et va vomitar al damunt és el meu germà
Frase d'exemple: L'home que va ensenyar les vergonyes al col·legi de monges era el meu pare. (En su casa no hay ninguno que sea normal?)
Frase d'exemple: Com que no portàvem armes, vam acabar fent la guerra a escopinades
La Generalitat no és una persona perque no pot ensenyar les vergonyes davant del col.legi
Frase d'exemple: "Vostè faci el favor de ficar-se la llengua pel cul" (rialles) Va, nois, que ja som grandets per riure encara amb aquestes coses, hi ha frases més bèsties com "La Maria menja patates"... De tantes patates la Maria deu estar com una foca! (¿?¿?)
Si fos degat, el primer que faria seria disoldre la facultat
El Papa, entre els pecats capitals, hi hauria de posar les males traduccions.
Jo, com en Martin Luther King, també tinc un somni. Algun dia us l’explicaré...
Si quan acabeu la carrera heu d’anar al psicòleg, aviseu-me, que li trucaré i li demanaré comissió...
Em sembla que em presentaré com a degà... i a l’any vinent, dissoldré la facultat. Alguns estarien contents...
??Tenir les mans lligades”, una expressió típica dels masoquistes...
En voleu més?
El cine de Disney és pornografia
El mal no té fronteres, només cal que recordeu el Bush, l'Aznar...
Frase d'exemple "Van fer fora en Pacià del cinema perquè no parava de tirar-se pets"
Com em continueu tocant els pebrots i em distragueu amb tants de sorollets, el dia de l'examen us posaré un caset amb sorolls i portaré una banda de rock aquí a la tarima.
(Parlant de piranyes del Brasil) Poseu unes piranyes a l'aquari, tirau algú dins i mentre se'l van menjant van ballant samba i potser saben jugar al futbol i tot.
Arriba amb la seva moto, la xupa de cuero i el cabell llarg amb samarretes amb missatges catxondos, com és ell. A les classes t'ho passes bé i és molt bon profe. Aprens molt. Però és molt exigent i és molt dificil aprovar amb ell.
...el diccionari de l'any passat, el de 2000...¿quin era? (no recorda a quin any som!!)
No us deixeu enganyar. Com a professor puntua mooolt baix, i troba més faltes que paraules que escriviu. I, si heu de fer el pu*o conte, prepareu-vos!
L'amor de vegades és molt perillós. El sexe encara més.
...I la 63, ara ja podrem sacrificar algún alumne per celebrar que ja em acabat aquesta fotocòpia
Una llengua és com una piscina. Alguns es mullen els peus, d'altres la travessen tota sencera, d'altres la fan per sota, d'altres la fan de llarg... Fins i tot hi ha individus que prenen el sol i prou. [...] També hi ha les variants, que vol dir fer mitja piscina per sota i mitja per sobre.
Una alumna li demana si pot escriure els casos que ha dit a la pissarra: JM: Que ets analfabeta, tu?
(frase d'exemple) Vaig clavar un cop de puny a la monja amb el puny de ferro que em va cagar el tió.
Portar la biga é el mateix que faran algns aquesta Festa Major: anar torrats.
La paraula confós no us pot causar cap mena de confusió.
J: Els articles el, la i la preposició de s'accentua. classe: no serà que s'apostrofa? J: Ai, és veritat, s'apostrofa. Estic cardat... cardat, que vol dir fotut. (i al cap de poc) J: bé, doncs com us deia abans, la preposició de s'accentua. classe: no era que s'apostrofava? J: ...
Exemple de frases per explicar l'ús d'articles amb dies de la setmana: -El divendres em torro. Bueno, jo no. Jo sóc una persona d'ordre i de seny. (Tota la classe riu)
Vau tenir vuit anys d'Aznar i encara no heu entès que si dieu una cosa amb seguretat, encara que sigui mentida, semblarà veritat.
JM: ...com ianqui, que s'escriu amb "i". Alumna: I ionqui JM: És el mateix (En quin sentit?)
I ara parlarem de les contraccions... de les de l'article, no de cap altre...
JM:...per exemple: la Isabel, la Ubaldina... Riure's de la classe en general JM: Què passa, és molt comú. No us en foteu, que hi ha una profesora que es diu Clara Ubaldina, i si us en foteu, li ho diré, eh?
Si, els ogres són aquells éssers que mengen carn fresca.. dels nens i tot això.. Jo com que no em podia fer ogre em vaig fer professor d'universitat
(exs. morfologia nominal) Alumne: amo - mestressa - amos - mestresses J.Martí: molt bé. per si algú hi té afició o s'ho trobo en alguna traducció, que sapigueu que en sadomasoquisme també es diu així. (rumor entre els alumnes? J.Martí: Ah! no em mireu així.. un no sap mai com acabarà
(correcció exs. morfologia nominal) alumna: És que aquesta no la sé segur J.Martí: Doncs intenta-ho, dona. Oi que si t'apuntes amb un bazooka al cap me la diries? Doncs imagina-t'ho! (alumna respon correctament) J.Martí: Veus?
Si surts de festa y et foten una hòstia, més val que sigui per culpa teva, i no del del costat que li ha dit fill de puta a l'altre,oi? És el mateix amb els dictats
No em toquis els dallonsis.. que avui he dormit molt poc
(Quan a una alumna li toca respondre un exercici, no sap on estem, s'equivoca molt en respondre..) - Tu deus haver dormit com jo.. perque estàs fina també...
és que us treuen del papa, pepa, pipa, popa, pupa i us perdeu...
En un exercici de correcció d'errors, una alumna pregunta: -Torrats està bé? Martí: Sí, n'hi ha molts!
(exemples d'ús del pronom interrogatiu "què") Què és? Un tanc. Què fas? Mato un conill.
Doncs valdria més la pena que sabéssiu matar conills que traduir..
(corregint frases) Alumna: 'tarats' està bé? J.Martí: Siii... n'hi ha molts!
(se senten crits i rialles fora la classe) Hi ha alguna que li fan coses rares aquí...
Al: I de redaccions també en podrem fer tres? J.M.: No!! Si feu tres redaccions jo agafo la moto, marxo i no torno mai més!!
Alumne: Joaquim, com corregiràs els exàmens? Joaquim: Els exàmens? Amb boli vermell!
Si mengeu mores és que sou uns caníbals!
.........................i OMEGA 3 ! ! ! xddddd
El millor, gràcies, no fa falta comentar res.
la gent es queixa molt d'ell, però és amb el profe que he aprés més a la carrera. No es poden demanar miracles, si no t'ho curres no aproves, però si fas cas del ke diu a classe, i t'empolles els seus apunts, no és tan difícil
De fet, ja es van abandonant els números romans, que és el que no fan servir els anglosaxons, que com que són bàrbars...
Ara a la llibreria han canviat, i te n'hi trobes a un que és més imbècil que tu.
A mi m'agradaria saber què collons hi va enviar, al premi Crexells.
Jo no sé si era un grupúscul d'aquests anarcoides, que va publicar això...
Allò que ells en diuen la comunitat universitària, de la qual jo no m'he sentit mai part...
"Si algú sap que mal parit s'escriu tot junt, que sàpiga que jo també ho sé. Però fins que no em posin benparit al diccionari, jo continuaré escribint mal parit separat. Perquè sembla ser que hi ha més mal parits que ben parits i per això no l'hi posen, el ben parit, al diccionari."
Escriu una cosa a la pissarra. J.M: Però això és una parida dels lingüistes. L'esborra ràpiament. J.M: Ja n'stic fart de les parides dels lingüístes!
A una clase a la que hi a assitit molta més gent del normal J.M: No pretenc ser Jesucrist amb aquesta barba y els cabells llargs, però sembla que això dels pans i els peixos, perquè us heu multiplicat!
Frase d'exemple: Aquell qui estigui completament net de culpa ja pot començara tirar la primera pedra. J.M: No aconsello dir mai aquesta frase. Moltes de les muntanyes shan format així.
Comença a marxar gent de classe J.M: Ara em començaré a sentr com aquells que fan desaparèixer conills.
J.m.: diferencia entre medecina i medicina: medecina es allò q es pren, el remei, i medicina la ciència q estudia... els q estudien medicina es k es volen convertir en medicament! XD
Frase d'exemple: S'ho fot amb un canari!!! ("Hi ha gustos per a tot") @_@
el millor profe de la facultat. lassignatura es super xunga pero encara et fa riure i tho passes be. S'apren moltissim amb aquest home i sempre està disponible per solucionar dubtes.
Molt bo, un dels millors de la facultat. Aprens moltíssim i, si t'agrada l'humor una mica àcid, t'ho passes genial a les classes. Aprovar... això ja és una altra història... no és impossible... però tampoc no és gaire fàcil... Us trobareu que una tercera part de la classe són els que intenten aprovar-la per segona vegada... o més!
El millor profe de la facultat. Amb els apunts d'A1 i A2 vaig aprovar el Nivell D. Visca el Martí!!!!
(parlant dels usos incorrectes del verb DONAR...) Se'm *dónen bé els idiomes, que és una cosa que es sent molt x akesta facultat de traducció i interpretació; que és més bé traducció; la interpretació és apart; és una de les moltes estafes d'aquesta facultat.
Frase d'exercici: Truca a la Beata i digues-li que avui no hi ha orgia
la interpretació casca el cap
qui diu "incult" és que és un inculte
(explicant els usos del gerundi)"El gerundi implica una acció contínua, que es repeteix. Per exemple, estan disparant és: PAM! PAM! PAM!"
Frases d'exemple a la classe de catala:"Vaig veure un zombi que es menjava el braç de la veina del segon""A l'hora de les postres repartiran porros i crac"
Vosaltes llegiu? No, és clar que no...Però fins i tot vosaltres podreu llegir aquests dos llibrets, són molt prims. Jo em llegeixo els dos en una tarda...dos cops!
Aquí tothom fa anglès?? Déu meu...però si és una llengua morta!
Posant un exemple d'errada d'un autor conegut i de qui no en diu el nom.- Val a dir que això ho va escriure quan començava. Ara escriu pitjor.
Parlant d'ICV-EUiA.- Aquells que eren comunistes i ara són de floretes i coses verdes d'aquestes...
Alumna arriba tard a classe i diu: he perdut el tren.Joaquim Martí: Ben fet!
Si es tractès d´un noi, seria un cas d´ejaculació precoçResposta a una alumna quefeia preguntes amb insistència sense deixar-lo acabar d´explicar
I què feim amb l'essa líquida? Ens la bevem?
Moooolt estricte, moooolt dur, i t'estresses de valent quan arriben els exàmens. Aproven pocs: hi ha gent de quart que encara ha d'anar a les seves classes. Però el resultat, tot el que s'aprèn és brutal: amb cap altre professor aprendràs tant! Si ets dels bons, que no t'enganyin... Tria'l! I si tradueixes al català, ni t'ho pensis, tria'l més encara!
Després de sentir caure un carro de la neteja.- A vegades preferiria fer classe a la casa dels horrors que en aquesta facultat.
És un homòfob. A cada classe quan algú no sap una cosa li diu "maricón". Sempre està dient que X és una "mariconada". També ha soltat diversos comentaris misògins.
Fa l'assignatura més difícil del que és en realitat. MOLT estricte. Si no us voleu estressar, escolliu un altre.

Profesores de la misma universidad

Prof. Lluís Badia1 documentos asociados
Prof. David Miserachs1 documentos asociados
Prof. Ramon Cladellas1 documentos asociados
Prof. Paco Elvira1 documentos asociados
Prof. Ana Isabel Entenza1 documentos asociados
Prof. Andreu Farràs1 documentos asociados
Prof. Ana Maria Enrique1 documentos asociados
Prof. Eduardo Feldman1 documentos asociados
Prof. anónimo 119561 documentos asociados
Prof. ramon antoine1 documentos asociados
Prof. Jordi Freixes1 documentos asociados
Prof. Maria Eulàlia Fuentes1 documentos asociados
Prof. Joana Gallego1 documentos asociados
Prof. Helena Roig1 documentos asociados
Prof. Maria Josepa Gallofré1 documentos asociados
Prof. Maria Dolores Montero1 documentos asociados
Prof. Darío Giménez1 documentos asociados
Prof. Xavier Giró1 documentos asociados
Prof. Xavier Gispert1 documentos asociados
Prof. Ana Paz Afonso1 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.