65
documentos asociados
icon
8.1 / 10
Voto Patatabrava
Más información
Este voto ha sido proporcionado por los usuarios del anterior sitio Patatabrava.com Patatabrava ahora forma parte de Docsity.
Saber más

Frases miticas y consejos sobre Carles Riba

Tenint en compte que l'assignatura és un pal (que no difícil), crec que ho fa de la única manera possible per a entendre-la. Si tens dubtes acumulades, és molt bó quan li demanes hora per resoldre-les.
Es bo explicant, va per feina i te paciencia amb els alumnes a l'hora de resoldre dubtes. Personalment un dels que més em va agradar d'aquest any.
L'assignatura és hiper avurrida i pesada. L'home explica bé i és molt ordenat. Al principi va molt a poc a poc i després sempre li falta temps i va "a piñón" amb els ultims temes. Això sí jo vaig flipar amb l'examen... Em llegia les preguntes i pensava: t'has equivocat d'assignatura... Però al final, després de pensar moooooooolt les pots anar traient... Però la sensació que hem va quedar es que teoria de classe versus examen estaven a nivells diferents...
Molt recomanable. L'assignatura no és apassionant però es preocupa de que els alumnes entenguin les coses. Crec que és dels millors profes que hi ha a la facultat.
Això jo ho sabrem ja que ho maxacarem fins ala "NÀUSEA" i suposo que no hi haurà problema... :O
[Parlant sobre un monu d'un video] Està pensant... I el cervell li funciona!
... a algú li podria patinar la neurona aquí...
... aixó simplement és un càlcul d'aritmètica d'EGB...
Tindreu tota la tarda per venir a preguntarme duptes, pero mes enllà de les 22h. no que hi ha porcs senglars i es perillós
Genial!! Creo que si no la hubiese hecho con él, esta asignatura no la habría aprobado. Es serio pero con sentido del humor, te ríes en sus clases con los comentarios que hace, además explica super bien.
Crec que la manera com explica l'assignatura és la millor manera d'explicarla. Molt pautat i molt entenedor.
Explica bien, tiene un agudo sentido del humor y hace la asignatura bastante fácil. Muy recomendable.
(Viendo que se esta enrollando demasiado dice...)En fin, no nos vayamos por las ramas, que los primates lo hacen, pero nosotros no
Tot i que la assignatura pot resultar a vegades aburrida, l'home és un expert i fa el que pot perque tot sigui més amè. Tot i així, s'ha de reconéixer que, encara que no llegeix el telepronter, el que diu és exàctament el que hi ha a les diapositives (que et pots descarregar abans no comenci la classe).IMPORTANT assistir a totes les pràctiques. Sempre entren unes 4 preguntes fàcils, i poden salvar-te la vida.
Muy monotono, aburrido, los powers muy bien hechos
muy amable y explica bien
un poco aburrido pero powers perfectos!
Tiene powers buenos, con estudiartelos puedes aprobar pero sobretodo tienes que mirarte los ejemplos porque tiene muchas preguntas de ese tipo.
Estudiate los powers pero sobretodo mírate hasta el ejemplo más tonto. Probablemente lo ponga.
Podríeu pensar que els ximpanzés només copulen des de darrere, com la majoria d'animals, però el cas és que tenen un vertader kamasutra. Us ho puc dir. Jo ho he vist.
10
"[...] els pinçans de les illes Galàpagos [...]"

Profesores de la misma universidad

Prof. FRANCESC REVERTER NOLLA9 documentos asociados
Prof. anónimo 240218 documentos asociados
Prof. anónimo 76548 documentos asociados
Prof. anónimo 1294547 documentos asociados
Prof. anónimo 1294616 documentos asociados
Prof. anónimo 39046 documentos asociados
Prof. Tort-Martorell, Carme7 documentos asociados
Prof. anónimo 129828 documentos asociados
Prof. anónimo 1317710 documentos asociados
Prof. anónimo 16629 documentos asociados
Prof. Josep Fernández Novell1 documentos asociados
Prof. anónimo 129081 documentos asociados
Prof. Diana Benito Osorio6 documentos asociados
Prof. anónimo 78112 documentos asociados
Prof. Joaquim Colominas9 documentos asociados
Prof. Albert Salazar1 documentos asociados
Prof. laia royo4 documentos asociados
Prof. anónimo 53503 documentos asociados
Esta página ha sido generada automáticamente y no debe ser considerada una página oficial del profesor mencionado. Los documentos que aparecen en dicha página también han sido agregados en modo automático, según los datos introducidos por el usuario en el momento de compartirlos. Por lo tanto, dichos documentos y su contenido, no deben ser considerados documentos oficiales del profesor mencionado, ni representativos de su método de enseñanza o de los contenidos impartidos.
Las "valoraciones" o las "frases míticas" presentes en esta página han sido compartidas por usuarios inscritos a la plataforma, no reflejan en modo alguno el pensamiento o la opinión de Docsity. Por lo tanto, son consideradas como aportaciones del todo personales y subjetivas.