121
documentos asociados
icon
6.3 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Enric Ciurans

Avui parlarem de la Isonomia, que no Isonotuya...
Muerteeeeeeeee!!!! El seu menú consta de: L'entrant consta d'un professor "Ei, mira com molo, que faig 4 riures i us tinc a la butxaca" i després és la cosa més puta que hi pot existir. De primer, et fa llegir com uns 15/17 llibres d'obres clàssiques gregues i romanes. De segon, un treball obligatori sobre una obra que estigui en cartell a Barcelona (No a la teva elecció, sinò a la seva). I, de postre, un exam mega chungo, on t'inclou fragments de les obres, sense noms, ni res; Descobreix tu de què parlen, on, quan, en quin moment i de quin color portaven els calçotets. Espera, que també hi entren els apunts... Buenu, Septembre powa...
Literalmente Infame
Ara vivim amb deu mil espectacles cada dia: cadascú el seu
Un clàssic està fet per ser llegit, mal llegit, pervertit, repetit... perquè no hi ha tantes històries per saber
Fan lleig, els gerundis, fan de mala educació
Un profe dels que en queden pocs. Potser no és massa atarctiva la idea de llegir-te casi 20 comèdies i tragèdies clàssiques, però l' exàmen no és gens difícil. A més, sempre ajuda molt en veu alta, dóna pistes... El treball és obligatori, però sempre dóna 3 o 4 opcions a escollir-ne una, la que més t' agradi. S'ha d' entendre que no es pot fer una crítica de qualsevol cosa de les que pengen en cartellera de teatre actualment... Jo no ho veig gens malament, ni l' assignatura ni el profe. Potser és que porto ja molts anys en aquesta carrera i me l'estimo massa, però sempre ens tracta com a persones intel·lectualment capaces, cosa que no de tothom és pot dir. I més en una assignatura de primer de carrera, com és aquesta. Ja veureu que a les optatives de segon cicle és un luxe tenir a aquest senyor "que va de graciós" però que et fas uns farts de riure a la seva costa...
Doncs a mi aquest profe m'ha agradat molt... Es cert q llegirse 20 tragedies/comedies es dur, sobretot al principi, pero les ultimes q et llegeixes les entens molt pq ja t'has acostumat a lestil.. XD Dona molta bibliografia a part (voluntaria) per reforçar el q explica. El treball fa pal fer-lo pero puntua molt alt i tampoc es gaire dificil, pq ell et marca les pautes. L'examen es bastant a sorts.. jo vaig aprovar a la primera i amb bona nota, pero tot depen dels fragments de tragedies q et toquin. Si escrius una cosa coherent, que tingui cara i ulls, es facil aprobar encara q no sapigues ben be el que t'esta preguntant. Les clases son entretingudes, et rius i es bon profe. A part, sap molt del tema, es nota que li agrada.
Gran professor i l'unic d'arts esceniques que li agrada el que explica i que està qualificat per fer-ho. Ajuda molt a les classes i dóna bons apunts. Si que es pesat llegir-se tantes tragèdies xo tampoc son tant llargues i aprens. Amb el treball tampoc exigeix tant i l'examen es una mica a sorts. En fi xo si n'heu d'agafar algun d'arts escèniques agafeu-lo a ell k almenys disfrutareu aprenen. Ah i heu tingut sort els k no heu enganxat s la Ragué, un tema a part.
El millor professor que he tingut fins ara. Es un apassionat del teatre i sap del que parla, ho explica bé, ordenat, i al final l'exàmen està tiradíssim, en contra al que s'acostuma a pensar. Dona molta informació i és un home molt culte, agradable, i cortés.
a mi tb em va agradar bastant aquest professor. Explica molt be i es nota q li agrada i q ho disfruta, q viu el teatre. Tb fa moltes bromes i es facil d parlar amb ell si tens qualsevol dubte. El treball no es dificili, a la classe tothom va aprobar, i l'examen es a sorts...si ho dedueixes mes o menys be et posa bona nota, xo no confongueu cap autor pq un matara XD Llegir-se 20 obres fa pal, xo algunes em van agradar molt i tb aprens bastant. Molt recomenable.
A mi també em va agradar molt aquest home! Disfruta molt amb les clases i és del cachondeo, és exigent amb l'examen pro si li tens dubtes t'ajuda, molt bo.
fataaaaaaaaal!!! es simpatic, aixo si, pero no en té ni idea! si li treus el guió es perd, de fet, segons el dia els apunts ja no són els mateixos.
Una cosa es que expliqui les coses en diferent ordre o canviant frases i altra cosa es dir que no en te ni idea. Crec q es dels professors que mes saben sobre la seva assignatura i realment li encanta el teatre i disfruta amb les classes. Tot aixo es nota molt quan t'expliquen coses. pPtser tu prefereixes un robot que vagi explicant les coses amb un ordre exacte i que digui quan ha d'haver-hi una coma o un parentesis. Pero a la llarga es amb professors com el Ciurans com s'apren mes i set queden les coses importants de l'assignatura, l'essencia, el transfons. I ademes es molt bon tio!
Completament d'acord, és genial com a profesor i es nota que disfruta molt donant les classes. El fet de llegir-se 20 tragedies tira enrera, però s'aprén moltissim i a mi moltes de les tragédies em van agradar molt. El recomano a tothom, val la pena anar a la uni per profes com ell.
Heracles era el Superman dels grecs.
Baco es aquell Deu que es presenta a les 4 de la matinada a la discoteca, per això no us enrecordeu d'ell.
La poesia consisteix en no omplir tot el paper.
"Els llibres que us recomano són recomanacions..."
Hermes en la nostra era seria el déu dels e-mails.
Cria cuervos... y tendrás más!
Estic completament d'acord amb la gent que el recolza i en complet desacord amb els que fan crítica exhaustiva del Ciurans i les seves classes, m'explaiaré. Quan un tria la carrera d' Història de l'art ha de tenir en compte que haurà de llegir, i haurà de llegir els clàssics, i no perquè els posi el Ciurans al programa sinó perquè s'han de llegir per aixecar el cap de terra. Segon, el treball de teatre dóna la llibertat d'escollir l'obra a comentar que jo sàpiga, i em penso que la cartellera que dóna Barcelona és suficientment bona com per a que a tothom li agradi alguna de les obres i tingui almenys una mica de temptació de fer-ne crítica, sinó val més que ens ho fem mirar o ens anem canviant de carrera. Llegir literatura, visitar els museus, anar a exposicions, anar al teatre, fer crítica, comentar, projectes, resenyes...l'hem triat perquè ens agrada aquesta carrera no? doncs aquesta carrera comporta una sèrie d'aplicacions conceptuals acompanyades de pràctiques. En quant al propi Cirans és un bon professor, a més a més humil a l'hora d'avaluar-se ell mateix, espontani, clar, natural, i porta un guió, si, i poc que se'l mira el pobre. Així que au no siguem tant estrictes nosaltres amb ells que no són tant dolents i la feina que tenim és força interessant i sinó anemnose'n a enginyeria tècina aviam què ens sembla!jeje.
A propòsit de la vestimenta del actors grecs (túnica fins els talons, cabell tot cap a dalt, sabates amb molta sola...) - (...) els actors grecs semblaven dragon queens (esclat de riures a la classe); perdó, drag queens.
- Els grecs van vèncer als perses a la batalla de Mataró.
Sincerament, el fet de llegir-me les vint tragèdies crec que ha estat de rellevant importància. A dir veritat, una tragèdia es pot llegir en menys d'una tarda, tampoc ocupa tant de temps, tenim moltes tardes/matins durant el quadrimestre. De fet, és interessant com estratègia per estudiar i em refereixo a que el fet d'haver de guardar temps a la tarda per poder acabar de llegir les tragèdies durant la temporada d'exàmens a mi personalment m'ajudava a desconectar una mica del paperam d'apunts i assignatures monòtones. Igual que a Grècia, Roma, Renaixement... i diverses assignatures durant la carrera, és MOLT IMPORTANT tenir el diccionari de mitologia de Pierre Grimal al costat, o qualsevol altre que et permeti saber de què van les històries de les que parlen les tragèdies. Hi ha tragèdies que poden portar problemes a l'hora de fer l'examen (recordeu que posa fragments d'obres i que heu de saber de quina tragèdia són, els personatges que parlen i el context en què parlen), en alguns casos és molt fàcil confondre-les. També heu de pensar que l'examen és en català i probablement la majoria de tragèdies/comèdies les trobeu en castellà, així que pot despistar la traducció. En fi, crec q m'he excedit en recomanacions ^^U
És un professor entranyable, apassionat per la seva assignatura, molt involucrat en el món del teatre (té un munt de contactes!) No repetiré el mateix que hi ha escrit un parell de comentaris més abaix pq penso el mateix. Al principi espanta haver de llegir tant, però és que com a estudiants d'aquesta carrera és una obligació, i no només les fa llegur ell, sinò tots els professors d'arts escèniques. Motiva moltíssim l'alumnat, almenys amb mi ho va aconseguir (nota final, M.H) i les classes són molt amenes. És humil, molt bona persona i divertit. No podeu passar per aquesta facultat sense conèixer l'Enric Ciurans.
...I Molière va fer obres posant verdes a les dones de la cort. Però el rei gaudia molt "Ai mira com s'emprenyen! Molière escriu-ne un altre!"
-Schiler va fer una obra de teatre en la qual el protagonista es deia el Conde Moor. (Partida general de la classe) -Si, la literatura és a vegades sorprenent.
Dijo yo me dejo de curas y me paso a actrices, tú.
(..) la patafísica.
Es una asignatura impossible.
Todo suena a salchicha.
El pastor... la pastora... y ya veremos que pasa...
Es una dona que no vol ser home, perdó, que no vol ser dona.
Sí, semblen de aquel, pues no, son d'Este.
Per exemple, jo veig Dumbo i em pregunto: ¿Por qué tiene esas orejas? ¿Por qué llora cuándo se llevan a su mamá al zoo? Y tres, la metafísica: ¿Ser elefante es guay?
(Parlant de la Celestina) Calisto és un saltatàpies que al final se la fot.
I Zeus, per castigar a l'home, va crear la dona...
Molt bon professor, esclar els mals estudiants no volen llegir tot el que ell dona. Això és la universitat i s'ha d'estudiar. Amb professors així és com se n'apren, però cal estudiar. MOLT RECOMANABLE
- Alumne: Que es un falus...? - Ciurans: És una cosa... mmmm... una cosa... ehmmm... masculina.
Aviam!! Que no us he donat 30 obres per llegir e...!! Nomes 16, 17 o 18 o 19...
Ciurans es DIOOOOOOOOOOS!
es la caña akest ome. el primer dia k el veus dius no pot ser profe akest ome xo penses sk te tota la pinta d profe d teatre. al principi llegir les obres fa 1 palarro k no veas, consell no les deixeu per lultim dia. les clases mole, posa pelis i fa 1 uevo d referencies. lo dolen els examen k no saps com tan anat son dificilillos pero es pot treure el 5
Com soc Xerxes dominaré el món, i m'es igual si son grecs o son platans!
Si naciste para martillo, del cielo te llueven clavos.
- [...] en una ciutat situada al punto G d'Itàlia, allà, entre les dues potes.
Com a profe és genial, i com a persona també ho sembla. Els apunts són clars; les classes, gens avorrides. A la seva assignatura, tot és qüestió de llegir-se els llibres que posa (NO val descarregar-se resums! jo ho vaig fer i directament vaig suspendre...als fragments que posa no surten noms ni cap detall que permeti identificar clarament l'obra si no t'has llegit bé el llibre!) Tot es tracta de llegir i d'estudiar molt (bé, com a totes les assignatures, no?).
De lo PEOR de la carrera a pesar de que se nota que le apasiona el tema. Explica mal, sin el guión se pierde. Es muy desconfiado, el día del examen parece que estés en Alcatraz en vez de examinándote y lo peor de todo: es injusto evaluando. Por no hablar del examen, nada proporcional. Te estudias 50 folios de apuntes (ya que en clase va a mil por hora, 4 hojas de apuntes por clase) para que te entren dos míseras preguntas sobre ellos, y te lees 20 libros para que luego te ponga tres fragmentos totalmente irreconocibles. También hay dos trabajos OBLIGATORIOS, por cierto, que NO SIRVEN para NADA. Sacar un mísero cinco en esta asignatura es cuestión de suerte.
Se hace muy cansino porque constantemente está haciendo bromas para hacerse el simpático que no suelen tener gracia. Pero dejando de lado su carácter, lo que interesa es aprender y aprobar. Se entretiene demasiado explicando la vida de los autores y luego acaba dando el temario a toda prisa, si lo acaba claro... Además da muchos datos que sobran y que no influyen en que sepas más o menos sobre teatro, como por ejemplo fechas y títulos de todas las ediciones de La Celestina. Lo que pasa con este tipo de cosas es que luego va y las pregunta en su examen y los más probable es que ni te lo hayas mirado porque has considerado que había cosas mucho más importantes para evaluar tus conocimientos. En cuanto a los trabajos, son obligatorios y aunque tengas un excelente en el trabajo y un 4'5 en el examen, lo más probable es que te toque ir a septiembre. Tienen su utilidad porque aprendes a analizar detenidamente los temas y personajes de una obra y luego en el examen las preguntas son de este tipo. Es más posible que pregunte los grandes temas de una de las obras que hay que leer o que te pida que compares personajes de la misma obra o de dos diferentes, que no que te pida que le digas simplemente de que trata. Aconsejo leerse las obras, apuntar bien todo lo que dice de ellas en clase y hacerse con resúmenes por internet después de leerlas para saber si lo que dicen es coherente o no.
L'any 1500 Juan del Encina viatja a Roma, on s'ordena sacerdot, que és l'entrada que calia pagar per entrar a la DISCOTECA anomenada VATICÀ, que en l'època era tot un FESTIVAL DE COLOR. Jejeje, aquest Enric, no té preu! Enric te queremos!!!!! Queremos un hijo tuyo!!!!!! (A ser possible, pel mètode Verge Maria, es clar! Tampoc cal exagerar, eh?)
"La història del teatre son 4 travestis i 5 asesinaos"
"què feu amb les fitxes? la gente que se empapela!! ve aqui i diu si mira dame diez!!"
*dibuixa un rectangle a la pissarra* "el meu profe de filo, va entrar el primer dia i ens va cardar això. I ens pregunta què es? I nosaltres doncs un rectangle. I diu el tiu no, es un totxo, perque això es totxologia, i per totxus els que us haureu de llegir... el tiu tremendu" Ciurans ets únic!! xDDD
(Parlant de l'abandó d'Ariadna) ...I aleshores és quan Teseu la deixa a Naxos i diu: "cariño, me voy a por tabaco". Y claro, ¡el tío se larga!
Si no li feies culte al déu et castigaven amb una erección permanente. Clar , llavors anaves amb el pito levantado tot el dia, la qual cosa és una mica molesta.
*entra a clase i es troba amb la lletra de l'Aventín, dona que escriu paraula sobre paraula i jeroglíficament*"ostres, qui fa aquesta lletra tan tremenda...?"
"clar, tu veus al tiu del pegaso que va a l'Olimp, i ell que fa una parodia d'un tiu amb un escarabat pelotero que puja al cel.."
"Obra amb happy end happy, osea, be happy"
es nota que li agrada el que fa, m'encanta la seva manera d'explicar, perquè sents realment el que t'està explicant, i apassiona. He dit.
"llavors Heracles acaba sabent el drama d'aquella casa i quan s'assabenta del que pasa es posa el traje de super héroe amb l'H tatuada"
Abans els de Grècia vivien molts anys... Es lo que tienen las olivas
És una cosa tremenda (aplicable a totes les situacions)
"Dionisos ja no és un superman, és supermoña"
*a punt de passar la peli de Medea l'escena del sacrifici*"No posarem gore aquí, estoy enfermo pero no tanto"
"Però a Grècia quan algú fui, no se'n va 2 o 3 cantonades més enllà, sinó que se va corriendo hasta el otro continente"
s'ha de dir que són 20 llibres però que es tarda de 1 a 2 hores a llegir-ne un, que son 50 fulls d'apunts però que atenent a classe tens mitja feina feta, i que són 15€ d'entrada al teatre però les coses que proposa val la pena anar-les a veure. Com a persona molt bo, molt simpàtic i bromista. Això sí, ara caldrà veure l'examen què tal....
*li sona el mòvil a classe* "Aah... no, Glòria... l'apagaré perquè sinó em tornarà a trucar... les dones són tremendes"
"no sé xata, jo no hi era"
"millor morir que casar-se amb aquests tius, debien ser una penya fea que t'hi cagues"
"llavors l'obra acaba quan Zeus envia a Hermes (el corre-ve-y-dile...)"
parlant del teatre francès: i tot plegat va venir pel cafè... que si a més el juntaven amb pastilles... es posaven nerviosos i començaven a tallar caps.
com a persona en ciurans és molt especial, tant et pot enganxar de bones i ser el tio més enrotllat del planeta com deixar-te anar un comentari borde perquè simplement no li ve molt de gust contestar. és cert que es té molt cregut que és "el profe guai", però és que realment a les seves classes se n'aprèn una barbaritat! en sap moltissim, gaudeix del tema i a més ho explica tot amb un toc d'humor que et fa fàcil aprendre't les històries mitològiques i tot plegat.a l'hora de puntuar, heu de tenir en compte que ho fa molt a la baixa, però jo m'ho he currat com ell demanava des de bon principi i me l'he treta amb bona nota. heu de tenir en compte, també, que us farà llegir 19 tragèdies gregues, però si comenceu des del principi del quadrimestre no tindreu cap mena de problema amb això. ara sí, recomano moltissim anar-se fent resums de cada obra que us llegiu...finalent, recomano aquest professor al cent per cent!! tot i que té els seus defectillos, el que importa és aprendre, i amb aquest professor t'asseguro que ho faràs!
Si Adrià Gual fos anglés, tindria una plaça amb el seu nom
(Rusiñol) va a París, veu colors i flipa
Dons... els capellans necessitaven el carnet vip per poder entrar a la disco, que era el Vaticà!
No és gens fàcil aprovar amb ell, que ningú no ha dit que aprovar a la universitat hagui de ser fàcil, però moltes vegades és injust i desmesurat als exàmens. Acostuma a posar alguna pregunta fòra de tema: a escèniques II relació entre Arlecchino i Hamlet (gairebé marginalia o anècdota dins els apunts de curs ) o Ubu Rei i el teatre d'avantguarda (l'obra d'Alferd Jarry que no està dins un temari que s'acaba al segle XVIII a França amb Molière). Potser sí que és una persona agradable (tot i que no estic a la universitat principalment per fer amics) però m'estimo més el rigor de la Rosa Alcoy davant el temari i les avaluacions que la simpatia del Ciurans que mai no saps per on tirarà. Si te'n donen molt i et demanen molt doncs perfecte. En aquest cas dona molt en quantitat, que no pas en qualitat sota el meu punt de vista, i demana moltíssim. Moltes vegades tracta de manera superflua i simplificada en extrem alguns aspectes de l'assignatura que demanarien més atenció mentre que a d'altres s'allarga fins l'infinitit sense semblar tan necessari. Aquestes coses que no semblen gens importants són les que aniran a exàmen!
no és gens fàcil aprovar amb ell, que ningú no ha dit que aprovar a la universitat hagui de ser fàcil, però moltes vegades és injust i desmesurat als exàmens. Acostuma a posar alguna pregunta fòra de tema: a escèniques II relació entre Arlecchino i Hamlet (gairebé marginalia o anècdota dins els apunts de curs ) o Ubu Rei i el teatre d'avantguarda (l'obra d'Alferd Jarry que no està dins un temari que s'acaba al segle XVIII a França amb Molière). Potser sí que és una persona agradable (tot i que no estic a la universitat principalment per fer amics) però m'estimo més el rigor de la Rosa Alcoy davant el temari i les avaluacions que la simpatia del Ciurans que mai no saps per on tirarà. Si te'n donen molt i et demanen molt doncs perfecte. En aquest cas dona molt en quantitat, que no pas en qualitat sota el meu punt de vista, i demana moltíssim. Moltes vegades tracta de manera superflua i simplificada en extrem alguns aspectes de l'assignatura que demanarien més atenció mentre que a d'altres s'allarga fins l'infinitit sense semblar tan necessari. Aquestes coses que no semblen gens importants són les que aniran a exàmen! Ni de lluny el millor profe que et pots trobar a la vida.
(Referint-se a "Les suplicants")Mostren la seva determinació a morir abans de cedir a les pretensions dels atenencs: primero muertas que senzillas.
Se nota que aquellos que lo critican son de los que no quieren pegar palo al agua. Señores, estamos en una carrera de letras, ¡vais a tener que leer por narices! Y más en historia del arte...Es cierto que, cuando el primer día suelta la retahíla de tragedias y comedias que hay que leerse de forma obligatoria, te asustas bastante. Pero es que cada una se lee en dos horas máximo y además acaban enganchando (a mí me pilló el toro para el examen y aún así conseguí leérmelas todas). A la hora de hacer el examen te pone 3 fragmentos de alguna de las obras y las tienes que identificar, y si las has leído las identificas sin ningún problema. CONSEJO: no hace falta estudiárselas de cabo a rabo, pero apuntad palabras clave de todas las tragedias que vayáis leyendo, pues son aquellas que os ayudarán a identificar más fácilmente el fragmento en el examen (un atributo, el nombre de una ciudad... siempre pondrá alguna palabra que será clave para la identificación). No sé como iba antes la forma de evaluar, pero los trabajos claro que cuentan! 5 puntos para ser más exactos. Y puntúa bastante alto además de dar muchas pautas y muy claras para hacerlos. Los trabajos los devuelve en mano corregidos y anotados, es el primer profesor que tengo en la carrera que se toma esa tremenda molestia teniendo tantos alumnos como tiene...Como persona es fantástico. Por lo menos en mi grupo se ha portado en todo momento muy bien con todos, trata a los alumnos como a adultos capaces y no tiene ningún problema en contestar todas las preguntas que se le hacen. Y lo más importante, se nota que le apasiona lo que hace y te contagia ese gusto por el teatro y la lectura, además de arrancarte más de una carcajada en cada clase.Lo recomiendo encarecidamente, es de las pocas asignaturas en las que siento que el plan de evaluación realmente me ha servido para aprender.
És bon professor, però explica molt ràpid i no dona temps per apuntar-ho.. tot i així, la clau es haver-se llegit les tragèdies, que es el que més conta a l'examen!
No te encabezones con dictar palabra por palabra lo que dice porque te vas a agobiar y no vas a entender nada. Imprímete los apuntes colgados aquí y céntrate en escucharle y apuntar ideas interesantes. Se nota que es el mejor en lo suyo, es un buen hombre y sus clases bastante amenas. No cometas el error que cometen muchos con las tragedias; te hará leerte una lista de 20 tragedias griegas y su examen se basará en identificar tres fragmentos de tres distintas y reconocer quien hablar y en que momento. LEETELAS! nada de resúmenes y mierdas de esas porque no te van a servir de nada. La clave es no dejar la lectura para la última semana porque simplemente mueres.
es muy muy duro
Lo mejor es que empieces a leerte las tragedias al principio y te vayas haciendo esquemas porque cuentan mucho en el examen y no suele dar tiempo.
Explica molt bé, tot i que les seves classes són molt denses ja que explica molta matèria i a l'hora de l'examen ja cal que et sapiguis les tràgedies fins les comes.
A mi me gustaban mucho sus clases, eran animadas y los trabajos son faciles de aprobar, lo malo es tener que leer todos esos libros, pero lo recomiendo
És bon professor i l'assignatura interessant
muy buen profesor, explica muy bien, aprendes mucho eso si tienes que ir a clase y leerte las 20 tragedias para aprobar!mucho ánimo
Clases aburridas, se te pueden llegar a hacer largas, pide dos trabajos a lo largo del curso, has de ir a ver dos obras in situ y comentarlas. Examen final con tres lecturas sobre las tragedias y un par de preguntas mas.
EXPLICA MOLT BÉ, ÉS DIVERTIT I EXAMEN JUST
bon professor. Per aprovar és importantísim llegir-se totes les obres
uyuyuyuyuyuyuyuyuyyuuyuyuyuyuyuyuyuyu
buen profesor tienes que ir a sus clases para aprobar
Leer las tragedias y preparase los apuntos, hacer bien los trabajos
Un artista! les seves classes són bones!
És el puto amo! Les seves classes són genials!
Aunque Sófocles fuera el favorito, Eurípides tenía su propio club de fans, llevaban camisetas y bufandas con su nombre y todo!
Si t'interessa el tema, és una delícia. Molt divertit i amè, un vertader conaisseur del tema. Cal llegir les tragèdies bé si es vol superar l'examen; si no t'agraden els clàssics et serà una tortura, però si t'interessen és una molt bona manera de començar a conèixer la literatura i la cultura clàssica, especialment la grega. Et fa anar a veure dues obres de teatre per fer els treballs, així que és una molt bona oportunitat per interessar-se per l'escena teatral. Total, que en Ciurans és un artista, dels profes que es recorden per sempre més.
Como el agua, todo como el agua.
Em sembla que quan parlo tinc una patata a la boca i ningú m'entén (contestant a un alumne que no havia entès res sobre un treball).
UNA MERDA DE PROFESSOR! Això és el que és! No penja res en el campus virtual, et diu que has d'anar molt al teatre quan és caríssim i ell hi va de franc, per pendre apunts a les seves classes ja és lo pitjor pq no pilles res de res i explica súper ràpid. A sobre et fa llegir 20 llibres, que d'acord, et poden fer llegir uns quants, però 20 és passar-se!Si que és veritat que a vegades té un to humorístíc, però el fet que no et doni temps de pendre apunts i que expliqui taaant malament em fa molta ràbia!
Les seves classes són clares i tenen un toc humorístic, si t'interessa el tema són fàcils de seguir, sinó no (com qualsevol assignatura). Recomana molt que anem al teatre, cosa que, en la meva opinió, està molt bé ja que el trobo molt necessari, tot i que jo no recomanaria algunes de les obres que ell recomana, en recomana vàries per a què tothom pugui trobar una o més al seu gust. El teatre és car però existeixen moltes promocions (sobretot per la gent jove amb el carnet jove o l'Escena25), l'únic que cal fer és informar-se bé i buscar quin és el preu més econòmic al que pot accedir cadascú. Fa llegir moltíssimis llibres, però són obres teatrals que es llegeixen molt ràpid si ja coneixes el tema (que ell explica el primer dia).
¡Si existió Zeus también existió Superman!
L’actor a l’antiga Grècia seria equiparat amb una Drag Queen a Eivissa.
Agafeu un altre professor. Les seves classes són poc útils. No dóna casi tema per apunts, no parla casi del material, fa més bromes que coses del temari... els examens són fastidiosos i fa preguntes que no s'han treballat en cap moment a classe. No val la pena queixar-se perquè sempre ha de tenir raó ell... Per tant, com ja he dit, val més no agafar-lo si podeu.
classes horroroses, pitjors examens. NO L'ESCOLLIU MAI. Nefast, als examens posa fragments de tragèdies irreconeixibles, preguntes teòriques que NO ha dit a classe, en definitiva, impossible
Els actors, a l'antiga grècia, vestien unes túniques i capes, i sabates amb plataformes com les que porteu les noies ara. Bàsicament, més que actors semblaven Drag Queens
Es nota que li apasiona la seva matèria i si tens inquietuds pel tema hi aprendràs molt. T'obliga a anar al teatre i presentar treballs: d'una banda està bé, d'altra no gaudeixes la representació (i no parlem dels diners que t'hi deixes...). Les seves classes són aburrides i pesades, no et sents motivat. De vegades té tocs d'humor que s'agraeixen. No obstant això deixa anar massa informació, difícil també prendre apunts, però t'ajuda a resoldre dubtes. La primera meitat del curs ni entra a l'exàmen. I si parlem de l'exàmen... Llegir-te 21 tragèdies e identificar fragments literals sense cap pista. Ell mateix ho diu: pots aprovar igual havent-les llegit que sense fer-ho (els audiollibres a youtube et salvaràn la vida). Així que si el teniu de profe, només la sort t'ajudarà a no anar a reavaluació :)

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESC REVERTER NOLLA8 documentos asociados
Prof. anónimo 240215 documentos asociados
Prof. anónimo 76548 documentos asociados
Prof. anónimo 1294546 documentos asociados
Prof. anónimo 1294614 documentos asociados
Prof. anónimo 39045 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell, Carme6 documentos asociados
Prof. anónimo 129827 documentos asociados
Prof. anónimo 131778 documentos asociados
Prof. anónimo 16629 documentos asociados
Prof. Josep Fernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Diana Benito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo 78112 documentos asociados
Prof. Joaquim Colominas9 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. laia royo4 documentos asociados
Prof. anónimo 53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.